fbpx

Kurs

Har du valgt å melde deg på et yoga eller meditasjonskurs, eller valgt å bli med på en yogareise,  ja da har du tatt et stort valg i positiv retning. Enten om du starter på nybegynnerkurs eller videregåendekurs. På kurs vil du lære deg fysiske og mentale teknikker som har som mål å samle og skape harmoni i kropp, sinn og sjel. Ro i sinnet er ensbetydende med ro og balanse i livet. En yogareise er med på etablere yoga regelmessig i livet ditt.

Vi er opptatt av at både elever og lærere skal føle seg trygge hos oss. Her kan du lese våre smittevernregler

 

Dette er kurs er for de som er helt nye i yoga eller for de som ønsker en oppfriskning i sin «rustne» yogapraksis. 

YogaBasic er et grunnleggende og dyptgående kurs i tradisjonell, klassisk  yoga – her hvor all annen Yoga stammer fra. Her går vi trinn for trinn gjennom grunn øvelser som solhilsen, 12 yogastillinger, yogiske pusteøvelser  (pranayama) og dybde avspenning. Vi ser også nærmere på Yogaens 5 hovedprinsipper, slik at det du får en dypere erfaring og forståelse av Yoga som en helhetlig praksis for kropp, sinn og sjel/bevissthet. Sammen utgjør dette det som kalles holistisk praksis.

Nye kurs starter opp i Uke 35. Trykk her for å melde deg på.

Pris: 8 x 1590 Kr. Man møter opp 1 gang pr uke til det tilsammen utgjør 8 ganger.

Velg ett av følgende kurs:

  • Yoga Basic (Nina): Mandag 24. August kl 19.30 – 21.30 Et grunnleggende kurs for deg som er helt ny.
  • Yoga Basic – for Stive og støle MENN (Nina): Tirsdag 25. August kl 17.00 – 19.00 Et grunnleggende kurs for deg som er helt ny.
  • Medisinsk Yoga (Trine) Onsdag 25. Mars kl 17.30 – 19.00 Et kurs som passer godt for de med fysiske utfordringer i form av skader, sykdom eller alderdom – eller om du bare ønsker en svært rolig, men effektiv yogaform.

NB! Dette er veldig populære kurs som fylles raskt opp, i høst kjører vi alle timer med begrensede plasser, så vær snar om du ønsker fast plass. 

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

Disse kursene/timene passer for de som har fullført et nybegynnerkurs og for de som er kjent med yoga, men ønsker å fordype seg mer, både fysisk og mentalt. Nye asanas og yogateknikker vil bli introdusert, samtidig som vi også introduserer noe Yoga filosofi – for å få flere grener å henge yogapraksisen vår på. Nina holder alle Videregående Yoga kurs.

Nye kurs starter opp i Uke 35. Trykk her for å melde deg på.

Pris: 8 x 1590 Kr.

  • Sivananda Yoga KURS Nivå 2 (Nina): Mandag 24. August kl 19.30 – 21.00
  • Sivananda Yoga KURS Nivå 1-2 (Nina): Tirsdag 25 August kl 19.15 – 21.00 

Vi har også masse dropinklasser med videregående nivå. Se etter Nivå 1, 1-2, 2 eller 2-3.  

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

Dette er en time ledet av jessica og som passer svært godt for de som har behov for eller ønsker en roligere og mykere klasse, eller de godt voksne fra 65+. Yoga gir deg tid til å bli bedre kjent med seg selv gjennom dens mange bevisstgjørende teknikker. 

Dropin time, meld deg på i timeplanen.

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

Ta barseltreffet hos oss! Vi setter sammen en pakke med Yoga & Barseltreff – Først Yoga så lunch og te/kaffe i vår koselige Yoga Cafè. Lisa holder kurset.

Det å være nybakt mamma er både gledesfylt men også slitsomt og til tider frustrerende. Fødsel, nattevåk, ammming og bekymring rundt babyen gjør at man ofte går i underskudd på søvn og energi og kroppen kommer i ubalanse. Yoga hjelper deg med å gjenopprette denne balansen sånn at du lettere kan takle disse utfordringene i hverdagen. Vi holder Yoga Loungen åpen etter kurset og serverer te og noe enkelt å bite i (inkludert i prisen – for de som har lyst å være sosial med andre nybakte mødre.

Nytt kurs starter opp Mandag 24. August kl 11.00- 13.00

Pris 8 x inkl en deilig, lett vegetar lunch med en kopp varm te: 1590 Kr

Trykk her for å melde deg på.

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

Egne timer  for barn og unge. Et kurs som er tilrettelagt for deres premisser. Det har samme fokus som i  klasser for voksne, med fokus på solhilsen, yogastillinger, pust og avspenning og meditasjon. Barn og Unge lærer seg å bli mer bevisst på sin egen pust og kropp, noe det viser seg at de drar stor nytte av. De blir også mer kjent med sine egne grenser, både i og utenfor matten, de får gjennom kurset mer kontakt med pusten og utvilkler sin evne til mer fokus og konsentrasjon.

Vi har for øyeblikket ikke noe oppsatt kurs kun for barn, men en gang per måned settes det opp FamilieYoga hvor et barn i samvær med èn forelder / tante / onkel etc. gjør yoga sammen. 

Ta kontakt på post@tonsbergyoga.no eller ring/send en melding til 40490876 om du er interressert.

Et kurs som er tilrettelagt for den gravide. Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel. Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet I din graviditet til en hver tid. Du vil få økt osygentilførsel og balansere nervesystemene – dette vil også babyen nye godt av. Det å gjøre Yoga mens man bærer et barn i magen er helt fantastisk – det vil hjelpe deg å bli mer bevisst på deg selv men også det underet at du faktisk bærer et bitte lite voksende menneske inni din egen mage.

Nye kurs starter opp i Uke 13. Trykk her for å melde deg på.

Pris: 8 x 1590 Kr.

  • GravidYoga Kurs for alle (Lisa)  Tirsdag 25. August Kl 19.30 – 20.45  (Lisa)

For Spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) eller Mail: post@tonsbergyoga.no

MediYoga er en terapeutisk form for yoga som tar utgangspunkt i en av de eldste former for yoga – Kundaĺiniyoga. MediYoga har blitt utviklet gjennom klinisk og terapeutisk arbeid og gjennom vitenskapelige studier av ulike former for yoga. Dette medfører at alle øvelser, teknikker og meditasjoner har en fysisk så vel som holistisk hensikt og effekt.

MediYoga passer for alle, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Alle øvelser utføres med utgangspunkt i den enkeltes evne og kapasitet, sittende på stol eller sittende på matte på gulvet. Lette fysiske øvelser og stillinger kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Vi kombinerer enkle yogaøvelser med dyptvirkende meditasjoner for å skape en terapeutisk effekt og energimessig balanse. Dette vil gi deg økt bevegelighet, økt bevissthet, bedre søvn, fleksibilitet, stabilitet, ro og harmoni.

Nye kurs starter opp i Uke 35. Trykk her for å melde deg på.

Pris: 8 x 1590 Kr.

  • MediYoga Kurs for alle Nivåer (Trine)  Onsdag 26. August Kl 17.30 – 19.00

For spørsmål om kurset: 

Tlf: 40 49 08 76 (Nina) 

Mail: post@tonsbergyoga.no

Er du en av de som er lei av å «gå rundt grøten»? Ønsker du mèr av yoga, ønsker du å fordype deg i grunnstammen i yoga – da er disse kursene perfekt for deg.
 
Nina vil jevnlig holde kurs i fordypning innen gitte emner i Yoga –  for at du skal lære mer om Yoga – som helhet. Disse kursene bidrar til økt forståelse av hvordan yoga bidrar til større forståelse av deg selv som individ og din sammenheng i livet vi lever. 
 
Vi skal sammen med direkte erfaring av bruken av yogateknikker studere deler av teksten: Raja Yoga Sutras av den indiske filosofen Patanjali. Vi skal se at hans yogaveiledning:  «Eight Limbs of Ashtanga Yoga», et åtte grens system for selvutvikling er like relevant for oss idag som for over 2000 år siden. Vi skal se og sammen drøfte hvordan vi kan bruke dette i vår hverdag – for økt livskvalitet.
 
«Yogas Chitta vritti nirodaha» (yoga is the removing of the fluctuations of the mind).   -Patanjali Yoga Sutras –
 
Oppstart i oktober. Tid ikke fastsatt enda. 
For spørsmål: 40 49 08 76 (NinaNirvani)
Det er aldri for tidlig eller sent å starte med Yoga! Selv om du er 3 eller 105 år – du er kun så gammel som du føler deg, og yoga får deg definitivt til å føle deg freshere og yngre! Bli med på høstens på fantastiske yoga. Nina Nesheim har mange års erfaring og guider deg trygt gjennom dette kurset i klassisk Yoga❤️
 
Oppstart Tirsdag 25. August kl 11.00 – 12.30
 
I Yoga kalles de senere år for «The Golden Age», den gyldne alder. Så dette er en fantastisk tid å bli introdusert i Yoga. Dette er ofte en tid hvor man (bør) ha mer tid, til seg selv, hvor man faktisk også bør bruke mer tid på egenpleie, det har du fortjent som har kommet deg så langt i livet! Yoga gir deg tid til å bli bedre kjent med deg selv gjennom yogaens mange fantastiske teknikker som fysiske øvelser, pusteteknikker og avspenning. Vi skal også gå gjennom Yogaens 5 grunnprinsipper
 
Når man blir eldre har man ofte mer fokus på begrensningene som alderdommen kan gi, som for eksempel stivhet i kropp, overfladisk pust, et urolig sinn, dårlig søvn og kanskje en problematisk fordøyelse, men dette kan man regulere selv, bare man lærer seg teknikkene, og kroppen har en helt utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv – allerede kort tid etter du har startet med yoga, kan kjenne at du både får mer overskudd og samtidig blir mer avspent og rolig. Du vil spise med bevissthet og forbedre også søvnkvaliteten din. Du vil også merke at du får en mer positiv innstilling til livet generelt.
 
Dette er et kurs både for de som er kjent med yoga men også nybegynnere. Yogakurset er tilpasset enten de i voksen alder, men alle er velkommen. Vi bruker god tid på stillinger, styrke, fleksibilitet, avspenning, pusteøvelser og introduksjon til meditasjon. 
 
GRATIS parkering! Registrer bilens Regnr inne på vår iPad. Spør oss – vi hjelper deg gjerne!
 
Kurset går over 8 tirsdager.
Pris: 1,590kr
 
For spørsmål og påmelding:
Tlf: 40 49 08 76 (Nina)
Mail: post@tonsbergyoga.no
 
Du kan betale i Vipps ved at jeg sender deg Vipps krav ved påmelding.
 
PS! Minner om begrenset med plasser – i disse tider.

 

 

Påmelding til kurs gjøres ved å melde deg på i timeplanen eller trykk her.

for spørsmål om kurs eller påmelding, kontakt Nina | tlf: 40 49 08 76 eller E-post: post@tonsbergyoga.no