fbpx

Kurs

Har du valgt å melde deg på et yoga eller meditasjonskurs, eller valgt å bli med på en yogareise,  ja da har du tatt et stort valg i positiv retning. Enten om du starter på nybegynnerkurs eller videregåendekurs. På kurs vil du lære deg fysiske og mentale teknikker som har som mål å samle og skape harmoni i kropp, sinn og sjel. Ro i sinnet er ensbetydende med ro og balanse i livet. En yogareise er som en vitamininnsprøytning og er ofte en stor inspirasjons «boost». 

Vi er opptatt av at både elever og lærere skal føle seg trygge hos oss. Her kan du lese våre smittevernregler

Passer for de som er helt nye i yoga eller for de som ikke har praktisert på en stund og ønsker oppfriskning.

Nye kurs starter uke 17. 

I et nybegynnerkurs vil du trinn for trinn lære deg en rekke yoga asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga èr og hva den kan gjør for deg. I nybegynnerkurset vil du lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene.

Et slikt kurs er utgansposisjonen for å gå på videregående andre kurs eller drop-in timer hos oss. Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga, dette fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider krevende yogateknikker som brukes, sånn at man unngår å skade seg selv.

Disse kursene passer også for de som har vært borte fra yoga en stund og som føler de trenger en «oppfriskning».  Siden vi kan ha få elever pr klasse, har vi satt opp flere kurs i Yoga Basic – for alle:

  • Yoga Basic m/ Nina : Mandag 26. April kl 19.30 – 21.30
  • Yoga Basic for STIVE MENN m/ Nina – (stive damer er også velkommen): Tirsdag 27. April kl 17.00 – 19.00
  • Yoga Basic m/ Tina Onsdag 28. April kl 17.00 – 19.00

Pris: 8 x 1590 Kr

NB! Skulle korona stoppe kurset, fortsetter vi online på Zoom – eller du får resterende penger igjen. Minner om få plasser på hvert kurs hvor vi holder nøye smittevern, før, under og etter timen. 

For spørsmål: 40 49 08 76 (Nina)

Trykk HER for å melde deg på.

Disse kursene/timene passer for deg som har fullført et nybegynnerkurs og for deg som er kjent med yoga, men ønsker å fordype seg mer, både fysisk og mentalt. Nye asanas og yogateknikker vil bli introdusert, samtidig som vi også introduserer noe Yoga filosofi – for å få flere grener å henge yogapraksisen vår på. Nina holder alle Videregående Yoga kurs.

Nye kurs starter i Uke 15.

  • Sivananda Yoga KURS Nivå 1-2 (Nina): Mandag 26. April kl 17.30 – 19.00 Et kurs for deg som har fullført Yoga Basic – og som har gjort Yoga før.
  • Sivananda Yoga KURS Nivå 2 (Nina): Tirsdag 27. Januar kl 19.30 – 21.00 Et kurs for deg med litt mèr erfaring, som liker mentale og fysiske utfordringer.

Pris: 8 x 1590 Kr.

NB! Skulle korona stoppe kurset, fortsetter vi online på Zoom – eller du får resterende penger igjen. Minner om få plasser på hvert kurs hvor vi holder nøye smittevern, før, under og etter timen. 

Trykk HER for å melde deg på.

Vi har også masse dropinklasser med videregående nivå. Se etter Nivå 1, 1-2, 2 eller 2-3.  

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) 

Mail: post@tonsbergyoga.nog

Dette er en time ledet av Jessica og som passer svært godt for de som har behov for eller ønsker en roligere og mykere klasse, eller de godt voksne fra 65+. Yoga gir deg tid til å bli bedre kjent med seg selv gjennom dens mange bevisstgjørende teknikker. 

Dropin time, meld deg på i timeplanen.

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

Egne timer  for barn og unge. Et kurs som er tilrettelagt for deres premisser. Det har samme fokus som i  klasser for voksne, med fokus på solhilsen, yogastillinger, pust og avspenning og meditasjon. Barn og Unge lærer seg å bli mer bevisst på sin egen pust og kropp, noe det viser seg at de drar stor nytte av. De blir også mer kjent med sine egne grenser, både i og utenfor matten, de får gjennom kurset mer kontakt med pusten og utvilkler sin evne til mer fokus og konsentrasjon.

Vi har for øyeblikket ikke noe oppsatt kurs kun for barn, men en gang per måned settes det opp FamilieYoga hvor et barn i samvær med èn forelder / tante / onkel etc. gjør yoga sammen. 

Ta kontakt på post@tonsbergyoga.no eller ring/send en melding til 40490876 om du er interressert.

Et kurs som er tilrettelagt for den gravide. Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel.

Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet I din graviditet til en hver tid. Du vil få økt osygentilførsel og balansere nervesystemene – dette vil også babyen nye godt av. Det å gjøre Yoga mens man bærer et barn i magen er helt fantastisk – det vil hjelpe deg å bli mer bevisst på deg selv men også det underet at du faktisk bærer et bitte lite voksende menneske inni din egen mage.

Nye kurs starter opp i Uke 15.NB! Skulle korona stoppe kurset, fortsetter vi online på Zoom – eller du får resterende penger igjen. Minner om få plasser på hvert kurs hvor vi holder nøye smittevern, før, under og etter timen. 

Pris: 8 x 1590 Kr.

  • GravidYoga Kurs for alle (Lisa)  Tirsdag 27. April Kl 18.00 – 19.30  (Lisa)

Trykk HER for å melde deg på.

For Spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

MediYoga er en terapeutisk form for yoga som tar utgangspunkt i en av de eldste former for yoga – Kundaĺiniyoga. MediYoga har blitt utviklet gjennom klinisk og terapeutisk arbeid og gjennom vitenskapelige studier av ulike former for yoga. Dette medfører at alle øvelser, teknikker og meditasjoner har en fysisk så vel som holistisk hensikt og effekt.

MediYoga passer for alle, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Alle øvelser utføres med utgangspunkt i den enkeltes evne og kapasitet, sittende på stol eller sittende på matte på gulvet. Lette fysiske øvelser og stillinger kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Vi kombinerer enkle yogaøvelser med dyptvirkende meditasjoner for å skape en terapeutisk effekt og energimessig balanse. Dette vil gi deg økt bevegelighet, økt bevissthet, bedre søvn, fleksibilitet, stabilitet, ro og harmoni.

Nytt kurs starter opp i Uke 17. Trykk HER for å melde deg på.

Pris: 8 x 1590 Kr.

  • MediYoga Kurs for alle Nivåer (Trine)  Onsdag 28. April Kl 17.00 – 18.30

For spørsmål om kurset: 

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) 

Mail: post@tonsbergyoga.no

Er du en av de som er lei av å «gå rundt grøten»? Ønsker du mèr av yoga, ønsker du å fordype deg i grunnstammen i yoga, og integrere dette i hverdagen – da er selvutviklingskurset Hatha Yoga Teacher Training et perfekt kurs for deg.
 
Nina vil jevnlig holde både selvutviklingskurs og kortere fordypningskurs i fordypning innen gitte emner i Yoga –  for at du skal lære mer om Yoga – som helhet. Disse kursene bidrar til økt forståelse av hvordan yoga bidrar til større forståelse av deg selv som individ og din sammenheng i livet vi lever. 
 
Det holdes årlig minimum to selvutviklingskurs i form av Hatha Yoga Lærerutdanning, se egen side for dette.
 
På fordypningskurs  er målet at du skal utvikle deg ved bruk av Yoga som fysiske teknikker og med hjelp av Østlig visdom slik at nye perspektiv skapes.
I Yoga handler alt om direkte erfaring, som betyr at skal du forstå og erfare hva dette kan gjøre for deg, så må det praktiseres, Yogateknikkene må brukes – husk, Yogateknikkene er mye mèr enn bare Yogastillinger. 
 
Et tema kan være Raja Yoga Sutras, kjente yogaskrifter skrevet ned av den indiske filosofen Patanjali. Vi skal se at hans yogaveiledning:  «Eight Limbs of Ashtanga Yoga», et åtte grens system for selvutvikling er like relevant for oss idag som for over 2000 år siden. Vi skal se, òg sammen drøfte hvordan vi kan bruke dette i vår hverdag – for å øke livskvaliteten betraktelig!
 
«Yogas Chitta vritti nirodaha» (yoga is the removing of the fluctuations of the mind).   -Patanjali Yoga Sutras –
 
Ny tid for fordypningskurs ikke fastsatt.
 
Men det fantastiske selvutviklingskurset;
Klassisk Hatha Yoga – i form av lærerutdanning, er for alle som er klar for kraftfull selvutvikling. Et dyptgående livstilkurs, hvis mål er å integrere en sunn og holdbar livstil ved bruk av flere helhetlige aspekter innen Yoga. Se egen side for kurset.
 
For spørsmål: 40 49 08 76 (NinaNirvani)
Det er aldri for tidlig eller sent å starte med Yoga! Selv om du er 3 eller 105 år – du er kun så gammel som du føler deg, og yoga får deg definitivt til å føle deg freshere og yngre! Bli med på høstens på fantastiske yoga. Nina Nesheim har mange års erfaring og guider deg trygt gjennom dette kurset i tradisjonell, klassisk Yoga❤️
 
Oppstart Tirsdag 13. April kl 11.00 – 12.30
 
I Yoga kalles de senere år for «The Golden Age», den gyldne alder. Så dette er en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man (bør) ha mer tid, til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på egenpleie, det har du fortjent som har kommet deg så langt i livet! Yoga gir deg tid til å bli bedre kjent med deg selv gjennom yogaens mange fantastiske teknikker som fysiske øvelser, pusteteknikker og avspenning. Vi skal også gå gjennom Yogaens 5 grunnprinsipper
 
Når man blir eldre har man ofte mer fokus på begrensningene som alderdommen kan gi, som for eksempel stivhet i kropp, overfladisk pust, et urolig sinn, dårlig søvn og kanskje en problematisk fordøyelse, men dette kan man regulere selv, bare man lærer seg teknikkene, og kroppen har en helt utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv – allerede kort tid etter du har startet med yoga, kan kjenne at du både får mer overskudd og samtidig blir mer avspent og rolig. Du vil spise med bevissthet og forbedre også søvnkvaliteten din. Du vil også merke at du får en mer positiv innstilling til livet generelt.
 
Dette er et kurs både for de som er kjent med yoga men også nybegynnere. Yogakurset er tilpasset enten de i voksen alder, men alle er velkommen. Vi bruker god tid på stillinger, styrke, fleksibilitet, avspenning, pusteøvelser og introduksjon til meditasjon. 
 
GRATIS parkering! Registrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!
 
Kurset går over 8 Tirsdager. (Hvis korona tillater det så serveres det også deilig te og noe lett og sunt å bite i etter timen til 65kr)

Pris: 1590kr
 
NB! Skulle korona stoppe kurset, fortsetter vi online på Zoom – eller du får resterende penger igjen. Minner om få plasser på hvert kurs hvor vi holder nøye smittevern, før, under og etter timen. 
 
Trykk HER for å melde deg på.
 
For spørsmål og påmelding:
Tlf: 40 49 08 76 (Nina)
Mail: post@tonsbergyoga.no
 
PS! Minner om få plasser – i disse tider.

Påmelding til kurs gjøres ved å melde deg på i timeplanen eller trykk her.

for spørsmål om kurs eller påmelding, kontakt Nina | tlf: 40 49 08 76 eller E-post: post@tonsbergyoga.no