fbpx

Påmelding til yogalærerutdanning februar 2024

Velkommen til 200 timers yogalærerutdanning hos Tønsberg Yoga. Kurset er basert på autentisk og klassisk orientert Hatha yoga – inspirert av den globale og solide Sivananda tradisjonen. Dette er et transformerende kurs, både fysisk og mentalt,  og passer for deg som er klar for personlig endring ved hjelp av Yoga –  og for deg som kanskje ønsker å undervise andre i yoga. 

Kurset består av tilsammen tre samlinger.  Totaltiden for kurset er mèr enn 200 timer.

For påmelding: Send inn nedenstående skjema og vi sender deg betalingsinformasjon. Du kan betale via Vipps.

Priser

Pris for hele kurset: Kr. 34.500kr

Ved påmelding betaler du en registreringsavgift på 4000 kr (trekkes fra totalbeløpet), dette er ikke refunderbart.  Du kan be om å få dele opp resten av kursavgiften i to, hvor siste avgift betales èn mnd før kursstart.

Dette er inkludert i prisen:

  • Profesjonell opplæring i teori og disiplinen Yoga
  • Diplom som viser bestått Yogalærer-utdanning (om du består eksamen)
  • Yogalærer manual – et verktøy for livet
  • Minne og verktøy for livet

I tillegg får du:

  • Individuell oppfølging ved behov av hovedlærer, under og 3 mnd etter kurset.
  • En dyp og vedvarenede yogapraksis for resten av livet. 
  • Unike verktøy fra yogisk visdom og hvordan videreformidle dette på en ydmyk måte.
  • En livsopplevelse – som kan transformere livet ditt.

«Jeg meldte meg på kurset fordi det virket som om dette kurset skilte seg ut fra andre kurs jeg hadde sett på. Jeg oppdaget fort at dette var ekte og autentisk. Det kjentes på kroppen og jeg følte jeg kom i mye dypere kontakt med meg selv. TTC har hjulpet meg til å ta  bedre tak i aspekter ved livet som jeg alltid har slurvet med og som har holdt meg tilbake. Jeg har fått på plass daglige rutiner for yoga og meditasjon, og jeg er nå mye sikrere på min egen fremtreden og hva jeg skal gjøre med livet mitt!»

Charlotte Hagen«Ønsker du bedre forståelse på hvem du er og hva som er meningen med livet? Vil du ta de riktige valgene, bli mer glad i deg selv og de rundt deg? Få ro i kropp og sinn som varer? Da bør du melde deg på denne utdanningen. Dyktige lærere og formidlings evne på høyt nivå.»
 
Katarzyna Boksa

«Å delta på Tønsberg yoga si yogalærarutdanning er akkurat som dei seier sjølv – eit djuptgåande sjølvutviklingskurs. Før eg deltok på dette praktiserte og underviste eg hatha yoga, men følte at noko mangla. Min førre TTC hadde eit flott fokus på pust og teori, anatomi og yogasekvens, så kvifor kjendest det som om noko mangla? Det fekk eg svar på ved å delta på denne utdanninga. Det som mangla var heilheita. Livsstilen. Tankesettet. Ei yogalærarutdanning hjå Tønsberg yoga gir deg nettop dette, alle sidene ved yoga, samt eit system, Sivananda, som gjer det enklare å få på plass ein eigenpraksis (og ikkje minst motivasjonen til å halde på denne sjølvdisiplinen). Dette kurset har gitt meg verktøy for å betre kunne ta vare på meg sjølv, både på og av matta, og det kjennest ut som om eg kjem til å vere Sivanandayogini livet ut.»

Elise Brandsvik Skeide