fbpx

Ny workshop med Bertine Zetlitz!

Sett av 16. november. Da kommer Bertine Zetlitz tilbake til Tønsberg Yoga for å holde en ny workshop og vi gleder oss skikkelig!

Vi begynner Workshopen med ledet primary serie, med fokus på flyt og pust (ca 2 timer)

Lunsj

Den påfølgende Workshopen vil vektlegge den presise koblingen mellom pust og bevegelse i Ashtangaens solhilsener, med særlig fokus på den tilsynelatende magiske «flyten» man ofte ser erfarne ashtangier kan ha når de hopper frem og tilbake i Vinyasaene.

I workshopens andre del, vil Bertine gå gjennom de stående stillingene i detalj, der man får kjent på hva det vil si å følge en form uten rom for improvisasjon. 
I tillegg vil Bertine dele litt om hvordan hun bruker sine ulike teknikker, både asana-praksisen og meditasjonen som støtte i sin hektiske hverdag.

Alle kan gjøre Ashtanga yoga om man får praksisen tilrettelagt etter egne behov Dette er viktig med tanke på begrensninger, skader o.l.
Nysgjerrighet, tradisjon og glimt i øyet er viktige komponenter i Bertines formidling.

Tid: 16. november kl. 10–15
Pris: 890 kr inkl. lunsj

Meld deg på her.

Bio:
Bertine Zetlitz, har i tillegg til å være artist og låtskriver, praktisert Ashtanga Yoga formen siden 2003.
Med en daglig praksis de siste 10 årene, har hun opparbeidet seg en forståelse av hvordan Asana (de fysiske stillingene) kan være med på å stabilisere sinnet i hverdagen, samt skjerpe fokuset og konsentrasjonen.
I tillegg er Bertine opptatt av å forene den fysiske, tekniske praksisen med alt den har å tilby av styrketrening og fleksibilitet, og vise hvordan vektleggingen av og balansen mellom det «indre» og det «ytre» alltid er en interessant utfordring, om man er interessert i det.
Ashtanga formen kan for mange virke litt streng, men friheten som trer frem som et direkte resultat av en regelmessig praksis, er alt annet enn rigid, sier hun.
Bertine utdanner seg også som lærer i Transcendental meditasjon dette året og gir ut sitt 9. album i løpet av høsten 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *