fbpx

Kurs

Har du valgt å melde deg på et yoga eller meditasjonskurs, eller valgt å bli med på en yogareise,  ja da har du tatt et stort valg i positiv retning. Enten om du starter på nybegynnerkurs eller videregåendekurs. På kurs vil du lære deg fysiske og mentale teknikker som har som mål å samle og skape harmoni i kropp, sinn og sjel. Ro i sinnet er ensbetydende med ro og balanse i livet. En yogareise er som en vitamininnsprøytning og er ofte en stor inspirasjons «boost». 

Vi er opptatt av at både elever og lærere skal føle seg trygge hos oss. Her kan du lese våre smittevernregler

Til påmelding åpen uke og kurs

Passer for de som er helt nye i yoga eller for de som ikke har praktisert på en stund og ønsker oppfriskning.

Nye kurs starter uke 42

I et nybegynnerkurs vil du trinn for trinn lære deg en rekke yoga asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga èr og hva den kan gjør for deg. I nybegynnerkurset vil du lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene.

Et slikt kurs er utgansposisjonen for å gå på videregående andre kurs eller drop-in timer hos oss. Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga, dette fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider krevende yogateknikker som brukes, sånn at man unngår å skade seg selv.

Disse kursene passer også for de som har vært borte fra yoga en stund og som føler de trenger en «oppfriskning».  Siden vi kan ha få elever pr klasse, har vi satt opp flere kurs i Yoga Basic – for alle:

 • Yoga Basic m/ Nina : Mandag 18. Oktober kl 19.30 – 21.30
 • Yoga Basic for STIVE MENN m/ Nina – (stive damer er også velkommen): Tirsdag 19. Oktober kl 17.00 – 19.00
 • NYHET! ONLINE Yoga Basic m/ Nina. Utsatt inntil videre. Send meg SMS om du er interessert: 40490876 (Nina)

Pris 8 ukers kurs: 1590 Kr

Trykk her for melde deg på til Yoga Basic m/Nina. Oppstart Mandag 18. Oktober

Trykk her for å melde deg på til Yoga Basic for STIVE MENN m/ Nina. Oppstart Tirsdag 19. Oktober

GRATIS parkering! Registrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

For spørsmål og påmelding via sms eller mail:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

PS! Vippsbetaling vil bli tilsendt!

Disse kursene/timene passer for deg som har fullført nybegynnerkurset (Yoga Basic), eller for deg som er kjent med yoga fra før, uansett «stil», men ønsker å fordype seg mer, både fysisk og mentalt. Nye asanas og yogateknikker vil bli introdusert, samtidig som vi også kan introduserer noe Yoga filosofi – for å få flere grener å henge yogapraksisen vår på. Nina holder alle Videregående Yoga kurs.

Nye Videregående kurs starter i Uke 42.

 • Sivananda Yoga KURS Nivå 2 (Nina): Mandag 18. Oktober kl 17.30 – 19.00 Et kurs for deg med litt mèr erfaring, som liker mentale og fysiske utfordringer.
 • Sivananda Yoga KURS Nivå 1-2 (Nina): Tirsdag 19. Oktober kl 19.30 – 21.00 Et kurs for deg som har fullført Nybegynnerkurs eller er litt kjent med Yoga.

Pris 8 ukers kurs: 1590 Kr.

Trykk her for melde deg på til Sivananda Yoga KURS Nivå 2. Oppstart Mandag 18. Oktober

Trykk her for melde deg på til Sivananda Yoga KURS Nivå 1. Oppstart Tirsdag 19. Oktober

GRATIS parkering! Registrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

Her har du en oversikt over Nivå inndelingen:

 • Nivå 1: Roligere og mykere utførelse, passer alle som er nye, trenger eller ønsker mer tid, passer helt nybegynnere eller erfarne.  
 • Nivå 1-2: Roligere men utfordringer kan gis, du kan alltids holde deg til basics om utfordringene ikke passer ditt nivå.  
 • Nivå 2: Du bør ha kjennskap til Yoga, mer utfordrende.
 • Nivå 2-3: Du bør ha gjort Yoga en stund, her gis fysiske og mentale utfordringer.

For spørsmål og påmelding via sms eller mail:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

PS! Vippsbetaling vil bli tilsendt!

Det er aldri for tidlig eller sent å starte med Yoga! Selv om du er 3 eller 105 år – du er kun så gammel som du føler deg, og yoga får deg definitivt til å føle deg freshere og yngre! Bli med på høstens på fantastiske yoga. Nina Nesheim har mange års erfaring og guider deg trygt gjennom dette kurset i tradisjonell, klassisk Yoga❤️
 
Oppstart av 8 gangers kurs: Tirsdag 19. Oktober kl 11.00 – 12.30 Om det er flere som ønsker, serverer vi også deilig te og lett lunch i den hyggelige YogaLoungen etter timen. Dette koster 85 kr som betales via Vipps når du kommer. Trykk her for å melde deg på kurse på.
 
I Yoga kalles de senere år for «The Golden Age», den gyldne alder. Så dette er en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man (bør) ha mer tid, til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på egenpleie, det har du fortjent som har kommet deg så langt i livet! Yoga gir deg tid til å bli bedre kjent med deg selv gjennom yogaens mange fantastiske teknikker som fysiske øvelser, pusteteknikker og avspenning. Vi skal også gå gjennom Yogaens 5 grunnprinsipper
 
Når man blir eldre har man ofte mer fokus på begrensningene som alderdommen kan gi, som for eksempel stivhet i kropp, overfladisk pust, et urolig sinn, dårlig søvn og kanskje en problematisk fordøyelse, men dette kan man regulere selv, bare man lærer seg teknikkene, og kroppen har en helt utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv – allerede kort tid etter du har startet med yoga, kan kjenne at du både får mer overskudd og samtidig blir mer avspent og rolig. Du vil spise med bevissthet og forbedre også søvnkvaliteten din. Du vil også merke at du får en mer positiv innstilling til livet generelt.
 
Dette er et kurs både for de som er kjent med yoga men også nybegynnere. Yogakurset er tilpasset enten de i voksen alder, men alle er velkommen. Vi bruker god tid på stillinger, styrke, fleksibilitet, avspenning, pusteøvelser og introduksjon til meditasjon. 
 
GRATIS parkering! Registrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

Pris 8 ukers kurs: 1590kr

For spørsmål og påmelding via sms eller mail:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

PS! Vippsbetaling vil bli tilsendt!

 

Nytt kurs starter opp Uke 42 – fra 8. graviditetsuke. Et nydelig Yogakurs som er tilrettelagt for den gravide. Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel.

Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet I din graviditet til en hver tid. Du vil få økt osygentilførsel og balansere nervesystemene – dette vil også babyen nye godt av. Det å gjøre Yoga mens man bærer et barn i magen er helt fantastisk – det vil hjelpe deg å bli mer bevisst på deg selv men også det underet at du faktisk bærer et bitte lite voksende menneske inni din egen mage.

NB! Skulle korona stoppe kurset, fortsetter vi online på Zoom – eller du får resterende penger igjen. Minner om at vi til enhver tid forholder oss til smittevernreglene, før, under og etter timen.

Pris 8 ukers kurs: 1590 Kr.

 • GravidYoga Kurs for alle (Nina)  NY TID!: Onsdag 20. Oktober Kl 19.30 – 21.00 

Trykk her for å melde deg på!

For spørsmål, sms eller mail:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

PS! Vippsbetaling vil bli tilsendt!

MediYoga (Medisinsk Yoga) er en terapeutisk form for yoga som tar utgangspunkt i en den klassiske Kundalini Yoga.

Høstens nye kurs starter Uke 42.

MediYoga har blitt utviklet gjennom klinisk og terapeutisk arbeid og gjennom vitenskapelige studier av ulike former for yoga. Dette medfører at alle øvelser, teknikker og meditasjoner har en fysisk så vel som holistisk hensikt og effekt.

MediYoga passer for alle, spesielt godt for de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Alle øvelser utføres med utgangspunkt i den enkeltes evne og kapasitet, sittende på stol eller sittende på matte på gulvet. Lette fysiske øvelser og stillinger kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Vi kombinerer enkle yogaøvelser med dyptvirkende meditasjoner for å skape en terapeutisk effekt og energimessig balanse. Dette vil gi deg økt bevegelighet, økt bevissthet, bedre søvn, fleksibilitet, stabilitet, ro og harmoni.

Pris 8 ukers kurs: 1590 Kr.

 • MediYoga Kurs for alle Nivåer (Trine)  NY TID: Onsdag 20. Oktober Kl 17.00 – 18.30

Trykk her for å melde deg på!

For spørsmål, sms eller mail:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

 

For en kombo: Barseltreff og Yoga, samtidig!

Et fantastiskt Yogakurs for mor og baby sammen. En effektiv, fin og skånsomt måte å komme i form etter en krevende tid med svangerskap og fødsel. Hvor vi sammen med babyen bruker fysiske og mentale yogateknikker, som pust, yogastillinger, solhilsen, avspenning – timen er både er gøy, utfordrende og gjennoppladende.

Tiden etter fødsel med en baby som er totalt avhengig av den voksne, er uten tvil krevende, som gjør at man fort kan føle seg både utbrent og alene. Å lære seg Yoga i denne tiden, sammen med babyen er et nydelig aktivitet i hjemmetilværelsen. Yoga sammen med babyen gjør også at vi øker tilknytningen til barnet og utvikler et mer harmonisk samspill mellom mor og baby.

Yogatimen varer 60 minutter og etter timen serveres det deilig Yogisk te og noe lett å bite i – totalt varer Yoga og te ca 2 timer ❤️

Nytt kurs i Uke 42!

 • Mor & Baby Yoga: Mandag 18. Oktober kl 10.00 – 12.00 (Inkluderer te, amming og kos i Yoga-Loungen etter timen:)

Pris 8 ukers kurs: 1590kr

Trykk her for å melde deg på kurset!

GRATIS parkering! Registrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!

For spørsmål og påmelding via sms eller mail:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

PS! Vippsbetaling vil bli tilsendt!

Egne timer  for barn og unge. Et kurs som er tilrettelagt for deres premisser. Det har samme fokus som i  klasser for voksne, med fokus på solhilsen, yogastillinger, pust og avspenning og meditasjon. Barn og Unge lærer seg å bli mer bevisst på sin egen pust og kropp, noe det viser seg at de drar stor nytte av. De blir også mer kjent med sine egne grenser, både i og utenfor matten, de får gjennom kurset mer kontakt med pusten og utvilkler sin evne til mer fokus og konsentrasjon.

Vi jobber med å sette opp nytt kurs i BarneYoga fra høsten!

En gang per måned settes det opp FamilieYoga hvor et barn i samvær med èn voksen (forelder/tante/onkel) etc. gjør yoga sammen. 

Ta kontakt om du er interessert i BarneYoga:

Tlf: 40490876 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

Er du en av de som er lei av å «gå rundt grøten»?
Ønsker du mèr av yoga, ønsker du å fordype deg i grunnstammen i yoga, og integrere dette i hverdagen å bli selvgående? – da er selvutviklingskurset Hatha Yoga Teacher Training et perfekt kurs for deg.
 
Det vil jevnlig holdes selvutviklingskurs og kortere fordypningskurs (workshops) i gitte emner i Yoga –  for at du skal lære mer og dra nytte av Yoga – son trening, som tilfriskning, som helhetlig livstil. Kursene bidrar til økt forståelse av hvordan yoga kan kan hjelpe, det bidrar til større forståelse av deg selv som individ og din sammenheng i livet vi lever, på denne klode, i dette Univers. 
 
 
Det holdes årlig minimum to selvutviklingskurs i form av Hatha Yoga Lærerutdanning, se egen side for dette.
 
På fordypningskurs  er målet at du skal utvikle deg ved bruk av Yoga som fysiske teknikker og med hjelp av Østlig visdom slik at nye perspektiv skapes.
I Yoga handler alt om direkte erfaring, som betyr;  skal du forstå og erfare hva dette kan gjøre for deg, så må det praktiseres, Yogateknikkene må brukes – og Yogateknikker er mye mèr enn bare de fysiske Yogastillinger som ses på bilder.
 
Et tema kan være Raja Yoga Sutras, kjente yogaskrifter skrevet ned av den indiske filosofen Patanjali. Vi skal se at hans yogaveiledning  «Eight Limbs of Ashtanga Yoga», et åtte grens system for kraftig selvutvikling, at det er like, om ikke mèr relevant for oss idag, enn for over 2000 år siden. Vi skal sammen forstå, drøfte og erfare hvordan dette påvirker oss i vår hverdag – målet er å øke livskvaliteten betraktelig! Bort med dårlig helse, dårlige livstilsvalg, usikkerhet, lav selvtillit etc – inn med sterk og fleksibel kropp, et tilfreds og harmonisk tankesett, struttende selvtillit, både til seg selv og livet generelt. 
 
«Yogas Chitta vritti nirodaha» (yoga is the removing of the fluctuations of the mind).   -Patanjali Yoga Sutras –
 
 
Oppstart av det unike selvutviklingskurset 8. September!
 
Klassisk Hatha Yoga – i form av Yogalærerutdanning, er for alle som er klar for kraftfull selvutvikling, eller ønsker å bli Yogalærer. Et dyptgående livstilkurs, hvis mål er å integrere en sunn og holdbar livstil ved bruk av flere helhetlige aspekter innen Yoga. Se egen side for kurset.
 
For spørsmål: 40 49 08 76 (NinaNirvani)

Lenke til påmelding til kurs finner du i den enkeltes kursbeskrivelse over.

for spørsmål om kurs eller påmelding, kontakt Nina | tlf: 40 49 08 76 eller E-post: post@tonsbergyoga.no