fbpx

Fordypingskurs/Yogalærerutdanning

Dere, vi kjører ny runde med Fordypningskurs/Yogalærerutdanning! Påmeldingen er nå åpen, kanskje dette er noe for deg?

Nysgjerrig på yoga-universet? Du visste at yoga er mye mer enn de fysiske posisjonene? Kanskje du har gjort yoga en stund og nå ønsker og fordype deg mer i dette? Eller har du kanskje blitt kjent med yoga via en YouTube-video fra hjemmekontoret og syntes at det gjorde deg godt?
Uansett bakgrunn og erfaring, er du hjertelig velkommen til oss!

Dette er et helt unikt fordypningskurs, hvor målet er å bli kjent med og erfare hvordan tradisjonell yoga kan gi deg erfaringen av å være sterk, fryktløs, tilfreds og harmonisk. Vi viser deg hvordan dette verktøyet kan øke livskvaliteten din. Hvordan stress kan byttes ut med ro og hvordan frykt byttes ut med tillit. Du vil erfare hvordan du ved dypere kunnskap om livet og ved bruk av yoga, kan oppnå en bredere forståelse av deg selv og dine handlingsmønstre. Ikke minst begynne å jobbe med å integrere nye positive vaner, å legge fra deg de vanene du ikke lenger ønsker.

Dette er et dyptgående selvutviklingskurs i klassisk yoga, for å finne tilbake til deg selv. Når du er mer på plass i deg selv, kan du også videreformidle dette verktøyet til de rundt deg – i form av en yogalærer, om du ønsker.

Er du klar for å dreie hverdagen din i en mer positiv retning, ved hjelp av yoga? Les mer om vårt Fordypningskurs/Yogalærerutdanning under fanen «Fordypning/TTC»

Nytt kurs starter 8. september og det er begrenset med plasser, så skynd deg å melde deg på!

Håper vi sees!

Foto:  yanalya – www.freepik.com

2 hendelser på “Fordypingskurs/Yogalærerutdanning”

  1. Katharina@eimind.no

    Hei!
    Hva slags tidspunkter er kurset lagt til? Et det i arbeidstid (8-16) eller mest helger og ettermiddager?

    Mvh Katharina Eimind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *