fbpx

Kurs: Yoga fordypning

Er du en av de som er lei av å «gå rundt grøten»?

Ønsker du mer av yoga, ønsker du å fordype deg i grunnstammen i yoga – da er dette kurset perfekt for deg. Dette kan regnes som et «oppfølgingskurs» av Yoga Fordypning 1, men du kan også ta dette uten å ha deltatt på på det første da dette er et eget kurs i seg selv. Dette kurset handler om DEG, om å få mer fatt på hvem du er – in reality.

Det handler om å utforske grunnstammen: Meditasjon. Meditasjon er «kronen» på toppen av yoga, det er faktisk den høyeste og mest ultimate erfaring/opplevelse man kan oppnå i livet. Meditasjon er det høyeste målet i all yoga-praksis og derfor skal vi bruke dette kurset på å fordype oss i hva meditasjon er og hvordan vi forbereder oss for å komme dit.

Vi lever i en verden full av forventninger, krav, stress og uro. Flere og flere møter i dag «veggen», nettopp pga av dette. Vi leter etter lykke alle andre steder enn der lykken sitter. Vi leter etter lykke i nye materielle ting, nye forhold, nye opplevelser osv osv. Vi er på evig jakt etter lykken og saken er at du vil aldri finne den der du leter i dag, men den er faktisk mye nærmere enn du tror. Meditasjon gir deg direkte erfaring med at fred og lykke kommer innenfra.

Bli med på dette 6 gangers kurset, hvor målet er å utforske og integrere meditasjon/mindfulness.

Kursoppstart: Onsdag 3. April .
Kurset koster 1460 kr.

Du kan melde deg på HER, da blir du sendt til vårt bookingsystem MindBody. Logg deg inn (har du ikke en bruker fyller du ut «Ny hos oss» for å opprette en bruker) så finner du påmeldingen under «Kurs» øverst på siden. Du kan også melde deg på i timeplanen, ved å bla deg frem til riktig dato og trykke «Sign Up». Ps! Husk at Appen er KUN for Dropin timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *