fbpx

Nå blir det YOGAFESTIVAL! Vi skal fylle salene med masse glade yogier fra inn og utland. Fyll deg selv proppfull med yoga denne helgen slik at du oser Prana.
Yey! Finally, the YOGA FESTIVAL is happening! We will fill the yoga hall with yogis from near and far. Dig into yoga this weekend so you can go back home oozing Prana.

Følgende skal bidra til at DU får en fantastisk opplevelse:
These people will contribute to an amazing experience for you:

  • Trine Berge (Kundalini)
  • Andrew Byrne (Jivamukti)
  • Sebastian Broche (LekenVinyasa – PartnerYoga)
  • Rajesh Dayakar (Sivananda)
  • Thor Arne Håve & Hale (Gong/HealingBad)

+ våre egne dedikerte yogalærere. I tillegg til satsang, pooja, gongbad, meditasjon kjører vi workshops i yoga og matlaging. Vi har flere inspirerende forelesninger på norsk og engelsk og har GRATIS UngdomYoga og Mor & Baby Yoga. Vi får besøk av BhaktiBand som skal servere oss levende musikk i ekte indisk yogastil. Dette blir en fantastisk helg, med YOGA i fokus. Alt fra ro til bevegelse, fra stillhet til energi, latter og tårer – hele aspektet YOGA!
+ our own dedicated yoga teachers. In addition to satsang, pooja, gong bath and meditation we run workshops in yoga and cooking. We have several inspiring lectures in Norwegian and English and have FREE Youth Yoga and Mother & Baby Yoga. We are visited by BhaktiBand who will serve us live music in real Indian yoga style. 
This will be a wonderful weekend, with YOGA in focus. Everything from calm to movement, from silence to energy, laughter and tears – the whole aspect of YOGA!

HelgePass 2800,- (ALLE dager og klasser/ws)
FredagsPass 1200,- (alle klasser/ws)
LørdagsPass: 1900,- (alle klasser/ws)
SøndagsPass: 1500,- (alle klasser/ws)

PRICES: (food not included)
Weekend pass 2800,- (ALL days and classes/ws)
Friday Pass 1200,- (all classes/ws)
Saturday Pass 1900,- (all classes/ws)
Sunday Pass 1500,- (all classes/ws)

Når du har kjøpt din festivalbillett, én dag eller hele helgen, så blir «din festivaldag» tilgjengelig og du kan booke dine favorittklasser.

NYHET: Nå DropIn klasser: 350 ,- (gjelder alle klasser/workshops som fortsatt har ledige plasser)

Once you have purchased your festival pass, you will automatically have access to book your desired classes – so be quick, get a pass and book your dream classes at this year’s summer festival.

NEWS: DropIn Classes: 350 ,- (applies to all classes/workshops that still has available spots) 

FREDAG

Shivahall
08.00–10.00 
MorningYoga m/ te og frokost (MariDaya)
MorningYoga w/ tea and breakfast (MariDaya)
En time hvor målet er å vekke vår livskraft/Prana, ved bruk av flere elementer i yogasystemet, som pust, bevegelse, ro og lydhealing. En helhetlige klasse for alle, med fokus på indre og ytre balanse.

09.30–11.00 
VinyasaFlow – pust og bevegelse i herlig harmoni (Pernilla – gjestelærer)
VinyasaFlow – breathing and movement in perfect harmony (Pernilla – guestteacher)
I denne timen er fokuset å spesifikt kjenne på hvordan pust og bevegelse i en herlig harmoni, skaper både styrke men også  forlenget muskulatur. Med en velgjørende avspenning etter, vil dette etterlate deg fresh og oppladet!

11.00–12.00
LunchYoga – skuldre/nakke og rygghelse (NinaNirvani)
LunchYoga – shoulders/neck and back health (NinaNirvani)
Denne timen fokuserer på å bruke teknikker som spesifikt går på å løse opp spenninger i øvre del av rygg og nakke. En myk, men effektiv time som passer alle som ønsker å senke skuldrene og kjenne seg avslappet.

LUNCH/FOODTRUCK (ikke inkludert)
LUNCH/FOOD TRUCK (not included)

17.00–18.30
SivanandaYoga – Deep Class (NinaNirvani)
På denne holistiske klassen har vi fokus på ditt Sanne Jeg, eller din bevissthet. Ved å trekke tilbake sansene, ro og introspeksjon (pratyahara), kan du kanskje få en aha-opplevelse og direkte erfaring av at du faktisk er mer enn du tror.

19.00–20.30
Inaguaration Satsang/Pooja – Velkommen til Tønsberg Yoga Festival
Inaguaration Satsang/Pooja – Welcome to Tønsberg Yoga Festival
Puja eller pooja er et rituale utført av hinduer i tusenvis av år. Det er en form for tilbedelse til én eller flere energier/guder, eller til ære for en spesiell gjest, eller en type åpningsfeiring av en begivenhet for å tilføre positiv energi – en eksotisk opplevelse som alle bør få med seg!

Yogaloungen
15.00–16.30
Workshop: Quick Vegan Lunch to go (MariDaya)
På denne miniworkshopen lærer vi å lage enkel, men sunn «lunch to go», noe som skal være enkelt å smelle sammen å ta med seg i veska når du drar på jobb/skole. Regn med deilige smaksprøver og oppskrifter til å ta med hjem. Ta med forkle. Begrenset med plasser.

Ganeshahall
15.30–16.45
GRATIS Yoga Ung (14–17 år) (Victoria)
FREE Young Yoga (14–17 år) (Victoria)
En FRISK og aktiv Yogatime som passer for ungdommen. Her kan du ha det gøy, utfordre deg selv fysisk ved bruk av yogastillinger, men også få kjenne på deilig avspenning. Ta med deg en venn og kom å ha det GØY – helt GRATIS!

17.00–18.30
MYK Ashtanga (Katrine) 
Soft Ashtanga
Dette er en time for deg som vil prøve/liker AshtangaYoga, men helst litt mykere. AshtangaYoga kjennetegnes å være hardt fysisk, men denne klassen er en litt mykere variant. Anbefales.

LØRDAG

Shivahall
06.00–07.00 
Satsang (NinaNirvani/Rajesh)
Satsang er mennesker som kommer sammen for å meditere, synge mantraer (du trenger ikke kunne noen) og få en bredere forståelse av hva yoga handler om ved en liten forelesning om Yogafilosofi. Boost din Yogainspirasjon på Satsang!

08.00–10.00
SivanandaYoga «strength» (Rajesh)
Klassen vil styrke deg fysisk men også mentalt. En fantastisk klasse av den erfarne inderen Rajesh Dayakar. En god miks av fysisk utfordring men også en dose mental utfordring og ikke minst inspirasjon. Du vil føle deg refreshed og svært så inspirert. Engelsk time.

10.30–11.30 
Forelesning: Yoga i vår hverdag (Rajesh)
Lecture: Yoga in our everyday life
Alle som gjør yoga, ønsker å gjøre yoga oftere, så hvorfor får vi det ikke til? Hva eller hvem er det som hindrer oss i å gjøre det vi egentlig ønsker? Yoga i vår hverdag, vi skal se på hvorfor og hvordan vi kan få dette til.

LUNCH/FOOD TRUCK (ikke inkludert)
LUNCH/FOOD TRUCK (not included)

13.00–15.00

KundaliniYoga og lydbad med krystallsyngeboller (Trine Berge)
KundaliniYoga and sound bath with crystal bowls
Free yourself. Frigjørende kundaliniyoga-klasse, chanting og lydbad med toning med selveste Trine Berge – Norges Yoga og helsedronning! Sommeren er den tiden du kan blomstre og feire livet, hele naturen står i full blomst og prakt. På denne workshopen vil vi ha det som tema og virkelig kjenne at vi åpner oss opp og favner om oss selv og livet – kjenne at vi kan frigjøre oss og føle på mer glede. Under hvilen til slutt vil Trine gi et harmoniserende lydbad med stemmetoning og krystallsyngeboller

15.15–16.30
Playful Vinyasa Flow (Lisa)
Dette er både en leken og utfordrende time, men også med nydelig gjenoppladende avspenning mot slutten. Liker du utfordringer og å ha det gøy, bli med! Timen passer for de som har gjort litt yoga før, men det er også rom for nye og nysgjerrige. Lisa er en svært så dedikert yogini fra Los Angeles, med et stort smil og stort yogahjerte. Undervises på engelsk.

17.15–18.30
HathaNidra (Jessica)
En fantastisk myk klasse for alle nivåer – ny eller erfaren. En deilig miks av det rolige og meditative, ispedd myke yogastillinger for å løse opp spenninger. Dette gjør denne klassen til en ren godtepose. Salig er de som går fra Jessicas myke guidede svenske stemme i disse klassene. BØR prøves!

19.00–21.30
Bhaktiband: Kirtan, dans og meditasjon (Parabhati)
Dette blir gøy og helt fantastisk. Dette anbefales på det varmeste. Det blir en bevegelsesreise og fridans guidet til musikk. Det blir mantra, hjertesang og meditasjon. En opplevelse for hjertet ditt, slik at du blir mer åpen og mottagelig for å gi men også å motta mer kjærlighet.

Ganeshahall
08.30–10.00
AshtangaYoga Prim + 2-serien (Katrine)
For Ashtanga lovers! En ren AshtangaYoga-klasse, kanskje noen nye utfordringer. Pust og bevegelse synkroniseres slik at hele timen blir en lang meditasjon. Er du klar for å bruke kroppen, er du nysgjerrig og ny, kom å prøv da vel. Denne holdes av husets freshe Ashtanga damer – bør prøves!

10.30–11.45
YinMudra (MynteYoga)
Boost din helse, forsterk din yogapraksis og finn fokus i meditasjon gjennom mudraer. Mudras er håndposisjoner som stimulerer reflekser til hjernen og energibaner. Hver mudra har en egen betydning og knyttes til en pusteteknikk og yin yogaøvelser. NY og spennende klasse for alle, med varme, gode Elisabeth fra MynteYogaLounge i Sandefjord.

LUNCH/FOOD TRUCK (ikke inkludert)
LUNCH/FOOD TRUCK (not included)

13.00–14.00
GRATIS Mor&Baby Yoga (Lisa)
Mother&Baby Yoga (Lisa)
En yogaklasse for alle nybakte mødre, eller fedre, som vil både styrke seg selv, men også styrke båndet mellom deg og babyen. En fantastisk klasse som passer for alle som er ny eller erfaren i yoga, men som ønsker å ufolde seg fysisk, sammen med babyen – kom og prøv!

15.30–17.00
Workshop: Ashtanga-teknikk (Sølvi)
I denne timen bruker vi tiden på bakoverbøy og skulderåpnere. Vi åpner brystet og styrker rygg- og skulderparti. Vi bruker god tid. Vi varmer opp kroppen og leker oss frem. Åpent for alle nivåer. Tønsbergs «Ashtanga Queen» holder timen. Dette blir veldig gøy og lærerikt

17.15–18.45
JivamuktiYoga (Andrew Byrne)
A very inspiring Jivamukti Yoga class with a very ispiring yoga from Australia, living in Stavanger. It’s a dynamic vinyasa style of yoga, connecting breath, movement and intention with options, The focus on the class is: It’s Hip to be square. Oooooo lets get into those hips and see what we find. The class is for all levels.

SØNDAG

Shivahall
07.00–08.00
Satsang (NinaNirvani/Rajesh)
Satsang er mennesker som kommer sammen for å meditere, synge mantraer (du trenger ikke kunne noen) og få en bredere forståelse av hva yoga handler om ved en liten forelesning om livsstilen Yoga: Ayurveda

08.15–09.45
SivanandaYoga: «WakeUp» (NinaNirvani)
I denne timen fokuserer vi på rensende og oppkvikkende pusteøvelser og yogastillinger som skal booste vår energi. Dropp Espresso og bivirkninger, bruk yogateknikker som din «kick-start» på dagen. Who needs stimulants, when you know yoga! Ta med neseskyllehorn – her skal det renses!
(PS! Neshorn kan kjøpes i vår butikk for 99 kr)

10.00–12.00
Inversion & PartnerYoga (Sebastian)
Opp-ned sammen. I denne uortodokse klassen vil du bli lurt til å prøve ting du var sikker på at du ikke turte og få til ting du ikke trodde du klarte. Med tips, triks og morsomme metoder vil du teste ut inversjoner og partnerøvelser som gir skikkelig mestring og mersmak. Legg bort frykt og kom og ha det gøy med inspirerende Sebastian Broche fra JoyYoga i Oslo.

LUNCH/FOOD TRUCK

12.00–13.00
Forelesning: Hvem er du?/Yoga gir deg svaret (Rajesh/NinaNirvani)
Lecture: Who are you?/Yoga gives the answer
Hvem er du, hvem tror du at du er? Yoga forteller oss, noe vi vet, men har glemt. Noe som alltid er og aldri forsvinner. Noe som trenger å «tørkes støv» av, for å erfare det du alltid er. En VELDIG spennende forelesning som gir deg et nytt og friskt syn på deg selv og livet. Du vil IKKE gå glipp av denne forelesningen.

14.45–16.00
Yoga for fordøyelsen (MariDaya)
Yoga for digestive system
Alle har mer eller mindre utfordringer med fordøyelsen. Yoga hjelper også her. Ved kunnskap og teknikker skal denne klassen bidra til at du kanskje får noen tips og råd å ta med videre, slik at du kan oppnå en sunn og harmonisk fordøyelse. Timen holdes av husets sol, MariDaya.

16.30–18.30
Avslutning: GongBad/Pust & Lydreise (Tor Arne Håve & Hale))
Final class: Breath & Sound journey
Vi starter med å lede deg gjennom sirkulær pusting for deretter og sitte rolig å meditere med langsom yoga pust. Deretter følger det en dypere avspenning med gonger, syngeboller, tromme, stemme og andre instrumenter. Til slutt vil vi alle avslutte festivalen med å synge peace mantras. En behagelig stund hvor målet er å la kroppen få lov til å slappe av og finne frem til en helhetlig harmoni –et sted hvor du kan være frigjort fra kroppslige bindinger. Mange opplever dette som en dyp tilstand av våken drøm

Ganeshahall
08.15–09.45
Workshop: YogaWheel (MynteYoga)
Bli med på intro til Yogahjulet. Denne klassen er for deg som er nysgjerrig på hvordan du bruker det populære yogahjulet, eller for deg som har litt kjennskap og ønsker å ta yogahjulet et skritt videre. Hjulet er perfekt til å løse opp i stramme skuldre, brystrygg, korsrygg og spenninger i brystet. Samtidig kan hjulet brukes til å finne styrke i bekken, tøye hamstrings og det kan gi deg støtte i morsomme armbalanser for den lekne. Begrenset med plasser inkl. Yogahjul. Vi selger også hjul på festivalen.

10.15–11.30
GRATIS BarneYoga (MariDaya)
FREE KidsYoga
Bli med på GRATIS intro-time til Barne Yoga av solstrålen MariDaya. En time hvor barna får kjenne på gleden ved mestring, men også gleden ved å finne ro. Dette blir en time med både rom for lek ved bruk av yogastillinger, pust og visualiserende meditasjon-stund. Ta med bror, søster eller venn på denne gøye introtimen for barn mellom 7–11 år

LUNCH/FOOD TRUCK (ikke inkludert)
LUNCH/FOOD TRUCK (not included)

13.00–14.30
JivamuktiYoga (Andrew Byrne)
English taught YogaClass by the inspiring Andrew from Australia, living and teaching at Jivamukti Yoga in Stavanger. Take your power back in this class. Backbending opens us up to a more divine state of being. Let’s cultivate to courage to let go of past and se the wonder of life. Class suitable for all levels.

14.45–16.00
AshtangaYoga (MynteYoga)
En Tradisjonell AshtangaYoga hvor pust og bevegelse synkroniseres med bruk av telling og Ujaii-pust/pranayama, for å rense ut avfallstoffer og etterlate oss freshe som nyfødte. En klasse med inspirerende Elisabeth fra Mynte Yoga Lounge i Sandefjord.

Det blir Sivanandayoga, ashtangayoga, playful vinyasa, hathanidra, inversion/partneryoga, yin/yangyoga, jivamuktiyoga og mye mer.
There will be Sivananda yoga, ashtanga yoga, playful vinyasa, hathanidra, inversion / partner yoga, yin / yang yoga, jivamuktiyoga and much more.

Det blir både musikk og stands med yogaklær og yogastæsj, matstands/foodtruck og mye mer.
There will be music and stands with yoga clothes and accessories, food stands/ food truck and much more.

Herligheten finner sted på gamle Slottsfjellskolen, som ligger oppunder Slottsfjellet. Blir det strålende vær, kan det hende vi trekker klasser opp på Slottsfjellet og har uteyoga 😉
It all takes place in Slottsfjellskolen, the large building just beneath Slottsfjellet. If the weather is on our side, we might run some of the yoga classes up by the Slottsfjell tower.

Tønsberg har flere overnattingsmuligheter i ulike prisklasser.
Nærmest finner du Tønsberg Vandrerhjem, som flere deltakere hos oss har benyttet seg av før. Her har du kort vei til de deilige yogatimene!
De gir 10% rabatt dersom du bestiller direkte hos dem. Du kan sende mail eller sms til 977 35 508

There are several options for accommodation in different price ranges.
The closest is Tønsberg Vandrerhjem. Popular among previous participants to our workshops and activities. Here you are a short distance away from the wonderful yoga classes! They offer 10 % discount if you book directly with them. Send them an email or SMS to (+47) 977 35 508

Meld deg på her!

Du vil se en egen fane for festivalen.

Registration takes place here. 
You will see a separate tab for the festival.