Massasje

Hos oss i Tønsberg Yoga har vi nå gleden av å kunne tilby både Klassisk massasje òg den kraftfulle Ayurvedisk massasje.

Klassisk & Ayurvedisk Yoga massasje

Nå har Tønsberg Yoga fått sin egen massør – som både gir deg deilig og avspennende velvære-massasje og spesifikk massasjebehandling.

har bakgrunn som treningsinstruktør og har selv drevet aktivt med styrketrening det meste av sitt liv. Han er utdannet massasjeterapeut fra Axelssons Bodywork School, Nordens eldste og største skole innen manuelle behandlingsformer. Han har jobbet på nordens største spa «The Well», på tverfaglig klinikk, og på Norges største crossfit senter. Robin liker å jobbe med mennesker og hjelpe dem til å få en kropp som fungerer bedre i hverdagen.

Her kan du få en avslappende behagelig massasje, eller behandle stram og spent muskulatur. Robin har god kunnskap om trening og kroppens anatomi, han kan hjelpe deg som vil ha en bedre fungerende kropp. Enten problemene stammer i fra fysisk belastning som trening og arbeid, eller problemer som stammer fra mangel på bevegelse. Kanskje har du hodepine, smerter i skuldre/arm, nakke, korsrygg. Robin vil i tillegg til å hjelpe deg med å løse opp stram muskulatur, kunne gi deg råd og veiledning om øvelser du kan gjøre på egenhånd. Det kan være tøye øvelser, styrke muskulatur rundt skulderblad, og andre styrkeøvelser.

NYHET: Nå også Ayurvedisk Yoga Massasje! I tillegg til klassisk massør er nå Robin utdannet i fantastiske Ayurvedisk Yoga massasje.

innholder passiv yogastretching, etter en god dyp bindvevsmassasje, trykk og strykninger med varm og økologisk sesamolje på en kropp som er i en dyp avslappet tilstand. Sakte og kontrollert korrigeres kroppens positur og løser opp stive muskler og ledd. Klientens anstrengelse er kun pust og tilstedeværelse. Han bruker det ayurvediske calamusrot pulveret i tillegg til olje, som gir en god peelingeffekt sammen med de terapeutiske fordelene.

«Ayurveda» og «Yoga» er urgamle indiske vitenskaper som fokuserer på viktigheten av å se på helheten av mennesket for å holde seg frisk og i balanse. Yogamassasje er en effektiv og unik form for kroppsbehandling der en kombinasjon av ayurvedisk massasje og yogabaserte muskeltøyninger benyttes for å åpne og balansere kroppen. Hele kroppen behandles alltid og massøren benytter såvel hendene som føttene for å tøye direkte på forkortede og støle muskler.

Yogamassasje kan motvirke rygg- og nakkeproblemer såvel som problemer fra skuldre, hofter, knær og fotleddene. Behandlingsformen kan også være virkningsfull ved stressrelaterte symptomer.

Yogamassasje avsluttes med en beroligende ansikt- og hodemassasje.

Ayurvedisk yogamassasje er en kraftfull terapeutisk behandlingsmetode som har utgangspunkt i yoga og ayurveda. Yoga, som betyr å ”forene”, er en vakker praksis som er utviklet for å fremme fysisk, mental, emosjonell og spirituell utvikling. Ayurveda betyr livskunnskap og er kjent som det eldste holistiske medisinske systemet i verden, og er anerkjent og anbefalt av WHO.

Priser klassisk massasje:
30 minutter 450,-
45 minutter 590,-
60 minutter 790,-
 
Priser yogamassasje:
60 minutter 850,-
75 minutter 1090,-
90 minutter 1190,-