fbpx
yogalærerutdanning

Yogalærerutdanning hos Tønsberg Yoga!

Datoene er klare for vårt neste, dyptgående Selvutviklingskurs! Velkommen til vår Internasjonale 200-timers yogalærerutdanning – bare èn time fra Oslo 

Har du praktisert yoga en stund og lurer nå på om du skal ta det hele et steg videre? Bli mer selvgående ved å få dette mer integrert i livet. Eller kanskje du er ganske ny, men har lyst på et livstilskurs – og gå «all in» med en gang.

Dette er aller mest et dyptgående selvutviklingskurs, hvor målet nemlig èr å få integrert yoga i deg, fysisk, mentalt og spirituelt – slik at du også kan, om du ønsker, hjelpe andre til selvhjelp, ved at du videreformidler Yoga som en inspirerende Yogalærer om det er dette som er målet med kurset. Det aller viktigste i det å være Yogalærer, er at du selv praktiserer dette verktøyet, slik at du vet hva du snakker om. Yoga kan ikke forstås bare ved å lese om dette. Det må praktiseres for å oppnå den direkte erfaringen. Er du sann og seriøs i din praksis (Sadhana) da vil dette kunne gi deg innsikt i mange av livets store spørsmål. Dette er en livslang prosess. Et system for å bli bedre kjent med deg selv, øke forståelsen av hvem du er, hvorfor du er her og hvilken sammenheng du har i livet du lever. Utlært blir man aldri i yoga – heldigvis – da blir det aldri kjedelig heller.

Uansett hva bakgrunnen din er og hvilke motiv du måtte ha for å ville lære mer; så tilbyr Tønsberg Yoga en internasjonal 200-timers yogalærerutdanning i tradisjonell, klassisk Hatha Yoga. Med erfarne og dedikerte lærere fra India, Norge og Sverige, tar vi deg gjennom det du trenger å vite for å kunne holde dine egne yogatimer eller fordype deg ytterligere i yoga. 

Kurset fokuserer på yoga som en helhetlig livsstil, heller enn å kun fokusere på de fysiske aspektene alene. Du oppnår en anerkjent sertifisering i form av et diplom som viser en vellykket gjennomføring av kurset, da dette er også et aspekt av utdanningen. 

En naturlig del av det holistiske pensum i utdanningen vil være: fysiske teknikker, pusteøvelser, mantra chanting, filosofi, meditasjon, renselsesteknikker og avspenning m. m. 

Kurset er delt inn i tre samlinger: 
Mellom samlingene vil det naturligvis være påkrevd med egenstudie, med eventuell hjelp av online forelesninger/ studiestøtte dersom du har behov for det. Målet er at det også integreres en egenpraksis på hjemmebanen, hvor loggføring av egenpraksis er å anbefale, samt at det mellom samlingene øves på videreformidling av systemet på venner, familie og kolleger. Sammen med samlingene vil dette til sammen utgjøre et anerkjent 200 timers yogalærer-diplom. 

Del 1: 3. – 7. Mars 2021 
Del 2: 21. – 25. April 2021 
Del 3: 13. – 20. Juni 2021 

Klikk deg inn her for å vite mer.

Se vår Instagram for inspirasjonsbilder fra tidligere kurs i YogaLærerUtdanning (ofte kalt TTC, Teacher Training Course

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *