fbpx

PåskeYoga: YogaBasic Intensivkurs

Dette er et kurs for deg som ønsker å lære å bruke yoga, slik at du kan gå sommeren i møte med yoga. Fordelen med et intensivkurs er at du får fordelene mye raskere – faktisk på et par dager.

Vi skal gjøre yoga to timer daglig i fem dager, fra mandag til og med fredag. Dette gjør at du raskere kjenner at spenninger gir slipp, sirkulasjonen økes og muskulatur forlenges og du blir fleksibel. Både puls og skuldre blir lavere og du får pusten godt ned i magen – for en FANTASTISK følelse! Ved bruk av yoga tar du kontroll over indre stress og uro, som gjør at du sover bedre og har mer tilfredse dager med ny frisk energi, selvtillit og pågangsmot.

Dette er et kurs for deg som ønsker rask og positiv endring, som tåler å være litt fysisk, men som også er klar for å kjenne på stillhet og avspenning. Det passer godt for deg som ønsker å bli fleksibel raskt, for deg som sliter med angst, for deg som sliter med høyt blodtrykk, for deg som sliter med søvn, for deg som vil komme bedre i form å bli sterkere og mer utholdende.
Yoga gjør godt for HELE deg!

På kurset vil du lære Solhilsen, yogastillinger, pusteøvelser og avspenning. Du vil også bli introdusert for yogaens 5 punkter for helhetlig velvære slik at du får innblikk i yoga som helhet.

Første og siste kvelden, inviterer vi dere på deilig suppe/gryte og en kopp te i Yoga Loungen vår (Kaféen). Da blir vi også litt kjent og du kan komme med spørsmål. Så sett av en ekstra time disse dagene – om du får det til ♥

Det er begrenset med plasser så vær snar! Tina er lærer.

Mandag 15. april – fredag 19. april
Kl. 17.00–19.00
Pris: 950 Kr

Du melder deg på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *