fbpx

Bertine Zetlitz Yoga & Workshop

Lørdag 2. mars får vi besøk av Bertine Zetlitz!

Hun er mest kjent for de fleste som låtskriver og artist. I 2003 «ramlet» hun av en turnébuss og fant så Ashtanga yoga. Bertine har praktisert i til sammen 13 år, har en daglig Ashtanga yoga-praksis, og tok en ettårig 200h Teacher Training hos sin lærer Alexander Medin på Puro Yoga i 2014 (Yoga Alliance godkjent).

Gjennom årene har hun praktisert med, og latt seg inspirere av, en rekke verdenskjente lærere. Takket være dette og en dedikert praksis, har hun utviklet en egen undervisningsstil.

I tillegg til å holde workshops, har hun sitt eget yoga/treningsstudio på Frogner i Oslo; KJERNE og var også over lengre tid en av lærerne i Medins’ prosjekt «Back In The Ring». Der underviste hun mennesker som har hatt erfaring med rusmisbruk.

«Yoga og låtskriving er så og si det samme, og handler om fokus, konsentrasjon og evnen til å godta også de sidene hos en selv man ikke er så stolt av», sier Bertine

Denne Lørdagen passer for de som er litt kjent med AshtangaYoga og dagen vil bestå av en full primary ledet yogaklasse (90 min), med vekt på korrekt vinyasa og fokus på bandha og drishti og videre vil Bertine holde en to timers workshop og gå gjennom hovedprinsippene for en smertefri backbend og implementere noen av de første asanaene i 2. Serien/videregående som kan være med på å styrke rygg og kjernemuskulatur.

Program:
09.30 – 11.30 – AshtangaYoga Primary/Intermediate Class
11.30 – 13.30 – LunchPause.
13.30 – 15.30/16 Workshop: Backbend & Asana

Pris:
YogaKlasse og Workshop inkl deilig veganlunch/te 950 Kr
YogaKlasse og Workshop uten lunch: 800 Kr

Meld deg på ved å trykke HER, da blir du sendt til vårt bookingsystem MindBody. Logg deg inn (har du ikke en bruker fyller du ut «Ny hos oss» for å opprette dette) så finner du påmeldingen under «Kurs» øverst på siden. Du kan også melde deg på i timeplanen ved å bla deg frem til riktig dato og trykk på «Sign Up». PS! Du kan ikke melde deg på kurs i Appen, den er KUN for Dropin timer

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *