Kurs: Yoga fordypning

Dette er et kurs for dere som har lyst å lære mer om systemet yoga. Hvor det kommer fra, ulike teknikker, filosofien og viktigheten av egen disiplin i yoga. Vi beveger oss litt utenfor asanas (den fysiske praksisen) i dette kurset og tar oss tid å utforske meditasjon, forlenget/andre pusteøvelser og også teori, slik at du skal forstå yoga bedre.

Vi skal se nærmere på yoga-systemet i sin helhet, som i Patanjali`s system: Eight Limbs of Ashtanga Yoga (dette er ikke det samme som AshtangaYoga-klasser slik de fleste av oss kjenner til).
Ved å se nærmere på dette systemet kan vi bruke det for å bli mer bevisst på oss selv, våre hverdagslige vaner òg uvaner. Vi skal også se om vi kan implementere en eller flere av Patanjali`s åtte punkter i våre liv, hvordan vi kan bruke dette i de små og større valgene vi står ovenfor i hverdagen vår. Vi skal sammen jobbe for åpne opp for en større bevissthet, slik at våre ønsker og mål med livet kommer klarere frem, vi skal bruke yoga-disiplinen (ikke bare yogastillinger) som hjelpemiddel – nettopp for å nå våre mål. Dette krever både et ønske om endring og en god dose viljestyrke.

Gjennomgående fokus på kurset vil da være å få hjelp til å etablere en stødig egenpraksis, med bruk av yoga-dagbok og hjelpeboken Your Home Practice Companion som forøvrig følger med kurset.

Hver kurskveld varer i 2,5 time og er delt opp i 4 deler. Omtrent slik:

30 min teori/erfaringsdeling
60 min MykAsanapraksis
20/30 min pranayama (pusteøvelser, vi ser og prøver forskjellige typer)
20/30 min guidet/stille Meditasjon/refleksjon

Kursoppstart: NY TID: Onsdag 30. januar!

Kurset koster 1950 Kr – og har åtte samlinger på til sammen TYVE timer!

Du kan melde deg på HER, da blir du sendt til vårt bookingsystem MindBody. Logg deg inn (har du ikke en bruker fyller du ut «Ny hos oss» for å opprette en bruker) så finner du påmeldingen under «Kurs» øverst på siden. Du kan også melde deg på i timeplanen, ved å bla deg frem til riktig dato og trykke «Sign Up». Ps! Husk at Appen er KUN for Dropin timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *