fbpx

Indiareise 2. Januar – 2025

Har du spørsmål kan du fylle ut skjema under.
Alternativt kan man ta kontakt med Nina på telefon 404 90 876

Da drar vi til India igjen!

Dette er Yogareisen for de som virkelig vil oppleve yogaens røtter og effekten av solid, autentisk Yoga – som livstil. Flere har etterspurt om jeg ikke skal arrangere flere slike turer til India, så da gjentar vi årets mest innholdsrike yoga-tur – også i 2025!

Denne gangen går også turen til sør-India og spennende og kulturelle Kerala. Målet med turen er å oppleve Yoga i yogaens hjemland! Selvsagt da på et autentisk Yoga Ashram (Yogakloster). Med Yoga(og alt som hører med), Ayurvediske behandlinger, kultur, templer, deilig, sunn, yogisk vegetarmat og ikke minst erfare det fargerike spennende India!

Jeg personlig ELSKER India! – Det er så totalt anderledes enn Norge og Vesten og det oser av kultur, farger, krydder, spiritualitet, mennesker og masse Yoga. I stor grad også oppleve Yoga bortenfor det fysiske aspektet, det som ofte er ukjent for oss Vestlige. Vi skal spise fantastisk god mat og oppleve en helt unik hjertevarme – òg visdom om liv og død!

Hva er Ayurveda:
Ayurveda er indisk tradisjonell medisin, som omtales som ayurvedisk medisin, en tradisjonell førvitenskapelig helsefilosofi utviklet på det indiske subkontinent. Ayurveda antas å være det eldste helhetlige helsesystem som i dag praktiseres i utstrakt grad. Ayurveda er særlig utbredt i India, Sri Lanka og Nepal. Yoga og Ayurveda er som hånd i hanske, sagt enkelt:Yoga tar seg av spirituell utvikling – men Ayurveda tar seg av en sunn og sterk kropp og sinn – slik at spirituell utvikling kan skje. Naturen, med kosthold og livstil brukes som kroppens medisin.

Turens innhold: (endringer kan forekomme)
Avreise 2. januar
Hjemreise 17/18. januar

Ankommer Trivandrum i Kerala, reiser direkte til Sivananda Ashram i Neyyar Dam, ca 60 min i bil/buss. Dette er det største Ashramet til Sivananda – her skal vi være 7 dager for å oppleve ekte, indisk Yoga Ashram. Med gjenoppladende Yogaklasser, fordypende meditasjoner, stemningsfulle satsangs, stillhet, templer, ritualer, deilig vegetar mat, inspirerende forelesninger og ayurvediske behandlinger, om man ønsker det. Her skal vi senke skuldrene og NYTE og erfare, full Yogisk Livstil! 

Deretter tar vi turen til et hyggelig Yoga&Ayurveda Resort i Kerala provinsen, hvor vi skal nyte India med sommer, sjø og varme. Her kan du forvente: strand, bading, shopping, solnedganger, elvesafari og utflukter til minnerike templer.

Regn med fantastisk mat, daglig morgen/ettermiddags meditasjon/Yogaklasser – også flere Ayurvediske Oljebehandlinger om du ønsker det. Recharge og detox! 

Vi skal også i løpet av turen på 2 dagers tur til Kanyakumari – til sør-spissen i India, hvor vi skal oppleve «breath-taking» sol opp og nedganger, erfare Indias enkelhet, med fantastiske fargerike markeder, shopping og templer – og deilig, sør-indisk mat. «The real India»!

Denne turen vil sette seg på minne – resten av livet!

Hvem passer turen for? Er du frisk og rask og kan være med på Yogaklasser, kan du være med på turen. Du trenger heller ikke ha noe Yogaerfaring på forhånd. Dette er turen for å oppleve Yoga – og alt det deilige det tilbehøret som finnes innen Yoga i India!

Pris 38.900kr
Dette inkluderer: Flybilletter, transport i India, kost/losji på alle steder. På Resorten er kun frokost inkludert i prisen. Avslappende dager med daglige Yogaklasser og Meditasjon.

Dette er ikke inkludert: Visum Søknad. Transport t/r Gardermoen. Transport/taxi til egne utflukter, Ayurvediske behandlinger utover det som følger med i pakken. Lunch/Middag i Kanyakumari/Varkala

Reserver plass: ved å trykke knappen under! Da vil du betale en reservasjonsavgift på 5,000kr – dette trekkes fra totalsummen, men tilbakebetales ikke ved evnt avbestilling. Påmelding er bindende.

Påmelding: fortløpende!

Jeg gleeder meg til ny tur til dette fantastiske landet – som Yoga stammer fra! – Nina Nirvani –

Spørsmål: post@tonsbergyoga.no Tlf: 404 90876 (Nina)