Om oss

Her på Tønsberg Yoga vil du møte flere ulike yogaretninger, med erfarne og dedikerte yogalærere med stor kjærlighet for yoga. Alle våre yoga lærere har godkjent sertifisering – for din trygghet.

nina nirvani

Lærer/Eier

Jeg er daglig leder og eier av Tønsberg Yoga og er så heldig å hatt dette som mitt daglige «yrke» de siste 7 årene.

Jeg kom først i kontakt med Yoga for over 18 år siden, men startet min, vil jeg si, seriøse yoga livstil da jeg tok TTC (Yoga Lærer utdanning) i India i 2011, og fortsatte videre fordypning med ATTC (Advanced Teacher Training) sommeren 2013. Jeg har tatt flere fordypningskurs i India og Europa og jeg er langt fra ferdig – Yoga er en livslang skole.

Yoga er for meg blitt en måte å leve på, ikke bare ved bruk av de fysiske teknikkene, men det å integrere den yogiske livstilen mest mulig, både fysisk, mentalt og spirituelt og jeg føler en sterk dedikasjon til å dele dette holistiske systemet. Det er det jeg selv også praktiserer daglig – og etter langvarig angst og depresjon, fysiske nakke og ryggplager så vet jeg at systemet virker! Å undervise yoga er noe av det mest berikende jeg har vært borti i livet så langt.

sølvi

Lærer

Sølvi har praktisert ashtanga yoga i mer enn 10 år og sier Ashtanga Yoga er en stor del av livet hennes. Det går nesten ikke en dag uten at hun praktiserer. Hun underviser med entusiasme og glede i timene.

Sølvi jobber til daglig som bedriftsassurandør i et større forsikringsselskap. Hun har gjennomført instruktørutdannelsen hos Alexander Medin på Puro Yoga i Oslo, som er godkjent av Yoga Alliance.

Hun har lang erfaring i å undervise ashtanga yoga og elsker både å undervise i Ashtanga yoga og å praktisere, hun ønsker at flere skal oppleve det fantastiske ved yoga.mattis, pulvinar dapibus leo.

LISA

Lærer

Lisa er sertifisert i Gravdeyoga og mor&baby yoga fra OmMama i USA. Hun lærte seg teknikker for å hjelpe gravide til å forberede seg til fødselen og å trene på en sunn og god måte både under og etter svangerskapet. Lisa underviser også i FlowYoga og har selv praktisert yoga i 13 år og husker godt at hun ble fort hektet på yoga. Lisa er fra San Francisco og timene hennes undervises på engelsk. Yoga er en viktig del av livet for Lisa, og hun elsker å dele den med andre.

henriette

Lærer

Henriette møtte personlig yoga i 2010 og har etter dette reist både i India, Frankrike, Spania og California for å høste mer og erfaring og kunnskap. Yogaen ble rask en stor inspirasjon som gjorde at hun tok Medisinsk Yoga instruktør utdannelsen våren 2015.
 
I Mai 2018,  fordypet hun seg også i Symatic Yin Yoga i Seville, Spania. Og hun føler en enda større verden åpnet seg for. Både YinYoga og MediYoga er en rolig men effektiv yogaform. Her utføres øvelser som kan gjøres både sittende på gulv eller stol og liggende.
 
MediYoga derimot er en terapeutisk yogaform som passer spesielt fint for de med fysiske utfordringer, menogså for de som vil ha en rolig yogaform. Erfaringene hun selv får ved å utføre dette, er blandt annet en indre ro og klarhet som hun syns kommer veldig godt med i vårt «hektiske» samfunn. Mykhet kontra stivhet, livsglede kontra usikkerhet mm.
 
«Veien blir til mens man går, men dog er det sunt å stoppe opp underveis» og «kjenne» etter.

katrine

Lærer

Katrine underviser Myk Ashtanga Torsdager kl 17.30 . Hun har praktisert yoga i 10 år, de siste årene hovedsakelig ashtangayoga. Hun har tatt sin Yoga Teacher Training (RYT 200) ved HiYoga og har studert under Basia Lipska Larsen. Katrine har godkjenning fra Yoga Alliance. Hun praktiserer ashtanga regelmessig og er opptatt av å formidle hva slags transformerende kraft yoga har hatt i livet hennes. Hun er utdannet spesialist i klinisk pedagogikk og jobber til daglig i Vestfold Fylkeskommunes PPT og ved Regionsenteret for barn og unges psykiske helse.

lisbeth adeshjeet

Lærer

Lisbeth Adeshjeet Kaur har drevet med yoga i 18 år. Hun oppdaget først den klassiske varianten og opplevde svært positiv effekt både av stillingene, pusteteknikk og meditasjon. En stressrelatert spenningshodepine forsvant, hun opplevde en svært dyp ro, evnen til å takle stress og følelsen av å være tilstede i egen kropp. Hun har senere utforsket flere yogaretninger. I 2015 oppdaget hun kundaliniyoga og yoga ble for henne en måte å leve på. I 2017 ble hun ferdig utdannet internasjonalt KRI-sertifisert lærer i kundaliniyoga. Timene er preget av ro og flyt, men er også kraftfulle. Hun fokuserer mye på bevisst tilstedeværelse, få kontakt med kroppen og sinnet, og ønsker å veilede hver enkelt til sitt høyeste potensial.

cathrine

Lærer

Cathrine startet med yoga i 2005 og har trent yoga i perioder siden den gang. Hun har bl.a vært innom Bikram Yoga og Medisinsk Yoga, og har tatt Media Yoga Kidz kurs for å kunne undervise yoga for barn. I 2017 oppdaget hun Kundalini Yoga og kjente raskt at dette var noe helt spesielt og en veldig riktig yogaform for henne, og hun har praktisert denne type yoga daglig siden den gang. I august 2018 var hun ferdig utdannet og KRI-sertifisert Kundalini Yoga lærer ved Kundaliniyogaskolen i Oslo. Nå gleder hun seg til å kunne dele denne fantastiske og transformerende yogaformen med andre slik at de kan få muligheten til å åpne opp for sin høyere bevissthet, øke sin intuisjon og leve livet mer i samsvar med sitt sanne selv. I tillegg er hun utdannet Integral terapeut og har bl.a interesse for sjamanisme, dyrekommunikasjon, reise/opplevelser og kosthold (plantebasert, rawfood, fermentering).

mari dayadevi

Lærer

Jeg meldte meg på et intensivkurs for nybegynnere sommeren 2016, etter å ha vært nysgjerrig på yoga en stund. Dette var mitt første møte med yoga, og hele den sommeren brukte jeg på å bli kjent med yoga gjennom asanas og pranayama. Jeg kjente raskt at dette var riktig for meg. Det hadde effekt på mange områder, jeg kjent meg sterkere både fysisk og mentalt, jeg fikk mer energi, ble mer positiv, mer tilstede og balansert. Siden det har daglig yogapraksis vært en del av hverdagen, yoga har blitt en livsstil.

Jeg valgte å gjennomføre TTC (Yoga Teacher Training Course RYT 200) ved Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Frankrike sommeren 2017. Dette var en helt fantastisk opplevelse, og jeg fikk virkelig kjenne på hva det innebærer å praktisere helhetlig yoga, alle aspektene av yoga. Yogisk kosthold, karmayoga, satsang etc. Nå gleder jeg meg til å være med å videreformidle yoga!

Jeg er utdannet barnehagelærer, og jobber i barnehage til daglig. Jeg skal undervise fast på nybegynnerkurs barneyoga, og også ha drop-in timer.

anandi

Lærer

Anandi er coach og yogalærer. Hun har Sivananda yoga lærer utdanning (RYS 200) fra India, meditasjonskurs fra Chopra Senteret i USA, fordypning i bevisst tilstedeværelse – mindfulness, NLP Practioner Coach og iRest Yoga Nidra, Level 1. For Anandi er yoga blitt en livsstil, inkludert meditasjon og kosthold, noe som gjør at hun er friskere og gladere, sover bedre, har mer overskudd og finner mer ro og kjernen i hvem hun er. Hun synes det er fantastisk å dele den magiske yoga visdommen til andre, og holder nå på å fordype seg i iRest Yoga Nidra. Anandi (Anne) er også utdannet bioingeniør, har master i strategi og kunnskapsledelse og doktorgrad i bedriftsøkonomi, og jobber til daglig som professor på Høgskolen i Sørøst-Norge. Hun har både Drop-In timer og kurs hos oss.

jessica

Lærer

Jeg tok Yoga Nidra Level 1 (iRest) lærerutdanning våren 2018, og leder meditasjoner i grupper og gir også en-til-en konsultasjoner med iRest systemet.

Yogaen kom til meg da jeg bodde i Irland i 2006. Etter første yoga-timen i klassisk Satyanada, bokstavelig talt danset jeg hjem gjennom regnet, siden den dagen var yoga en venn på sidelinjen, helt til jeg ble sykemeldt fra jobben som kokk grunnet fysiske skader i 2014. Jeg begynte da å praktisere yoga hver dag og merket at kroppen kunne bli rehabilitert av dette fantastiske verktøyet, men ikke bare det, hele livet ble helt annerledes, dette ønsker jeg å dele til flere.

Da jeg var 11 år begynte jeg med avspenningsmeditasjon. Der brukte jeg en indre ressurs,  som man også gjør i iRest Yoga Nidra. Jeg begynte på samme tid med sjamansk drømming, hvor man er mentalt våken og nysgjerrig mens kroppen hviler. Dette lærer man også iRest YogaNidra. Det å undervise Yoga Nidra er med andre ord veldig naturlig for meg, og det håper jeg du vil føle når jeg guider deg med en rolig og trygg stemme gjennom forskjelige typer iRest avspenninger. Alt du trenger å gjøre er og lytte. Jeg har undervist yoga siden 2015 og jeg merker at det er avspenningen mange ønsker mest, det å få lov til og slappe helt av.

«Jag gör selv yoga för att det släpper kroppen fri och jag lär mig lyssna och jag praktiserar nidra för att det öppnar sinnen».

tina ananda

Lærer

Ananda har vært til og fra på yoga i flere år, men har ikke tidligere fått til å etablere en regelmessig praksis, kun sporadisk. Det var først etter en Sivananda time her på Tønsberg Yoga for 2,5 år siden at hun fikk et annet og mye dypere syn og opplevelse av yoga. Idag føler hun at Yoga er livet og sier at «alt rundt meg er yoga»!

Ananda følte så sterk inspirasjon at hun valgte å reise til Himalaya fjellene i India høst 2018 og tok sin måned med Sivananda teacher training kurs (TTC). Hun underviser fast time her hver Søndag og vil være vikar på Sivananda timene ved behov.

Ananda har også jobbet mange år som kokk og hun har også opplevd livets utfordrende sider og mener yoga hjelper henne å holde livet i positiv og riktig retning. Hun føler stor takknemlighet for nå å få dette integrert i livet sitt og ikke minst fått muligheten til å videreformidle dette.

Elisabeth

Lærer/Vikar

Jeg driver Mynte yoga og ernæring i Sandefjord, hvor jeg tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga, yin yoga, vinyasa yoga og kostholdsveiledning (Bachelor i ernæring, Bjørknes Høyskole).

Ofte har jeg workshops som kombinerer yoga og mat for en god fordøyelse, raw food og mindful eating. Jeg var så heldig og fant Ashtanga yoga i 2012, og dette var for meg starten på et liv fylt med indre styrke, mestring og glede! Yoga har bidratt til stor forbedring av min fysiske og mentale helse, så jeg valgte å fordype meg gjennom en utannelse med Marina Haugen/ Yoga Circel.

Jeg tok først en YTT (RYT200) og senere enda en ny Yoga lærer utdannelse med Alexander Medin over 6 mnd I 2017. Helt siden jeg fant yoga har jeg hele tiden fordypet meg i mer yoga gjennom intensivkurs/ utdannelser/ reiser i yinyoga, justeringer, pranayama, vinyasa sekvenser, barneyoga og yogamassasje. Alt dette har formet mine timer og jeg underviser med en myk tone og pusher deg der jeg ser du er klar. Mitt ønske med å dele yoga med deg er at du skal få oppleve den magiske transformasjonen yoga kan gi deg og et indre verktøy av styrke du vil ha med deg resten av livet.

Jeg underviser kurs i Sandefjord, faste timer på Stamina i Larvik og helger hos Joy Yoga i Oslo. I tilegg holder jeg yogahelger i fjellet, og konseptet mitt «pust og padling» i Sfj. Nå gleder jeg meg til å være en del av Tønsberg yoga med noen timer også!