fbpx

Våren hos Tønsberg Yoga

Våren er her, og det (i tillegg til yogapraksis) holder motet oppe, fyller oss med tillit og gjør oss svært så optimistiske!

Det er uten tvil krevende tider, det har det vært ett år nå. Vi klorer oss fast og har tro på at det som er godt, seirer alltid. Tønsberg Yoga (TBY) er et GODT sted, uten tvil. Et sted for fellesskap, utvikling, helse, harmoni, kjærlighet, påfyll, inspirasjon og utdanning!

Vi starter opp i uke 17 og kjører på med kurs, dropin, utdanning og inspirasjon. Vi fortsetter også med noen online klasser på Zoom for de som trenger det. Vi holder oss hele tiden oppdatert på Covid-fronten og følger selvsagt gitte retningslinjer til enhver tid. Derfor må vi alle ha et forbehold om endringer i planer, slik vi alle har måtte det siste året. Jammen godt yogiser er tålmodige! Vi håper og regner med å kunne kjøre som normalt frem til sommeren, da tar sommertimeplanen over, med både klasser inne og i gresset ute på nydelige Slottsfjell.

Spennende planer
Våren hos Tønsberg Yoga blir spennende! Det er mye som skjer og planlegges også i «disse tider». Det er for oss viktigere enn noen gang å få spredd yoga. Dette er helt unikt system for helhetlig helse. Yoga er helt ulikt all annen form for trening.
Hovedfokus på TBY er å få spredd den holistiske(helhetlig) tilnærming til yoga så mye som mulig, slik at flere kan dra nytte av god helse og et bekymringsfritt sinn ved at man integrerer systemet i egen hverdag.

Vi vet at yoga gir oss et godt immunforsvar, roer ned indre stress og tankeaktivitet. At yoga både styrker og forlenger muskulatur. At det frigjør spenninger i dypeste muskelgrupper og etterlater oss deilig gjennomtrent, avspent og samtidig får vi en ubeskrivelig, deilig mental ro.
Yoga øker også bevisstheten vår, fremmer evne til refleksjon, slik at vi blir flinkere til å ta valg som er positive for OSS!

Selvutviklingskurs/Yogalærerutdanning
Vi setter opp inspirerende weekend retreats, workshops, fordypning og fortsetter med det dyptgående selvutviklingskurset – Yogalærerutdanningen. Dette er ikke et kurs bare for de som ønsker å bli Yogalærer, men også for deg som er ute etter et dyptgående selvutviklingskurs, et livstilkurs. Det er et kurs for deg som er klar for å se livet og dine utfordringer i et nytt perspektiv, slik at man kan begynne å jobbe med dette på en målrettet og konstruktiv måte! Som endelig har begynt å våkne og er klar for å ta fatt på livet!

Minner om å følge oss på Facebook og Instagram, der legges det hyppig ut informasjon og inspirasjon. Viktig å ikke miste gløden i disse underlige tider!

Ønsker dere alle en fantastisk og positiv vår, så ses vi snart i Savasana – under de svaiende rislampene, med dyp magepust og blissfull øyne.

Om Namo Narayanaya
Nirvani & hele staben <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *