fbpx

Kurs

Da er høsten her – det er også en veldig deilig tid, hvis du fyller den med godt innhold! Vårt viktigste råd: Bruk mèr tid på egenpleie. Helhetlig, klassisk Yoga – er den beste selvpleie du kan foreta deg, utprøvd i tusenvis av år, hvor fokuset er på HELE deg – dette merker du definitivt etter timene. Du kjenner den dype harmonien som Yoga gir. 
 
Alle NYE kurs denne sessongen er nå ute i timeplanen og starter opp Uke 42 – om du ønsker fast plass, bør du være snar – for dette er svært populære kurs, som blir fort fulle.
 
Hos oss bruker vi i hovedsak klassisk HathaYoga, fra den gamle, solide skole, som følger årelange tradisjoner med det holistiske/helhetlige fokus.
 
Se alle våre kurs under, der finner du også påmeldingsknapp.
 
Nyheter_ttc4
Våre nye kurs

Vi tilbyr flere forskjellige kurs, fra nybegynnerkurs til videregående, yoga for menn, senior yoga, yoga for gravide , mor & barn, barneyoga og medisinsk yoga

Har du valgt å melde deg på et yogakurs eller meditasjonskurs, eller valgt å bli med på en yogareise,  ja da har du tatt et stort valg i positiv retning. På disse kursene vil du lære deg fysiske og mentale teknikker metoder fra den tradisjonelle Yogaskole, som har som mål å samle og skape harmoni i hele deg – òg gi deg erfaringen av samspill i kropp, sinn og bevissthet. Dette er teknikker du vil ha med deg resten av livet – for bedre selvkontroll, stresshåndtering og ikke minst selvpleie.  Målet med Yoga, er ro i sinnet, det er også ensbetydende med ro og balanse i livet. Livet flyter lettere med Yoga i livet.

En Yogareise til et vaskteekte Yoga Ashram er også på trappene til våren, gled deg! En slik tur er som en kraftig dose vitamininnsprøytning og gir ofte en stor inspirasjons «boost» til å ville fortsette med Yoga.

NYBEGYNNER YOGAKURS

Nybegynnerkurset «Basic Hatha Yoga» passer for deg som er helt ny i yoga eller for deg som ikke har praktisert på en stund og ønsker en inspirererende og lærerik oppfriskning – av hvordan og hvorfor vi gjør Yoga. Vi har satt opp to kurs med èn kursdag i uken – i 8 uker. Nina Nirvani holder begge kurs.

 • Mandager kl. 19:30 – 21:30 
  Oppstart: 17. oktober
 • Tirsdager 17:30 – 19.15 
  Oppstart: 18. oktober – GLIMRENDE for ekstra STIVE Menn!

            Pris: 1750 kr (8 samlinger)

I dette nybegynnerkurset vil du trinn for trinn lære deg en rekke klassiske og kraftfulle Yogateknikker, fysiske òg mentale: yogastillinger, solhilsen, effektive pusteøvelser og dyp avspenning.  Du vil også forstå hvordan Yoga og meditasjon, sammen med positiv tenkning henger nøye sammen. Hvordan dette vil redusere stress, gjøre kroppen myk og samtidig sterk – og hvordan dette til sammen gir deg lave skuldre, rolig puls og en ubeskrivelig deilig mental ro!

Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva tradisjonell, klassisk yoga èr – og hva den kan gjøre for deg. I nybegynnerkurset vil du lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser – og alle øvelser kan alltid tilpasses den enkelte. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene og et slikt kurs er utgangspunktet for å kunne gå på videregående kurs eller drop-in timer hos oss.

Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga. Fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider utfordrende yogateknikker som brukes, sånn at man unngår å skade seg selv.

Lyst å lære fantastisk, tradisjonell YOGA? Da er det dette kurset du bør starte med. 

Kontakt Nina: 40490876

(Nina)post@tonsbergyoga.no

VIDEREGÅENDE YOGAKURS

Videregående Hatha Yogakurs passer for deg som har fullført nybegynnerkurset (Basic HathaYoga) eller for deg som er kjent med yoga fra før, uansett «stil» – og som ønsker å opprettholde din viktige, ukentlige yogapraksis! La Yoga bli endel av livet ditt – skaff deg fast plass! Kurset er èn dag i uka i 8 uker. Nina Nirvani holder kurset.

 • Mandager kl 17.30 – 19.00
  Oppstart: 17. oktober 

            Pris: 1750 kr (8 uker)

Her jobber vi med den jevne praksisen, hvordan få en jevn flyt og ro gjennom timen – slik at du også kan gjøre dette hjemme. Det kan være at du introduseres for noen nye asana her og der – men Prathyahara(trekke tilbake sanser) og og den jevne flyten og roen har mest fokus. yogateknikker. Noe Yoga filosofi/Vedanta kan også bli introdusert – for at du skal få flere grener å henge yogapraksisen vår på, slik at den gir mer mening.

Yoga er ikke en hobby, Yoga er en livstil – og bør integreres i hverdagen. Vi forteller hvorfor!

Spørsmål? Kontakt Nina:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

MOR & BABY

Ta barsel-lunch & Yoga hos oss: Mor & BabyYoga – òg felles lunch og digg YogaTe.

Et fantastisk Yogakurs for mor og baby -sammen! Nina Nirvani holder kurset.

 • Mandager kl. 11:00 – 13:00 (Dette inkluderer også èn time lett, vegansk yogalunch)
  Oppstart: 17. oktober.

           Pris: 1890kr (8 uker)

Tiden etter fødsel med en baby som er totalt avhengig av den voksne, er uten tvil krevende, som gjør at man fort kan føle seg både utbrent og alene. Å lære seg Yoga i denne tiden, sammen med babyen er et nydelig instrument å bruke i fasen som hjemmetilværende, nybakt mor.

Dette er også en effektiv, fin og skånsomt måte å komme i form etter en krevende tid med svangerskap og fødsel, hvor babyen er med i øvelsene – eller babyen kan ligge å sove om den vil det. Vi har god takhøyde for amming, tårer og bleieskift i timen. 🙂

Yoga sammen med babyen gjør også at vi øker tilknytningen til barnet og utvikler et mer harmonisk samspill mellom mor og baby.

Yogatimen varer 60 minutter og etter timen serveres det i vår hyggelige «YogaStua», en lett yogisk-lunch og deilig Yogisk te  – totalt varer BarselYoga i ca to timer.

Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

Spørsmål?

Kontakt Nina: tel: 40490876
Mail: post@tonsbergyoga.no

GRAVID YOGA

Eget Yogakurs fra 8. graviditetsuke. Et nydelig, klassisk yogakurs som er tilrettelagt for den gravide.

Et kurs som styrker båndet mellom mor og baby. Kurset er èn dag i uka i 8 uker. Rebeka Holmes holder kurset.

 • Onsdager kl. 17:15 – 19.00
  Oppstart: 19. oktober 

          Pris: 1750 kr (8 uker)

Metodene du lærer vil bedre balansen, øke sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet I din graviditet til en hver tid. Du vil få økt oksygentilførsel og balansere nervesystemene – dette vil også babyen nye godt av.

Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel – som gir en opplevelse av mèr kontroll under svangerskap og fødsel.

Det å gjøre yoga mens man bærer et barn i magen er helt fantastisk – det vil hjelpe deg å bli mer bevisst på deg selv men også det underet at du faktisk bærer et bitte lite voksende menneske inni din egen mage.

Spørsmål? Kontakt:

Tlf: 404 90876 (NinaNirvani)

Mail: post@tonsbergyoga.no

 

SENIOR YOGA

Det er aldri for tidlig eller sent å starte med Yoga!  Yoga får deg definitivt til å føle deg freshere og yngre!

NinaNirvani har mange års erfaring i tilpasset Yoga, hun vil guide deg trygt gjennom kurset i tradisjonell, klassisk yoga. fra den gamle solide skole. Det serveres også ofte yogisk lunch og deilig Te etter timen – en hyggelig og sosial stund i Yoga Stua vår! Kurset er èn dag i uka i 8 uker.

 • Tirsdager kl 11:00 – 12:30
  Oppstart: 18. oktober 

          Pris: 1750 kr (8 uker)

I Yoga kalles de senere år for «The Golden Age», den gyldne alder. Så dette er en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man (bør) ha mer tid, til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på egenpleie, det har du fortjent som har kommet deg så langt i livet! Yoga gir deg tid til å bli bedre kjent med deg selv gjennom yogaens mange fantastiske teknikker som fysiske øvelser, pusteteknikker og avspenning. Vi skal også gå gjennom Yogaens 5 grunnprinsipper
 
Når man blir eldre har man ofte mer fokus på begrensningene som alderdommen kan gi, som for eksempel stivhet i kropp, overfladisk pust, et urolig sinn, dårlig søvn og kanskje en problematisk fordøyelse, men dette kan man regulere selv, bare man lærer seg teknikkene, og kroppen har en helt utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv – allerede kort tid etter du har startet med yoga, kan kjenne at du både får mer overskudd og samtidig blir mer avspent og rolig. Du vil spise med bevissthet og forbedre også søvnkvaliteten din. Du vil også merke at du får en mer positiv innstilling til livet generelt.
 
Dette er et kurs både for de som er kjent med yoga men også nybegynnere. Yogakurset er tilpasset enten de i voksen alder, men alle er velkommen. Vi bruker god tid på stillinger, styrke, fleksibilitet, avspenning, pusteøvelser og introduksjon til meditasjon. 
 
 

Spørsmål? Kontakt Nina:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

 

MEDISINSK

MediYoga (Medisinsk Yoga) er en terapeutisk form for yoga som tar utgangspunkt i en den klassiske Kundalini Yoga.

 • Torsdager 19:30 – 21:00
  Oppstart: 20. oktober (Trine)

  Pris:
  1750kr (8 uker)

MediYoga har blitt utviklet gjennom klinisk og terapeutisk arbeid og gjennom vitenskapelige studier av ulike former for yoga. Dette medfører at alle øvelser, teknikker og meditasjoner har en fysisk så vel som holistisk hensikt og effekt.

MediYoga passer for alle, spesielt godt for de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Alle øvelser utføres med utgangspunkt i den enkeltes evne og kapasitet, sittende på stol eller sittende på matte på gulvet. Lette fysiske øvelser og stillinger kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Vi kombinerer enkle yogaøvelser med dyptvirkende meditasjoner for å skape en terapeutisk effekt og energimessig balanse. Dette vil gi deg økt bevegelighet, økt bevissthet, bedre søvn, fleksibilitet, stabilitet, ro og harmoni.

GRATIS parkering! Registrer bilens regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

Pris 6 ukers kurs: 1,260kr

Spørsmål? Kontakt Nina:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

 

BARNEYOGA

Ta kontakt om du ønsker Yogakurs for barn!

Kurs i BarneYoga Dette er egne timer  for barn og unge. Dette er et yogakurs som er tilrettelagt for barns premisser – med innføring i yogaøvelser, pusteøvelser, avspenning – og lek og morro!

Er du interessert? Ta kontakt på: post@tonsbergyoga.no 

Egne timer  for barn og unge. Et yogakurs som er tilrettelagt for deres premisser. Det har samme fokus som i  klasser for voksne, med fokus på solhilsen, yogastillinger, pust og avspenning og meditasjon – men med en leken tilnærming, men samme gode effekt! Barn og Unge lærer seg å bli mer bevisst på sin egen pust og kropp, noe det viser seg at de drar stor nytte av. De blir også mer kjent med sine egne grenser, både i og utenfor matten, de får gjennom kurset mer kontakt med pusten og utvikler sin evne til mer fokus og konsentrasjon.

Foreldre kan sitte i den koselige YogaLoungen å lese bøker å kjøpe seg en kopp te om ønskelig.

Pris 8 ukers kurs: 950kr 

GRATIS parkering! Husk åregistrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

Spørsmål? Kontakt Nina:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

for spørsmål om kurs eller påmelding, kontakt Nina | tlf: 40 49 08 76 eller E-post: post@tonsbergyoga.no