Workshop med Henriette Lien

Hold av 1. mars, for da kommer Henriette Lien tilbake til oss og holder en workshop i to deler.

Første del: Yin Yoga
Kl. 10.00–12.30

Yin yoga tvinger nervesystemet ditt over i det parasympatiske moduset – hvilemodus. Kroppen ligger lenge i posisjonene, oppmerksomheten går til pusten, vi utforsker det indre landskapet gjennom å være tilstede og du gir kroppen tid og ro. Da synker cortisolnivået, blodtrykket og adrenalinet i kroppen. Blodet flyter mer balansert mellom muskler og de indre organene og reparerer en eventuell ubalanse.

Yin yoga stimulerer i tillegg bindevevet til å sette i gang produksjon av elastin og collagen som gjenskaper bevegeligheten i bindevevet.

I denne delen har vi tid til å gå i dybden av de forskjellige posisjonene, virkningen av dem og nyte tid i eget selskap og finne en etterlengtet ro for både kropp og sjel.

30 minutter pause, der vi serverer te og snacks.

Andre del: Skuldre
Kl. 13.00-15.30

Skulderen er det mest bevegelige leddet vi har, og derfor det mest vinglete. Når vi praktiserer yoga legger vi ofte vekten over i hendene, enten vi støtter oss i enkle overganger, står i up- og downdog, planke, vinyasa eller i mer avanserte armbalanser.

Plasseringen, styrken og bevegeligheten av skulderen er derfor viktig for å ivareta den gode følelsen etter en praksis og ikke minst føle seg stabil og å ha kontroll. Denne delen er for deg som liker å praktisere yoga men kjenner kanskje det murrer litt i håndleddene etterpå, som føler noen av posisjonene blir litt tilfeldig, – at du rett og slett ikke alltid vet helt hva du gjør på matten.

Til denne workshopen trenger du to tennisballer (som ikke har vært i tørketrommelen).

Pris:
550 kr for én av delene
890 kr for hele herligheten!

Meld deg på HER

***

Henriette begynte sin yoga praksis i 2001 og underviser nå med hele verden som arbeidsplass. Hun er forfatter, coach og foredragsholder med bakgrunn som skuespiller, danser og programleder i både radio og tv.

Henriette underviser Vinyasa og Yin yoga.

Vinyasa en dynamisk teknikk hvor bevegelse og pust synkroniseres med mål om å være mer tilstede i øyeblikket. I tillegg til å samle tankene styrker denne teknikken kroppen og gjør den mer smidig.

Yin fokuserer på å roe ned nervesystemet i en hverdag som for de fleste er i overkant hektisk. Dette er en rolig og meditativ form for yoga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *