fbpx

Workshop: Yoga & Ayurveda 2. September

Få påfyll, lær mèr, la deg inspirere Lørdag 2. september: Ayurveda Yoga Lifestyle 
 
Bli med på en inspirerende workshop med Janesh Vaidya (India) og Malin Barrling (Sverige), som er forfattere av Sveriges mest solgte yogabok: boken «Yoga Is My Therapy»
 
 
Yoga regnes som en av hjørnesteinene i den indiske visdommen;  Ayurveda, men mange moderne yoga-utøvere er ikke klar over fordelene med ayurveda i deres yogapraksis.
 
Denne tre timers workshopen: Ayurveda-Yoga Livsstil, vil gi et innblikk i hvordan alle kan praktisere yoga i henhold til deres nåværende kropp-sinn-status og helbrede symptomene på kropp og sinn, veiledet av to eksperter på feltet – Janesh og Malin.
 
Janesh Vaidya, MD i Vaidyas Ayurveda Village i Kerala, Sør-India er en inspirerende foreleser og forfatter av flere bøker. Bøkene hans er oversatt til ni språk, inkludert norsk. Malin Barrling, ayurveda-yogaterapeut, har jobbet med yoga over hele verden i mer enn 20 år. Som  yogaterapeut designer hun individuelle yogaterapiprogrammer for å helbrede symptomene til
klientene sine, og som lærer utdanner hun yogastudenter til å bli terapeuter.
 
 
Vinn 2 ukers opphold i Kerala:
 
De første 20 personene som booker plass, er med i trekning om et 2 ukers Retreat i Vaidyas Ayurveda Village i Kerala, India.
 
Hvordan vinne?:
 
For å vinne, må deltakeren sende inn samtidig med bookingen, en motivasjon (på engelsk) om hvorfor hun/han bør vinne et 2 ukers Ayurveda-Retreat (Maksimalt én setning lang) til: post@tonsbergyoga.no 
 
Vinneren annonseres på workshopen 2. september og personen må være tilstede for å motta prisen.
 
Pris: 499kr
Spørsmål: post@tonsbergyoga.no eller tlf: 40490876 (Nina)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *