fbpx

Urban Yoga Retreat: Empower your life

Ønsker du en bedre hverdag med mindre plager og stress, men med mèr glede og overskudd? Er hverdagen til tider utfordrende? Bli med på Urban Retrat når Prem Sadasivananda kommer til Norge – for å dele enkle hverdagsteknikker! Denne Retreaten passer for alle.

Endelig! Etter flere år med invitasjoner, så får vi nå besøk av Prem Sadasivananda! Dette har vært en av Nina Nesheim (Nirvani) sine hovedlærere i de siste seks/syv årene, både i egen praksis men hovedsaklig i filosofi. Prem er virkelig en sann yogi, som du helst vil møte – og helst vil lære av!

BIO: Prem Sadasivananda har nærmere tredve år bak seg som «yoga munk» (Swami), halve livet bak seg på diverse Yoga Ashram (Yoga klostre) verden over, ansvar for å drifte flere større Sivananda Yoga sentere verden rundt, har han ervervet seg en enorm visdom innen det store feltet Yoga.

Prem èr og lever Yoga! På alle aspekter. Han innehar en enorm visdom og dyp innsikt i livet generelt og alle aspekter innen klassisk og holistisk Yoga. Han er svært godt kjent innen de klassiske Yoga miljøer,  pga av sin store kunnskap og lidenskap  for den Østlige livsfilosofien Vedanta. Han er også godt kjent både for sine inspirerende livstilsendrings-bøker og videreformidlingen av yoga. Han underviser filosofien AdvaitaVedanta, i Hinduistiske skrifter og han har også master i Sanskrit – «the language of the God`s». Ved siden av å reise rundt mesteparten av året for å videreformidle yoga, er han idag fast bosatt i New York og har også herfra online forelesninger, webinarer og kurs til elever fra hele verden. Nå kommer han for første gang til Norge og til Tønsberg Yoga. Vi er stolte!

BIO: Nina Nirvani er Tønsberg Yoga`s eier og drifter på tiende år, hvor hun har fått muligheten til å ha sin Yogiske livstil også som sin fulltidsjobb ved å eie og drifte et av landets største Yogasentere. Nina er svært dedikert i å viderformidle holistisk, klassisk Yoga, som en helhetlig livstil og ikke bare som en en hobby. Hun er selv svært opptatt av å i størst mulig grad følge de de yogsiske retningslinjer og har tatt livsveivalg deretter, samtidig som hun kontinuerlig jobber med å holde sine «løfter» ved å opprettholde sine daglige yogiske plikter/disipliner, fysisk, mentalt og spirituelt. Sammen med flere års egenpraksis, flere fordypningkurs i utland, ukentlige studier av yogafilosofi som Advaita Vedanta, hellige tekster som blandt annet Vivekachudamani og den kjente; Gita (Bhagavad Gita)- «the bible of the yogis», har hun tilegnet seg mye kunnskap – som hun elsker å dele.

Urban Yoga Retreat vil ha «Ashram-style» program, det vil si tett program fra morgen til kveld, slik det er på et Yoga Ashram. Alt fra refreshing Yogaklasser, fordypende meditasjoner, inspirerende forelesninger, silent walks, lærerike workshops, «high vibrant» Satsangs, kirtan og mye mye mèr. Nå har du muligheten til å kjenne og føle på det å være endel av et inspirerende yoga- felleskap, hvor vi sammen jobber med individuell og kollektiv selvutvikling. Det blir servert yogisk mat og drikke – som er endel av den helhetlige opplevelsen av Yogisk livstil – på et Ashram.

Hovedtema for Retreaten er: Empower your Life – a guide to your highest purpose.

Overskriften sier seg selv; «Øk livskvaliteten – en guide til ditt høyeste formål i DITT liv».

Ved bruk av Prem`s bok, sammen med klassiske Yoga teknikker, oppløftende, guidede meditasjoner og inspirerende livsfilosofi, skal vi se hvordan du faktisk kan gjøre deg til herre over din hverdag og ditt eget liv. Vi skal lære hvordan overvinne dine egne barrierer, hvordan løse hverdagens utfordringer på jobben, i dine relasjoner med kjæreste, venner og familie, ganske så enkelt gjennom positiv tenkning – en endring av tankesettet. Sammen vil dette øke livskvaliteten din – ganske så drastiskt, om du er klar!? Det handler så enkelt som å se verden og hendelser på en litt annen måte, med nye øyne – noe SÅ utrolig frigjørende og åpenbart og som denne filosofien er! 

Program, priser og påmelding kommer snart!

I mellomtiden, save the date: Fredag 5. – Fredag 12. juni 2020

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (NinaNirvani)

Mail: post@tonsbergyoga.no

PS! Trenger du overnatting anbefaler jeg booking på Tønsberg Vandrerhjem hvor du får 10% avslag. Kontakt Margrethe på:

Tlf: 97735508

Mail: tonsberg@vandrernett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *