Over: Bli med til deilige eksotiske Bali!

Under: Få deilig påfyll i påsken på ashram i Frankrike!

Reiser

Det er noe med det å utøve yoga i andre omgivelser enn de vante, daglige stedene. På reisene våre lader vi opp med nye inntrykk, impulser, inspirasjon og masse yoga.

Bli med oss til Frankrike i påsken!

Nå har du en unik mulighet til å fordype deg i yoga på et autentisk yoga-ashram – og få en uke full av inspirasjon.

Hold av 3.–11. april, for da reiser vi til et ekte yoga-ashram i Orleans i Frankrike – en time sør/vest for Paris. På denne turen får du oppleve et ashram fra innsiden (et ashram kan kalles et «yogakloster»).

Sammen med swamier (munker) og dedikerte yogier som bor på ashramet, vil vi sammen med dem leve den yogiske livsstilen fullt ut. Dette kan være din mulighet til å virkelig oppleve på kropp, sinn og sjel hva dette innebærer. Dagene er fyllt med yoga, meditasjon, inspirerende forelesninger, workshops, tempelbesøk, ritualer, mantrasang og et deilig, sunt yogisk kosthold.

På et Ashram kan du få oppleve hvordan den hele yogiske livstil påvirker kropp og sinn, når vi sammen skal leve slik de gjør på Ashram. Det kreves ikke at du har mange års kjennskap til yoga, du kan være helt ny i yoga eller svært erfaren, det eneste som kreves er en dose selvdisiplin og åpenhet, åpen for å motta noe nytt.

På disse Ashramene praktisere de fire hovedgrener i Yoga: HathaYoga, BhaktiYoga, JnanaYoga og KarmaYoga. Kun ved bruk av flere aspekter kan man full ut kjenne Yogaens fulle effekt, på kropp, sinn og sjel. I selve yogaklassene praktiserer man klassisk Yoga; Avspenning, solhilsen, pusteøvelser, asana(yogastillinger) og mantra. Klassene ligger på et nivå som alle kan være med på, om du er nybegynner eller en svært erfaren yogi.

Dagene fylles med positive aktiviteter som skal booste vår energi og inspirasjon, som skal lære oss flere aspekter av dette fantastiske verktøyet.

Vi reiser (forhåpentligvis) alle sammen fra Gardermoen til Charles de Gaulle (CDG) hvor vi sammen reiser videre ned til Ashramet, denne reisen ordner vi. 

Flyet vi nå har bestillt er ved disse tidene:

Oslo-CDG: 3. April Kl 08.40 – 11.05 (Norwegian)

CDG-Oslo 11.April Kl 12.15 – 14.30 (AirFrance)

Du kan velge mellom to overnattinger, i sovesal (sammen med oss) eller enerom. 

  • Sovesal m /transport i Frankrike: 9500kr
  • Enerom m/transport i Frankrike: 11500kr

Dette inkulderer: 2 daglige yogaklasser à to timer. To ledet meditasjon i satsang (morgen og kveld) alle workshops, forelesninger, og tempelritualer, alle deilige vegetarmåltider og drikke sånn som te og vann. 

Dette dekker ikke flyreisen og tog t/r Gardermoen. 

For spørsmål: 40 49 08 76 (Nina Nirvani)

BALI
Vi var atten som dro til Bali i fjor høst, en gruppe fra svenske Yoga Shastra  og en gruppe fra Tønsberg Yoga.  Vi hadde helt fantastiske dager sammen. Dagene var fylt med yogaklasser, meditasjon, inspirerende forelesninger, mantrasang, avspenning, vakre solnedganger, bading i varmt krystallklart vann, kulturelle opplevelser, templer, rismarkeder, kaffe&te plantasjer, egentid, ydmyke og vennlige lokalbefolkning og ikke minst fantastisk vegetarmat med fargesprakende tropiske smoothies og ferskpresset juice. Dette er en tur for kropp og sjel, en tur som fokuserer på kulturelle opplevelser såvel som Yoga. Vær du klar for å bli fylt til randen av sanselige opplevelser!

Vår daglige yoga- og meditasjonspraksis, vil åpne opp sansene – slik at Bali med sin varme vennlighet, mat, lukter og syn, kan tas inn med hver eneste pore. 

31. Oktober – 14. November reiser vi ned igjen, så nå har du sjansen til å få deilig påfyll til kropp og sinn i fantastisk vakre omgivelser.

De første ni nettene vil vi bo på et vakkert sted i Ubud og praktisere yoga, meditasjon, workshop og forelesninger i Yoga. De siste fire nettene vil vi bo i Nusa Dua hvor det er lange sandstrender. For de som ønsker, kan snorkling og dykking ordnes til en ekstra kostnad. Her også blir det daglige yoga økter m.m.

Under oppholdet i Ubud vil vi også ta en tur i landsbyen, besøke gamle templer og tradisjonelle markeder. Ubud ligger midt på Bali og er hjertet av Balis kultur og tradisjoner. De fleste av Balis museer og gallerier finner du her.

Ubud er Yoga-elskernes mekka! 

————————–

PROGRAM

Sted: Bucu Valley Resort, Ubud

Ankomstdag: 27. oktober møter vi deg på Bali flyplass og tar deg til Bucu Valley Resort, der vi bor de første ni nettene. Vi ønsker velkommen og gir en introduksjon, etterfulgt av en kvelds-meditasjon.

Program for de første ni dagene:

06.00 
Valgfri samling i stillhet i nærheten av bassenget for å observere naturen og soloppgangen.

06.30 – 07.30 
Guidet morgen-meditasjon, mantra chanting og lesing av yogafilosofi-tekst.

07.30 – 07.45 Urte- eller svart te og kaffe.

07.45 ­– 09.00. Sivananda yogaklasse (start med første avslapning, pranayama, sury namaskar, yoga asana. Klassen avsluttes med dyp avslappning.

09.00 – 10.00 Frokost

10.00 – 11.30 Pause (svømming, lesing osv.)

11.30 ­– 13.00 Yogafilosofi

13.00 – 14.00 Lunsj

14.00 – 18.00 Fritid for avslappning eller for å utforske lokalområdet.

18.00 – 19.00 Middag

19.30 – 20.15 Satsang med guidet meditasjon

De fire siste dagene:

Vi tar taxi etter lunsj til strandanlegget i Nusa Dua. Det tar ca 90 minutter å kjøre – kommer an på trafikken.

Her sjekker vi inn på hotellet og nyter resten av dagen på stranden eller slapper av ved svømmebassenget.

Program de siste fire dagene:

06.00 Valgfri samling på stranden i stillhet og se soloppgangen.

06.30 – 07.00 Guidet meditasjon på stranden.

07.15 – 08.45 Sivananda yogaklasse.

08.45 – Frokost

Resten av dagen er det gratis å nyte soling på stranden, slappe av ved svømmebassenget, handle osv. Vi er glade for å arrangere en rekke aktiviteter som for eksempel surfing, snorkling, dykking etc.

Vår siste kveld fredag samles vi sammen for en avskjedsmiddag.

———————-

Lørdag 14. november sjekker vi ut fra hotellet.

Vi hjelper til med å ordne taxi til flyplassen hvis behov.

Programmet er ikke obligatorisk å følge. Du er fri til å velge å delta i øktene eller gjøre andre aktiviteter.

For mer info trykk HER

For spørsmål om turen eller påmelding, spør Nina på yogasenteret, ring eller mail henne:

Mail:post@tonsbergyoga.no

Tlf: 40 49 08 76