fbpx

Yoga for menn

Yoga for stive menn er som navnet tilsier en yogatime for menn. Du behøver ikke å være stiv for å delta, men dette er en time der det er mer en greit å være stiv som en stokk.

På denne timen er det fokus på fysiske øvelser, pust og avspenning. Du vil garantert bli mykere, sterkere og roligere til sinns.

Kursstart; Tirsdag 3. november

Tidspunkt; Klokken 1700 – 1900

Pris: 1 590:- for 8 ganger

Meld deg på her

5 hendelser på “Yoga for menn”

 1. Hei,
  Jeg har lyst til å være med på yoga kurs, men jeg jobber offshore så er hjemme 4 uker og offshore 2 uker. Derfor klarer jeg ikke å være med 8 tirsdager på rad. Er det mulig å få være med på kurset for det?
  Jeg kommer hjem i morgen, så kan være med 4 tirsdager fra den 3 november.
  Mvh
  Espen

  1. Hei, SELVSAGT kan du det!! All yoga er bedre enn ingen!🤩
   Du betaler da selvsagt ikke hele kurset. Hvor mange Tirsdager får du vært med? (kurset varer 7 ganger, oppstart 3.nov ) Om du sender neg din email og tlfnr så får jeg booket deg på kurs og sendt deg Vipps betaling. Ha en stråålende helg!
   Namasté Nina Nirvani🌼❤️

  2. Geir Nordbotten

   Kan varmt anbefale yoga på Tønsbergs tak v slottsfjellet, har ikke praktisert det før i høst og synes dette er nærmest euforiske gode opplevelser med lærere som har en sterk tilstedeværelse og ærlighet.

 2. Hei. Hvilken type yoga er kurset for menn ?
  Hvor mange kursplasser har dere ?
  Har dere gode og store lokaler som gjerne ivaretar 2 meter mellom deltakerne?

  1. Hei☺️
   Dette er kurset er tradisjonell, klassisk yoga, der all annen yoga faktisk stammer fra.
   Hovedfokus er ryggens helse og å balansere nervesystemene, slik at man lader opp batteriene, isteden for å kjøre seg helt tom og tilslutt møte veggen.
   Det er fokus både på styrke og utholdenhet, men også dyp fysisk avspenning, og prikken over i’en; pusteøvelser for mental ro.
   Vi går gjennom «De 5 yogaprinsipper» for forbedret livsstil.

   Vanligvis har vi plass til 30 personer på kurs/timer, men i disse dager kun 10 plasser, da er det 1m og 70/80cm mellom hver matte. Vi har også store, flotte og luftige lokaler, med nærmere 6 m under taket, nye og lettstelte bambusgulv og veldig god ventilasjon.
   Namasté
   Nina❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *