fbpx

Workshop med Henriette Lien

Hold av 1. mars, for da kommer Henriette Lien tilbake til oss og holder en workshop i to deler.

Første del: Yin Yoga
Kl. 10.00–12.30

Yin yoga tvinger nervesystemet ditt over i det parasympatiske moduset – hvilemodus. Kroppen ligger lenge i posisjonene, oppmerksomheten går til pusten, vi utforsker det indre landskapet gjennom å være tilstede og du gir kroppen tid og ro. Da synker cortisolnivået, blodtrykket og adrenalinet i kroppen. Blodet flyter mer balansert mellom muskler og de indre organene og reparerer en eventuell ubalanse.

Yin yoga stimulerer i tillegg bindevevet til å sette i gang produksjon av elastin og collagen som gjenskaper bevegeligheten i bindevevet.

I denne delen har vi tid til å gå i dybden av de forskjellige posisjonene, virkningen av dem og nyte tid i eget selskap og finne en etterlengtet ro for både kropp og sjel.

30 minutter pause, der vi serverer te og snacks.

Andre del: Skuldre
Kl. 13.00-15.30

Skulderen er det mest bevegelige leddet vi har, og derfor det mest vinglete. Når vi praktiserer yoga legger vi ofte vekten over i hendene, enten vi støtter oss i enkle overganger, står i up- og downdog, planke, vinyasa eller i mer avanserte armbalanser.

Plasseringen, styrken og bevegeligheten av skulderen er derfor viktig for å ivareta den gode følelsen etter en praksis og ikke minst føle seg stabil og å ha kontroll. Denne delen er for deg som liker å praktisere yoga men kjenner kanskje det murrer litt i håndleddene etterpå, som føler noen av posisjonene blir litt tilfeldig, – at du rett og slett ikke alltid vet helt hva du gjør på matten.

Til denne workshopen trenger du to tennisballer (som ikke har vært i tørketrommelen).

Pris:
550 kr for én av delene
890 kr for hele herligheten!

Meld deg på HER

***

Henriette begynte sin yoga praksis i 2001 og underviser nå med hele verden som arbeidsplass. Hun er forfatter, coach og foredragsholder med bakgrunn som skuespiller, danser og programleder i både radio og tv.

Henriette underviser Vinyasa og Yin yoga.

Vinyasa en dynamisk teknikk hvor bevegelse og pust synkroniseres med mål om å være mer tilstede i øyeblikket. I tillegg til å samle tankene styrker denne teknikken kroppen og gjør den mer smidig.

Yin fokuserer på å roe ned nervesystemet i en hverdag som for de fleste er i overkant hektisk. Dette er en rolig og meditativ form for yoga.

5 hendelser på “Workshop med Henriette Lien”

  1. Hei hei!

   Hvis du har egen matte, ta den gjerne med. Ellers har vi matter, pledd, puter og det meste på TBY 🙂
   Jeg dobbeltsjekker med Nina nå, og gir deg beskjed hvis hun sier noe annet, men iom at hverken hun eller Henriette har sagt noe annet, er det nok det over som gjelder 😉

   Smil fra Jeanette

 1. Tilbakeping: Henriette Lien | www.henriettelien.no - Innlogging No

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *