fbpx

Boost sommerferien
med en Yogaferie!

Har du spørsmål kan du fylle ut skjema under.
Alternativt kan man ta kontakt med Nina på telefon 404 90 876

En skikkelig ferie innebærer opplevelsen av «Peace of Mind», et fredfullt sinn inkluderer også fysisk oppladning!

Når det meste av stress idag kommer fra eget hode, sier det seg selv at å lære seg mental-trening og mental ro, må være den beste investeringen man kan gjøre!

Mange drar på ferie – men kommer hjem med akkurat det samme mindsettet som man dro. Bruk litt av sommerferien klokt! På Ashram jobber vi med våre nesten umerkelige, mentale uvanene, som bekymring, frykt, engstelse, usikkerhet, dårlig selvbilde, depresjon, dårlig selvbilde etc – book deg en ferie som har som fokus å skape ny, positiv mental tankegang og «Peace of Mind» – da vil resten av sommeren være reddet!

Ferie betyr å ta seg fri fra sin vanlige hverdag, for å oppleve noe nytt, lade batteriene, komme hjem full av energi, glede og inspirasjon. Derfor arrangerer jeg dette på 10énde år på rad, nå kan også du bli med meg på èn ukes Yogaferie på et ekte Yoga Ashram – i Frankrike!

Vi reiser Torsdag 13. juni – og blir borte èn uke!

Pris: 15.500 kr. Dette inkluderer komfortabel dør-dør transport t/r flyplass i Frankrike. Overnatting i felles «chalet». Det dekker ikke flybillett t/r. (idag ligger den på ca 3500kr) Det dekker 2 daglige yogaklasser, 2 daglige guidete meditasjoner, workshoper, forelesninger, alle deilige vegetar-måltider, te/snacks, tempelbesøk, satsangs, seremonier, meditation-walks og masse flere flotte og genuint ekte yoga-opplevelser!

Et Ashram kan sammenlignes med et «kloster», bare at på et Yoga Ashram er det Yoga som er i fokus, vi skal leve Yogisk Livstil og alt som hører med. 

Har du aldri opplevd Ashram før? Det er en fantastisk og spennende opplevelse – som du sent vil glemme!

Det er med glede jeg hvert år tar med små grupper for å oppleve eksotisk Yoga Ashram, fra innsiden. «Ferie» får en annen betydning etter dette oppholdet. 

Ashramet har vært mitt «andre hjem» de siste 13 år nå – et Ashram i den autentiske og klassiske Yoga tradisjonen, Sivananda Yoga Vedanta.

Dette er turen for deg som vil ha PÅFYLL! Som er klar for å steppe ut av hverdagsboksen og oppleve noe helt nytt. Dette er for deg som vil teste ut og kjenne effekten av Yogisk Livstil, en hel uke! Det er høytid på Ashramet i Juni, det betyr Yogiser fra hele verden, masse workshops, seremonier, ritualer og fantastisk go stemning – Ashramet syder av go, positiv Yoga-energi.

Klar for å fylle batteriene å gjøre masse Yoga? Yogaklassene er for alle nivåer, lær deg hvordan opprettholde daglig meditasjon, kunnskap og erfaring i vegetar kosthold, forstå og kjenne effekten av Pranayama(pusteteknikker), møte inspirerende Swamièr(YogaMunker) – og tilegne deg innsikt i deg Selv og Livet, som du ikke vil finne så autentisk noe annet sted. Hvis dette resonerer med deg, så bare book.

– dette en opplevelse for livet, påfyll for kropp, sinn og Sjel!

Påmelding: innen 31.mars

Vi har booket fly med AirFrance: 

TUR: Torsdag 13. juni. Gardermoen – Charles de Gaulle. Kl 12.45 Flightinfo: Flight AF1175 – 

RETUR: Torsdag 20. juni fra Charles de Gaulle – Gardermoen kl 13.35 Flightinfo:Flight AF1774

Pris: 15.500kr

Spørsmål: Mail: post@tonsbergyoga.no eller Tlf/Sms: (0047) 40490876 (NinaNirvani)