fbpx

Vårens workshops på Tønsberg Yoga

Vi har masse spennende på gang fremover og går våren i møte med flere workshops. Bare se her:

DeepYoga/Pranayama
12.mai
Vi begynner allerede kommende lørdag, der vi får muligheten på å kjenne den dype effekten av Pranayama. Her skal vi bruke litt ekstra tid på å utforske de svært så effektive yogiske pusteøvelsene

Vi får også tid til å bruke GOD tid på solhilsen, asana, avspenning og avslutte det hele med en avspennende og frigjørende meditasjon.

Deilig te og snacks i loungen etter timen om det passer.

Pris: 350 kr (inkl. te og snacks)

Ashram-helg
26. april
Dette blir gøy! Vi setter opp en fullspekket ashram-helg. Et Yoga ashram kan sammenlignes med et type kloster og kalles ofte et «stillhetens verksted». Det er et sted hvor man trekker seg tilbake (retreat) for en mer fokusert og intens yogapraksis – på flere plan. Vi praktiserer yogaens fire hovedgrener: HathaYoga, BhaktiYoga, KarmaYoga og JnanaYoga.

Helgen vil bli satt opp akkurat slik dagene er på et ekte yoga-ashram. Den vil inneholde fem dype yogaklasser, fire inspirerende satsangs, felles meditasjoner, oppløftende forelesninger, silent walks, to daglige sunne vegetarmåltider, te og snacks. Workshops lørdag og søndag. Med andre ord: En helg smekkfull av yogisk påfyll i hyggelig samvær med likesinnede.

Vi skal fordype oss i filosofi som Advaita vedanta (Yoga-filosofi – non dualistisk og ditt sanne Jeg), meditasjon og lære mer om yoga i inspirerende workshops. Vi skal også kjenne nærhet til vårt hjem, naturen – som vi selv er en del av. Søndag kommer vi hjem med øyne glitrende av inspirasjon og fulle av prana. Dette blir en helg du sent vil glemme!

Vi tar maks 25 påmeldinger til denne unike helgen. 
Vi gjør som på ashrams og lever og ånder sammen hele helgen. Du kan sove hjemme eller booke deg inn på Tønsberg Vandrerhjem, som ligger 3 min gange fra TBY. Vi anbefaler å booke inn på Tønsberg Yoga Ashram denne helgen og være endel av et unikt yogafelleskap. 🙂

Påmelding snart klar ♥

Pris: 1650Kr (fredag – søndag)

Surya Namaskar/Solhilsen
4. mai
Solhilsen er en svært viktig sekvens for å åpne opp, rense og klargjøre kropp og sinn for alle asanas (steady pose).

Vi skal se nærmere på hvorfor denne sekvensen er så viktig og hvilke fysiologiske effekter vi oppnår. Vi skal også plukke fra hverandre solhilsenen og se nøye på hver stilling som gjennomføres i denne unike sekvensen.

Solhilsen brukes normalt som en oppvarming før man starter med selve yogastillingene. Det er en svært så grasiøs sekvens satt sammen av tolv stillinger som utføres som en hel serie med bevegelser synkront med pusten. Bare denne i seg selv gir enorme helsefordeler, fysisk og mentalt – og tar deg bare fem til ti minutter å gjennomføre. 

Bli med på denne lille workshopen, så vil din solhilsen få en helt annen betydning og mening.

Pris: 200 kr.

Arm balance
19. mai
Time to play! 😉 Vi setter opp denne populære workshopen igjen, hvor vi skal leke oss med balanseøvelser. Det blir armbalanser i flere varianter, som pincha, scorpion, en arms scorpion og håndstående. Vi skal bryte de ned og både se på de anatomiske sidene, men også se på teknikker som skal hjelpe oss å mestre disse inspirerende og ikke minst gøyale asnanas.

Våre sinn er umettelig på stimuli og da er det glimrende å ha noe å strekke seg etter. Du vil føle en enorm glede og tilfredshet ved å trå utenfor din komfortsone, for så å finne ut at du har mer potensiale enn du aner. Ofte er det ikke kroppen, styrke eller smidighet som setter en stopper for å mestre disse yogastillingene, men vårt eget hode. Vi skal også fokusere på hvordan vi kan styrke den mentale holdningen for å nå de målene vi ønsker oss.

Vi gleeder oss til lek og morro!
Nina & Daniel

Pris: 300 kr.

Spring Clean: Detox Body & Mind
26. mai
En workshop for deg som har lyst å rense kroppen, fysisk og mentalt. Vi anbefaler deg å bli med på yogatimen først, (kl. 10 – 11.30) da den vil ha fokus på å åpne opp blokkeringer, rense organer og gjøre deg klar for de sunne og rensende «goodies» vi skal lage og spise i loungen etterpå.

Vi skal snakke litt om de tre Gunas, og hvorfor yogiser er opptatt av mat. Vi skal se litt nærmere på kosthold, prøve å forstå dens påvirkning fysisk, mentalt og spirituelt.

Denne dagen skal vi lage én smoothie og én detox/energizing ferskpresset juice. Vi setter også sammen en frisk og energigivende Buddhabowl med masse grønt som støtter utrensningen.

Vi koser oss sammen med mat og drikke – resten tar vi med hjem. Oppskrift følger med.

Ta med: notatblokk, forkle og liten oppbevaringsboks til å ta med «goodies» hjem.

Pris: 400 kr

Gå inn i HER og meld deg på da vel! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *