fbpx

Sommerens Intensivkurs for Nybegynnere

For full effekt av Yoga – anbefales det å gjøre det hver eneste dag. Da vil du utvilsomt erfare den helt fantastiske effekten! Dette er introkurset for deg som vil ha rask effekt. Helst NÅ

Yoga Basic Intensive – et introkurs i autentisk Yoga fra den gamle skole!

Dette er et svært populært nybegynnerkurs i det kraftfulle og klassiske Yogasystemet – Sivananda. Det er begrenset med plasser og satt opp intensivt for raskest effekt – perfekt for deg som er helt nybegynner eller «rusten»  – og nå virkelig er klar for å få bukt med dine plager og en kickstart på yogareisen din. Nå skal vi virkelig erfare hva yoga èr! 

Yoga èr en praktisk metode for å frigjøre spenninger, stress, uro, vondter og plager. Du VIL ved praksis definitivt komme i bedre form. Du vil bli både sterk, utholden òg ikke minst smidig og avspent – både mentalt og fysisk.

Fysiske og mentale plager vil gi slipp, ryggen, fordøyelsen, blodtrykket og søvnen forbedres – og hodet finner fred. Du vil erfare Yogaens dype effekt, som at tankeaktivitet reduseres òg omstruktureres, slik at du oppnår et positivt sinn med deilig mental ro – dette er garantert helt ulikt alt annet du tidligere har prøvd!

Kurset inneholder:

  • Dyp avspenning (Savasana)
  • 12 Basic og effektive yogastillinger (Asana)
  • Mykgjørende Solhilsen (SuryaNamaskar)
  • Gjennoppladende Pusteøvelser (Pranayama)

Vi skal også innom 5, enkle hverdagspunkter punkter i Yoga – for økt Livskvalitet!

  • Riktig trening
  • Riktig pust
  • Riktig avspenning
  • Riktig kosthold
  • Meditasjon & Positiv Tenkning

Du vil gå fra kurset oppløftet, inspirert, avspent, lykkelig og full av energi. Der du tidligere så problemer, ser du nå muligheter, du vil ikke kjenne deg alene, men heller forbundet med alt rundt deg, inkludert din egen kropp – som gjør at Livet gir en større mening. Yoga gir innsikt!

«YogaNina» har lang erfaring i Yoga som egenpraksis, livstil og som yogalærer. Hun har drevet Tønsberg Yoga i over 12 år, er sammen med Ananda Yogasenter byens eldste yogasenter. Hun holder yogakurs, intensivkurs, meditasjonskurs, yogareiser, yogaretreats, workshops, satsangs – i tillegg til dette har hun nå i 3 år utdannet Yogalærere – og har nå nærmere 70 nyutdannede Yogalærere bak seg. Hun underviser med en helt unik lidenskap og kunnskap, det merkes på klassene – hun har også stor egenerfaring og selvinnsikt i Yoga som metode for tilfriskning av årelange psykiske lidelser som depresjon og angst.

Du vil trinnvis lære hvordan utføre Yoga på riktig måte og etter ditt nivå, slik at du unngår å skade deg. La deg inspirere av Nina og hennes egenerfaring i Yoga – du vil garantert bli smittet av den positive Yoga-energien hun utstråler.

Bli med på et 5 dagers effektivt og spennende SommerYogakurs i autentisk Yoga – fullspekket inspirasjon!  

Tidspunkt: Mandag 10. til fredag 14. juli kl 09.30 – 11.30.

Pris: 2900kr

Påmelding ved å trykke her!

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt:

Tlf: 40490876 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *