fbpx

Kursstart uke 43 og 44

Nye kurs starter uke 43 og 44

Velkommen til en ny kurssesong på Tønsberg Yoga. Enten du er en helt ny yogi, eller har en rutinert yogapraksis, er du velkommen hos oss. Vi tilbyr kurs i klassisk yoga med fokus på fysiske øvelser, pust og avspenning. En yogatime gir deg indre ro og påfyll av energi. 

Vi har begrenset antall plasser og strenge smittevernregler.

Les mer og meld deg på våre timer:

Passer for deg som er helt ny i yoga eller for deg som ikke har praktisert på en stund og ønsker oppfriskning. I et nybegynnerkurs vil du trinn for trinn lære deg en rekke yoga stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga èr og hva den gjør for deg. I nybegynnerkurs i Yoga Basic vil du lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene.  

Kursstart;   Mandag 26. oktober           

Tidspunkt;  Klokken 1930 – 2130                 

Pris;             1 590:- for 8 ganger

Meld deg på her

Passer for de som har fullført et nybegynnerkurs og for de som er godt kjent med yoga og ønsker å få mer kunnskap, både via fysisk og teoretisk praksis om yoga. Vi bruker tid på å fordype oss i asanas, pranayama og flyten i timene. Det vil også være mulighet for nærmere introduksjon om Yoga som livstil, ikke bare som trening. 

Kursstart;      Mandag 26. oktober          Tidspunkt;     Mandager 1730 – 1900                                        Tirsdager        1930 – 2100.

Pris: 1 590:- for 8 ganger

Meld deg på her

 

Mor & Barn Yoga er for deg som nylig har blitt mamma og så smått ønsker å begynne å finne tilbake til formen før fødselen. Det er en time tilpasset alle nivåer med enkle øvelser som passer for deg som er nybakt mor. På Mor & Barn timene er babyen velkommen til å være med mor på timen, men babyen bør ikke være eldre enn 9 mndr. Timen varer i 60 minutter med barseltreff i yogaloungen etterpå.

Kursstart: Mandag 19. oktober 

Tidspunkt: Klokken 1100 – 1300

Pris; 1 590:- for 8 ganger

Meld deg på her

Dette er et kurs som er tilrettelagt for den gravide. Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel. Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset basert på hvor langt du har kommet i din graviditet til en hver tid. 

Kursstart; Tirsdag 20. oktober

Tidspunkt: Klokken 1930 – 2100

Pris: 1 590:- for 8 ganger

Yoga for Stive Menn er som navnet tilsier en yogatime for menn. Du behøver ikke å være stiv for å delta, men dette er en time der det mer en greit å være stiv som en stokk.

På denne timen er det fokus på fysiske øvelser, pust og avspenning. Du vil garantert bli mykere, sterkere og roligere til sinns.

Kursstart; Tirsdag 27. oktober

Tidspunkt; Klokken 1700 – 1900

Pris: 1 590:- for 8 ganger

Meld deg på her

MediYoga er en terapeutisk form for yoga som tar utgangspunkt i en av de eldste former for yoga – Kundaĺiniyoga. MediYoga har blitt utviklet gjennom klinisk og terapeutisk arbeid og gjennom vitenskapelige studier av ulike former for yoga. Dette medfører at alle øvelser, teknikker og meditasjoner har en fysisk så vel som holistisk hensikt og effekt.

MediYoga passer for alle, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. 

Kursstart; Onsdag 28. oktober

Tidspunkt: Klokken 1730 – 1930

Pris: 1 590:- for 8 ganger

Meld deg på her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *