Om oss

Hos oss vil du møte flere forskjellige yogainstruktører og mange forskjellige yogaretninger, vi håper du vil kunne finne en yogaretning som passer for deg. Vi har alt fra fysisk krevende yoga til myk og rolig yoga, yoga for gravide, mor og barn yoga og egne kurs for barn og unge.

Tønsberg Yoga

Er et samlingssted for alle som er interessert i Yoga og meditasjon.​​​ Tønsberg Yoga vil gi deg muligheten til å praktisere og erfare yoga ut fra ditt individuelle ståsted og under kompetent veiledning, uavhengig av om du er nysgjerrig ny- begynner eller en erfaren Yogi eller Yogini.​

​​Nina Nesheim driver Tønsberg Yoga og har et sterkt ønske om å skape et sted hvor flere kan få oppleve yogaens mange fantastiske sider. Med Tønsberg Yoga ønsker hun at flere skal få tilgang til yoga som livsstilendring, og ikke bare som trening. Dette ønsker hun å muligjøre ved å tilby spesielkurs og workshops og også inspirerende yoga reiser i mindre grupper til yoga ashrams i andre land. På et yoga ashram får du den ekte yogaopplevelsen, fra a – å. Et dypdykk i din egen praksis og et dypdykk i hva yoga ègentlig handler om gjennom den eldgamle Indiske yoga filosofien. Et opphold på et yoga ashram vil du garantert ikke glemme, det setter spor. Vi er også så heldig å ha flere instruktører med ulik yogautdanning hvilket betyr at du har muligheten til å finne den type yoga som passer deg hvor du er idag.

På Tønsberg Yoga ønsker vi at du skal få en totalopplevelse av yoga. Fra du kommer inn døren til du går.  Ved å brenne røkelse, chante og brenne levende lys ønsker vi å bidra til at du får hele opplevelsen. Vi fokuserer på fysiske yogaøvelser, pusteteknikker, avspenning og meditasjon.

Hos oss blir du tatt på alvor og vi tar hensyn til deg og dine behov. Har du skader eller andre ting å ta hensyn til er det fint om du sier ifra sånn at instruktøren hensyntar dette i timen for deg. Instruktørene formidler yoga med respekt og inspirasjon fra de ulike yogasystemene og du kan føle deg trygg på at de underviser på en trygg og god måte og kommer med individuelle veiledninger underveis.

Hos oss finner du dette:

  • Yogakurs for Nybegynnere
  • Yogakurs for Videregående
  • Yogakurs for Advanced
  • Drop-in timer
  • Yogakurs for barn og unge (6-9 år) (9-13 år)
  • Yoga for gravide
  • Yoga reiser
  • Meditasjons kurs

“Health is wealth, peace of mind is happiness, Yoga shows the way.”
      – Swami Vishnudevananda-