fbpx

Gratis yoga i uke 1

Velkommen til åpen uke på Tønsberg Yoga. 

Vi følger tradisjonen og holder GRATIS åpen uke – dette sammen med gode tilbud kjører vi nå to ganger i året og er svært så populært. Timene er satt opp SPESIELT med tanke på de som ikke har vært hos oss før, men som er nye i yoga, og som ønsker å prøve ut yoga hos oss, før evnt oppstart av kurs uken etter. Nå har du muligheten til å komme på besøk på et spesielt og stemningsfylt yogasenter midt i Tønsberg sentrum, men likevel hevet godt over byens trafikk og handlegater, en fredfull yogaoase midt oppå byens stolthet; Slottsfjell – Her har vi fokus på å videreformidle autentisk yoga – fra det helhetlige perspektiv. 

 
Husk å også kom innom vår koselig cafè;  Yoga Loungen før eller etter timen din, for en deilig kopp Yoga-te, en god bok eller å se varene i Yogabutikken. Vi har timer og tilbud for alle denne uken, og DU er varmt velkommen! 
PS! Minner om at vi har begrenset med plasser og følger opp med smittevern med avstand og nøye rengjøring. Vi har påkrevd avstand mellom matter og ber også dere passe på 1 meters regelen i garderober/gang. Denne uken er det førstemann til mølla, men vi ønsker å prioritere deg som er ny denne uken! 
 
Finner du ingen «SignUp» knapp bak timen i timeplanen, så kan timen være full, men ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål i forhold til timer p:  post@tonsbergyoga.no eller på sms til Nirvani på tlf:  40 49 08 76
 

Se timeplan og meld deg på gratis yogatime.

2 hendelser på “Gratis yoga i uke 1”

  1. Hei! Jeg vil gjerne være med i morgen. Har prøvd å finne riktig klokkeslett, men finner ikke helt ut av det. Hvor skal jeg melde meg på? Slottsfjellskolen? Vennlig hilsen Lene Helmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *