fbpx
online-timer

Endelig online-timer hos Tønsberg Yoga

Endelig kan Tønsberg Yoga tilby online-timer med dere! Dere finner oss nå på YouTube.

I den situasjonen verden befinner seg i nå, er det mange som får livet snudd på hodet. I og med corona-viruset holder Tønsberg Yoga midlertidig stengt. Dette for å verne om de svake og syke ved å prøve å bidra til at viruset ikke sprer seg.
Vi på TBY er veldig opptatt av at dere fortsatt skal kunne opprettholde inspirasjonen og yogapraksisen. Dette kan bidra til at dere holder dere friske, sterke og positive oppi alt dette. Derfor jobber vi nå med å filme online-timer, slik at dere kan følge med oss.

Nå har vi opprettet en YouTube-kanal der vi vil legge ut korte og lengre klasser fortløpende fremover!
Dere kan abonnere gratis på kanalen vår!

Gjør klar yogakroken hjemme, tenn lys og røkelse. Lukk øynene, stress ned og balanser nervesystemene med klassisk SivanandaYoga med Nina Nirvani.

Vi kan også om dere ønsker, spille inn kortere tutorials/veiledninger som feks meditasjon, pranayama, hodestående, skulderstående, scorpion, bakoverbøyninger, skuldre osv osv.. Her må vi prøve oss frem og høre på DINE ønsker!

HVA ønsker dere av oss?
– Ønsker dere innspilte filmer, som kan ses når det passer deg og din klokke?
– Ønsker dere Live yogaklasser til faste tider?
– Ønsker dere Mantra chanting?
– Ønsker dere Pranayama/pusteøvelser?
– Ønsker dere dype hofteåpnere?
– Trenger dere å låne yogamatte?

….fortell, hva ønsker dere? Så prøver vi så godt vi kan å møte dere, og finne den beste løsningen slik at dere opprettholder høy vibrasjonsfrekvens ved yogapraksis. Vi har ulike yogastiler og flinke lærere.

Kommenter her, på Facebook-siden vår, eller send oss noen ord på post@tonsbergyoga.no

Forhåpentligvis kommer vi alle styrket ut av dette, fysisk og psykisk. Det er en merkelig situasjon verden nå er inne i, men det kan komme mye bra ut av dette også. Ideer, kreativitet, nye muligheter – og et bedre miljø.

3 hendelser på “Endelig online-timer hos Tønsberg Yoga”

 1. Jeg gikk på gravidyoga med Lisa under min forrige graviditet, og hadde gledet meg til å delta denne gangen også. Hvis det hadde vært mulig å melde seg på et online-kurs i gravidyoga, kanskje med økter på 30-45 min eller lignende, hadde jeg gladelig betalt for dette. Det finnes jo andre nettsider som tilbyr onlinekurs for gravide, men jeg hadde foretrukket timer med Lisa, ettersom jeg var veldig fornøyd med de sist gang.

  1. Hei Kristin!

   Så utrolig hyggelig å høre 🙂
   Jeg skal bringe kommentaren videre til Lisa og Nina, og se hva de gjør fremover. 🙂

   Smil fra Jeanette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *