fbpx

Reiser

Unik Yoga Retreat

Har du spørsmål kan du fylle ut skjema under.
Alternativt kan man ta kontakt med Nina på telefon 404 90 876

26. juni - 2. juli må du få med deg årets mest unike Yoga Retreat - i nydelig Norsk Natur!

Vi skal til vakre Vestlandet og til naturskjønne Voss.
Bli med når inspirerende Swami Kashi og Nina Nirvani igjen arrangerer en unik, inspirerende Yoga Retreat.

Tema for Retreaten: «Yoga & de 4 Hovedgrener»  – hvorfor ønsker vi integrere dette i hverdagen?

Fra mandag til søndag, skal vi ut av «hamsterhjulet» og på plass i oss Selv!  

  • Inspirerende Yogaklasser (alle nivåer)
  • Guidet meditasjon, morgen og kveld
  • Nydelige, smakfulle vegetariske måltider
  • Spektakulære naturopplevelser i Vestlands natur
  • «Mindblowing» forelesninger! Vi skal se og forstå at Livet èr, uten autopiloten!

De 4 hovedgrener i Yoga

  • RajaYoga : Body & Mind Control (
  • KarmaYoga : Beeing the tool (ikke Ego utførelse)
  • BhaktiYoga : Devotion (Hengivenhet, ved å se det større bildet)
  • JnanaYoga : Wisdom – who are You, in Reality?

Yoga & Natur = Sant! – fordi, vi èr ett og samme!

Vi skal sammen med all Yoga, gå turer i spektakulære fjell, bade i krystallklare kulper, drikke fra forfriskende fjellbekker, lade opp Kropp og Sjel – hele uka!

Uken vi skal ut av «hamsterhjulet», leve èn uke yogisk og bevisst! 

Retreaten er for deg som vil «ta et skritt tilbake», back to basics, kanskje tør du slå av telefonen? Vi skal meditere, gjøre pusteøvelser i Naturen, gjøre yoga for å koble seg på Naturen – forstå gjennom Østens Visdom òg gjennom praksis, at vi også èr denne Naturen.

Yoga betyr «Union», betyr å «koble på», erfare og forstå at vi èr ett med alt og alle. Vi skal bruke uken til å forstå det som allerede èr oss – men som føles frakoblet i dagens travle hverdag. 

Hvordan vet man at man er frakoblet? Det opplever vi i form av: dårlig fordøyelse, dårlig søvn, stress, høye skuldre, ryggproblemer, fysiske plager, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, livstilsykdommer,  – for ikke å nevne all mental ubalanse i form av indre uro, bekymring, rastløshet, frykt, lavt selvbilde, angst og depresjon. Følelsen av å være på søken, lete etter noe mèr, noe meningsfylt, følelsen av å ikke være helt «på plass» – er et tegn på at man er «frakoblet».

Dette er en unik 6 dager lang Yogaferie, med fokus på å «disconnecte» fra det som nettopp skaper ubalanser, for heller å «reconnecte» på det som skaper balanse, harmoni, styrke og vekst.

Sånn vil vi også stå sterkere når vi kommer hjem igjen!

Hvem er Swami Kashi?  Han tok steget, hoppet av det «normale» livet og det berømte hamsterhjulet, for å fylle livet med mèr mening! En prosess som startet da han møtte Yoga for 25-30 år siden og frem til idag, hvor han for endel år siden valgte å gi avkall på hverdagslivet å heller leve som Swami(munk) – Dette for virkelig gå dypere i seg selv ved hjelp av Yoga!

Han ga slipp på alt det han tidligere kom fra, som fra tidligere soldat og med en karriereutsikt i it-bransjen – men ville heller leve som Swami/munk, hvor fokuset er de eksistensielle spørsmpl, indre stillhet, meningen med livet – òg å hjelpe andre til også å forstå at livet kan ha mèr å by på, slik at det gir mening!

Dragningen til fullt ut leve den Yogiske livstil, ga en kraftfull dragning han ikke kunne stå imot. Han har vekslet i 25-30 år mellom å leve i Yoga Ashrams (yogakloster) og å bo i Himalaya for å studere Yoga under senior Swamis – mens han hadde flere måneder i året hvor han reiser rundt i hele verden for å videreformidle denne livsfilosofien, – som viser seg å endelig kunne gi slipp på all menneskelig misforståelse og menneskelig lidelse. 

Hvem er jeg Nina «Nirvani»? Livet tok en helt ny vending etter en India tur i 2011, da jeg bodde på et asketisk og «lite komfortabelt» YogaAshram sør i India – og fullførte en Yogalærerutdanning på èn mnd hvor jeg ble drillet i selvdisiplin som yoga, meditasjon, kosthold, selvaksept, selvtilgivelse, overgivelse i korte trekk! 😉

Etter årelang søken, rastløshet, indre uro, ups`n downs – og årelang problematikk med depresjon og angst, fikk jeg endelig en systematisk metode som faktisk VIRKET! Jeg erfarte og forsto at min lidelse kom av feil levesett, mangel disiplin, mangel selvkjærlighet og mangel på kunnskap – kunnskap om hvem jeg i realiteten var. 

Dette høres klisjè ut, men dette var og fortsatt èr veien hjem, til meg Selv. Aldri i livet hadde jeg trodd at dette var mulig å kjenne seg så frigjort – så enkelt og så gratis. Gratis i penger, men ikke i investering. Jeg bruker den dag i dag svært mye tid på Yoga, alle aspektene. Det er fra dette stedet jeg også deler Yoga – så inderlig og så dypt. Yoga èr min dypeste kjærlighetsrelasjon jeg noen gang har hatt – òg vil ha, tør jeg påstå! 

Bli med på komfortable dager med en blanding av Yogaklasser, daglige inspirerende forelesninger, deilig mat og turer i flotte fjell, vi skal meditere i stillhet og meditere på lyden av fossefall. 

Vi gleder oss til å ta med en mindre gruppe på denne unike uken – hvor målet er å utvide horisonten, både eksternt óg internt.

Reserver plass i dag!

Spørsmål:

Epost: post@tonsbergyoga.no

Telefon: 40490876 (NinaNirvani)

Dagene ser omtrent slik ut:
06.30 – 07.00 Meditasjon
07.00 – 07.30 Forelesning
07.30 – 09.00 Yogaklasse for Alle nivåer
09.00 – 10.00 Frokost
10.30 – 16.00 Fjellturer / Rekreasjon / Workshop / Aktivitet / Hvile /Lunch
17.00 – 18.00 Myk Yogaklasse
18.00 – 19.30 Middag
20.00 – 20.30 Meditasjon / Forelesning

 
Vi har satt opp fjellturer og aktiviteter annenhver dag, de andre dagene er man fri til å gjøre som man vil, feks bare slappe av på Eventyrhytta, bade i kulpen ved hytta, padle kajakk, lese bøker, ha gode samtaler, gåturer – nyte å bare være på dette vakre og unike stedet i Voss.

Ingen rom har eget bad, her må vi dele bad/wc.

 
1 mannsrom: 13,900kr

2 mannsrom: 10.900kr
3 mannsrom: 9.900kr
4 mannsrom: 8.900kr

 
Early-Bird rabatt på 10% avslag ved booking innen 25.mars.

Du betaler 2500kr ved påmelding – resten 1 mnd før turen.

Ta kontakt dersom du ønsker nedbetaling.

Swami Kashimuktananda – er en «yogamunk», opprinnelig fra Israel, men halve året bosatt i sitt YogaAshram i Himalaya i India. Det andre halvår reiser han kloden rundt for å videreformidle yoga med alle dens aspekter – med spesiell vekt på Yoga filosofi. Han er en svært så inspirerende foreleser – som innehar enorm kunnskap i feltet, som videreformidles krystallklart, rått og autentisk. Gled deg!

Nirvani (Nina Nesheim) – er en yogini som er svært dedikert til å  videreformidle Yoga som livstil og tilfriskning, både av fysiske, men især av psykiske plager. Hun deler sjenerøst av sin kunnskap og ikke minst egen erfaring om Yoga – og hvordan Yoga har transformert livet hennes fra destruktiv tankegang og livstil, til et lyst yogaliv, nå fyllt med et postivt mindset, en sterk selvdispilin – og dyp connection med Livet og Naturen.