fbpx

Indiareise 2. Januar – 2025

Da drar vi til India igjen!

Flere har etterspurt om jeg ikke skal arrangere tur til India igjen, så da gjentar vi årets mest innholdsrike yoga-tur – også i 2025!  

Denne gangen går også turen til sør-India og fargerike, helsefokuserte Kerala. Målet med turen er å oppleve rensende og healende Ayurveda og dets unike behandlinger – vi skal selvfølgelig også oppleve Yoga – i yogaens fantastiske hjemland.

Jeg personlig ELSKER India – det oser av kultur, farger, krydder, spiritualitet, Yoga (kanskje ikke så mye sånn som vi kjenner den) fantastisk mat og helt unik hjertevarme!

Hva er Ayurveda:
Ayurveda er indisk tradisjonell medisin, som omtales som ayurvedisk medisin, en tradisjonell førvitenskapelig helsefilosofi utviklet på det indiske subkontinent. Ayurveda antas å være det eldste helhetlige helsesystem som i dag praktiseres i utstrakt grad. Ayurveda er særlig utbredt i India, Sri Lanka og Nepal. Yoga og Ayurveda er som hånd i hanske, sagt enkelt:
Yoga tar seg av spirituell utvikling – men Ayurveda tar seg av en sunn og sterk kropp og sinn – slik at spirituell utvikling kan skje. Naturen, med kosthold og livstil brukes som kroppens medisin.

Turens innhold: (endringer kan forekomme)
Avreise 2. januar
Hjemreise 16. januar

Ankommer Trivandrum i Kerala, reiser direkte til Sivananda Ashram i Neyyar Dam, ca 60 min i bil/buss. Dette er det største Ashramet til Sivananda – her skal vi være 5-6 dager for å oppleve ekte, indisk Yoga Ashram. Med Yogaklasser, meditasjoner, stasangs, stillhet, templer, deilig vegetar mat, forelesninger og ayurvediske behandlinger om man ønsker. Her skal vi senke skuldrene og NYTE! 

Deretter tar vi turen til Yoga Ayurvedisk Resort i Kovalam/Varkala, hvor vi skal nyte India, sommer og sol noen dager. Her kan du forvente: strand, bading, valgfri utflukter som til templer og «elvesafari». Regn med fantastisk mat, morgen meditasjon og Yoga – og flere Ayurvediske Oljebehandlinger om man ønsker. Recharge og detox! 

Vi skal også på 2 dagers tur til Kanyakumari – til sør-spissen i India, hvor vi skal oppleve «breath-taking» sol opp og nedganger, erfare Indias enkelhet, med fantastiske markeder, shopping og templer – og deilig, sør-indisk mat. 

Denne turen vil sette seg på minne – resten av livet!

Hvem passer turen for? Er du frisk og rask og kan være med på Yogaklasser, kan du være med på turen. Du trenger heller ikke ha noe Yogaerfaring på forhånd. Dette er turen for å oppleve Yoga – og alt det deilige det tilbehøret som finnes!

Pris 38.900kr
Dette inkluderer: Flybilletter, transport i India, kost/losji på alle steder. På Resorten er kun frokost inkludert i prisen. Vi skal ha avslappende dager her, med valgfrie Yogaklasser på morningen med Yoga og Meditasjon. Forvent massevis av inspirasjon!

Dette er ikke inkludert: Visum Søknad. Transport t/r Gardermoen. Transport/taxi til egne
utflukter, Ayurvediske behandlinger utover det som følger med i pakken. Lunch/Middag i Kanyakumari/Varkala

Påmelding:
Er klar!

Reserver plass: ved å trykke knappen under! Da vil du betale en reservasjonsavgift på
5,000kr – dette trekkes fra totalsummen, men tilbakebetales ikke ved evnt avbestilling. Påmelding er bindende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *