fbpx

Indiatur 3. Januar!

Endelig – da drar vi til India igjen!

Flere har etterspurt om jeg ikke skal arrangere tur til India igjen, det er også nå fem år siden
sist, så da var det vel på tide. 

Denne gangen går turen til sør-India og fargerike, helsefokuserte Kerala. Målet med turen er å oppleve rensende og healende Ayurveda og dets unike behandlinger – vi skal selvfølgelig også oppleve Yoga – i yogaens fantastiske hjemland.

Jeg personlig ELSKER India – det oser av kultur, farger, krydder, spiritualitet, Yoga (kanskje ikke så mye sånn som vi kjenner den) fantastisk mat og helt unik hjertevarme!

Hva er Ayurveda:
Ayurveda er indisk tradisjonell medisin, som også omtales som ayurvedisk medisin, en tradisjonell førvitenskapelig helsefilosofi utviklet på det indiske subkontinent. Ayurveda antas å være det eldste helhetlige helsesystem som i dag praktiseres i utstrakt grad. Ayurveda er særlig utbredt i India, Sri Lanka og Nepal. Yoga og Ayurveda er som hånd i hanske, sagt enkelt:
Yoga tar seg av spirituell utvikling – men Ayurveda tar seg av en sunn og sterk kropp og et sinn – slik at spirituell utvikling kan skje. Naturen, med kosthold og livstil brukes som kroppens medisin.

Turens innhold: (endringer kan forekomme)
Avreise 3. januar
Hjemreise 19. januar

Ankommer Trivandrum i Kerala, reiser direkte til Sivananda Ashram i Neyyar Dam, ca 60 min i bil/buss. Dette er det største Ashramet til Sivananda – her skal vi være 4-5 dager for å oppleve ekte, indisk Yoga Ashram. Med Yogaklasser, meditasjoner, stasangs, stillhet, templer, deilig vegetar mat, forelesninger ayurvediske behandlinger om man ønsker. Her skal vi senke skuldrene og NYTE! 

Deretter tar vi turen til Yoga Ayurvedisk Resort i Kovalam, hvor vi skal nyte India noen dager. Her kan du forvente: strand, bading, elver, utflukter, templer, fantastisk mat, Yoga, meditasjon og flere Ayurvediske Oljebehandlinger. Recharge og detox! 

Etter dette oppholdet skal vi på 2- 3 dagers tur til Kanyakumari – til sør-spissen i India, hvor vi skal oppleve «breath-taking» sol opp og nedganger, erfare enkelt, klassisk Ashram liv, (ikke vestlig) fantastiske markeder, shopping – og mat du vil huske resten av livet! 

Vi  reiser tilbake til området rundt Kovalam for å ha de siste dagene av turen på et  Ayurvedisk Yoga Resort, med morgen sadhana: Meditasjon, Yoga, kontemplasjon –  strand, templer, utflukter og fritid.

Denne turen vil sette seg på minne – resten av livet!

Hvem passer turen for? Er du frisk og rask kan du være med på turen. Du trenger heller ikke ha noe Yogaerfaring på forhånd. Dette er turen for å oppleve Yoga – og alt det deilige det tilbehøret som finnes!

Pris 36.000kr
Dette inkluderer: Flybilletter, transport i India, kost/losji på alle steder sammen med daglige klasser med Yoga og Meditasjon, utflukter, tempelbesøk, inngangs billetter på aktiviteter – og massevis av inspirasjon.

Dette er ikke inkludert: Søknad om visum. Transport Gardermoen. Transport/taxi til egne
utflukter, Ayurvediske behandlinger utover det som følger med i pakken.

Påmelding:
Fortløpende! Både pga flypriser òg at vi skal få reise sammen – er det nødvendig at vi booker så snart som mulig. Påmeldingsfrist 31. Oktober!

Reserver plass: ved å trykke knappen under! Da vil du betale en reservasjonsavgift på
5,000kr – dette trekkes fra totalsummen, men tilbakebetales ikke ved evnt avbestilling.
Avbestilling og tilbakebetaling kun med gyldig legeerklæring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *