fbpx

Bli med oss på yogatur i påsken!

Nå har du en unik mulighet til å fordype deg i yoga på et autentisk yoga-ashram – få en uke full av inspirasjon.

Hold av 3.–11. april, for da reiser vi til et ekte yoga-ashram i Orleans i Frankrike – en time sør/vest for Paris. På denne turen får du oppleve et ashram fra innsiden (et ashram kan kalles et «yogakloster»).

Sammen med swamier (munker) og dedikerte yogier som bor på ashramet, vil vi sammen med dem leve den yogiske livsstilen fullt ut. Dette kan være din mulighet til å virkelig oppleve på kropp, sinn og sjel hva dette innebærer. Dagene er fyllt med yoga, meditasjon, inspirerende forelesninger, workshops, tempelbesøk, ritualer, mantrasang og et deilig, sunt yogisk kosthold.

På et Ashram kan du få oppleve hvordan den hele yogiske livstil påvirker kropp og sinn, når vi sammen skal leve slik de gjør på Ashram. Det kreves ikke at du har mange års kjennskap til yoga, du kan være helt ny i yoga eller svært erfaren, det eneste som kreves er en dose selvdisiplin og åpenhet, åpen for å motta noe nytt.

På disse Ashramene praktisere de fire hovedgrener i Yoga: HathaYoga, BhaktiYoga, JnanaYoga og KarmaYoga. Kun ved bruk av flere aspekter kan man full ut kjenne Yogaens fulle effekt, på kropp, sinn og sjel. I selve yogaklassene praktiserer man klassisk Yoga; Avspenning, solhilsen, pusteøvelser, asana(yogastillinger) og mantra. Klassene ligger på et nivå som alle kan være med på, om du er nybegynner eller en svært erfaren yogi.

Dagene fylles med positive aktiviteter som skal booste vår energi og inspirasjon, som skal lære oss flere aspekter av dette fantastiske verktøyet.

Les mer HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *