yogalærerutdanning

Yogalærerutdanning hos Tønsberg Yoga!

Velkommen til en NY internasjonal 200-timers yogalærerutdanning – bare èn time fra Oslo 

Har du praktisert yoga en stund og lurer nå på om du skal ta det hele et steg videre? Eller kanskje du bare har blitt stormende forelsket i dette fantastiske verktøyet og nå vil vite ALT som er å vite om yoga! Vel, utlært blir man aldri i yoga – heldigvis – da blir det aldri kjedelig heller.
Uansett hva bakgrunnen din er og hvilke motiv du måtte ha for å ville lære mer: Nå tilbyr Tønsberg Yoga en internasjonal 200-timers yogalærerutdanning i tradisjonell, klassisk Hatha Yoga. Med erfarne og dedikerte lærere fra India, Norge og Sverige, tar vi deg gjennom det du trenger å vite for å kunne holde dine egne yogatimer eller fordype deg ytterligere i yoga. 

Kurset fokuserer på yoga som en helhetlig livsstil, heller enn å kun fokusere på de fysiske aspektene alene. Du oppnår en anerkjent sertifisering i form av et diplom som viser en vellykket gjennomføring av kurset. Dette er også et aspekt av utdanningen. Hovedfokus er å forstå og lære yoga mer i dybden og å stor grad være klar for å integrere dette i ditt eget liv, for dermed utvikle deg som en god yogalærer – hvis det er det som er målet.

En naturlig del av det holistiske pensum i utdanningen vil være: fysiske teknikker, pusteøvelser, mantra chanting, filosofi, meditasjon, renselsesteknikker og avspenning m. m. 

Kurset er delt inn i tre samlinger: 
Mellom samlingene vil det naturligvis være påkrevd med egenstudie, med eventuell hjelp av online forelesninger/ studiestøtte dersom du har behov for det. Det bør også integreres en egenpraksis hjemme, hvor loggføring av praksis er å anbefale, samt at det øves på videreformidling av systemet på venner, familie og kolleger. Sammen med samlingene vil dette til sammen utgjøre et anerkjent 200 timers yogalærer-diplom. 

Del 1: 14. oktober – 18. oktober 2020 
Del 2: 25. november – 29. november 2020 
Del 3: 1. februar – 7. februar 2021 

Klikk deg inn her for å vite mer.

Se vår Instagram for inspiorasjonsbilder fra vårt pågående YogaLærerUtdanning (TTC.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *