fbpx

Reiser

Unik Yoga Retreat

Har du spørsmål kan du fylle ut skjema under.
Alternativt kan man ta kontakt med Nina på telefon 404 90 876

26. juni - 2. juli må du få med deg årets mest unike Yoga Retreat - i nydelig Norsk Natur!

Vi skal til vakre Vestlandet og til naturskjønne Voss.
Bli med når inspirerende Swami Kashi og Nina Nirvani igjen arrangerer en unik, inspirerende Yoga Retreat.

Tema for Retreaten: «Yoga & de fire Hovedgrener» – hvorfor og hvordan integrere dette i hverdagen:

Fra mandag til søndag, skal vi fylle på med: 

  • Inspirerende Yogaklasser (alle nivåer)
  • Guidet meditasjon, morgen og kveld
  • Nydelige smakfulle vegetariske måltider
  • Spektakulære naturopplevelsertur
  • Inspirerende forelesninger: 4 Hovedgrener i Yoga 

4 Grener i Yoga

  • RajaYoga : Mind Control
  • KarmaYoga : I am just the tool
  • BhaktiYoga : Devotion
  • JnanaYoga : Wisdom – who are You?

Yoga & Natur = Sant!

Vi skal gå turer i spektakulære fjell, bade i krystallklare kulper, drikke fra forfriskende fjellbekker, lade opp Kropp og Sjel – hele uka!

Retreaten er for deg som vil «ta et skritt tilbake», slå av telefonen, meditere i naturen, forstå gjennom kunnskap og erfaring i praksis, at vi også èr Naturen. Yoga betyr å «koble på». Vi skal bruke uken til å forstå Yoga og koble på det som i grunn allerede èr oss – som ofte føles frakoblet i dagens travle hverdag.Det opplever vi i form av ubalanser som: dårlig fordøyelse, dårlig søvn, stress, ryggproblemer, fysiske plager, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, livstilsykdommer – for ikke å nevne all mental ubalanse i form av uro, bekymring, angst og depresjon – følelsen av å ikke være helt «på plass».

Dette fantastiske 6 dagers lange oppholdet, med fokus på å «disconnecte» fra det som nettopp skaper ubalanser, for heller å «reconnecte» på det som skaper balanse, harmoni, styrke og vekst.

Sånn vil vi stå sterkere når vi kommer hjem igjen!

Vi skal ha komfortable dager med en blanding av Yogaklasser, daglige inspirerende forelesninger, deilig mat og turer i flotte fjell, vi skal meditere i stillhet og meditere på lyden av fossefall. 

Vi skal gjøre Yoga i naturen – og vi skal ta morgendukkert i  krystallklart fjellvann, vaske håret under friskt fossefall, spise fyldige kokosvaffler og drikke energigivende fjellvann. Sammen skal vi også lage og nyte deilige måltider – perfekt for deg som også ønsker å lære litt mèr om hvordan tilberede sunn og næringsrik, vegetarmat. Swami Kashi er en mester på kjøkkenet.

Vi gleder oss til å ta med en mindre gruppe på denne unike uken – hvor målet er å utvide horisonten, både eksternt óg internt.

Reserver plass i dag! Du velger type rom i linken.

Spørsmål:

Epost: post@tonsbergyoga.no

Telefon: 40490876 (NinaNirvani)

Dagene ser omtrent slik ut:
06.30 – 07.00 Meditasjon
07.00 – 07.30 Forelesning
07.30 – 09.00 Yogaklasse for Alle nivåer
09.00 – 10.00 Frokost
10.30 – 16.00 Fjellturer / Rekreasjon / Workshop / Aktivitet / Hvile /Lunch
17.00 – 18.00 Myk Yogaklasse
18.00 – 19.30 Middag
20.00 – 20.30 Meditasjon / Forelesning

 
Vi har satt opp fjellturer og aktiviteter annenhver dag, de andre dagene er man fri til å gjøre som man vil, feks bare slappe av på Eventyrhytta, bade i kulpen ved hytta, padle kajakk, lese bøker, ha gode samtaler, gåturer – nyte å bare være på dette vakre og unike stedet i Voss.

Ingen rom har eget bad, her må vi dele bad/wc.

 
1 mannsrom: 13,900kr

2 mannsrom: 10.900kr
3 mannsrom: 9.900kr
4 mannsrom: 8.900kr

 
Early-Bird rabatt på 10% avslag ved booking innen 25.mars.

Du betaler 2500kr ved påmelding – resten 1 mnd før turen.

Ta kontakt dersom du ønsker nedbetaling.

Swami Kashimuktananda – er en «yogamunk», opprinnelig fra Israel, men halve året bosatt i sitt YogaAshram i Himalaya i India. Det andre halvår reiser han kloden rundt for å videreformidle yoga med alle dens aspekter – med spesiell vekt på Yoga filosofi. Han er en svært så inspirerende foreleser – som innehar enorm kunnskap i feltet, som videreformidles krystallklart, rått og autentisk. Gled deg!

Nirvani (Nina Nesheim) – er en yogini som er svært dedikert til å  videreformidle Yoga som livstil og tilfriskning, både av fysiske, men især av psykiske plager. Hun deler sjenerøst av sin kunnskap og ikke minst egen erfaring om Yoga – og hvordan Yoga har transformert livet hennes fra destruktiv tankegang og livstil, til et lyst yogaliv, nå fyllt med et postivt mindset, en sterk selvdispilin – og dyp connection med Livet og Naturen.