FESTIVALNYTT: To spennende klasser!

Noen av dere kjenner nok til MynteYoga fra noen av ashtanga-timene på Tønsberg Yoga. Nå presenterer hun et par spennende yogaklasser for oss:

Yin Mudra

Lørdag kl 10.30 – 11.45

Boost din helse, forsterk din yogapraksis og finn fokus i meditasjon gjennom mudraer. Mudras er håndposisjoner som stimulerer reflekser til hjernen og energibaner. Vi kommuniserer og gestikulerer med hendene, og hver del av hånden kan kobles opp mot en bestemt del av hjernen som representerer ulike følelser og atferd. 
Gjennom denne klassen vil du lære fire ulike mudras som kan brukes i hverdagen. Hver mudra har en egen betydning og vil i denne klassen knyttes til en pranayama (pusteteknikk) og yin yogaøvelser. I Yin yoga jobber vi også med meridianer/ energilinjer i kroppen som knyttes til ulike organer og stimulerer gjennom hvilende øvelser, sammen med mudraer vil du puste inn i hele kroppens energikart.

Nivå: Alle!


Introklasse til Yogahjulet

Søndag Kl 08.15 – 09.45

Bli med på intro til Yogahjulet. Denne workshoper er for deg som er nysgjerrig på hvordan du bruker yogahjulet, eller for deg som har litt kjennskap og ønsker å ta yogahjulet et skritt videre.

Hva er et yogahjul? 
Det er et verktøy som er nyttig å inkluder i din yogatrening eller annen trening. Hjulet er perfekt til å løse opp i stramme skuldre, brystrygg, korsrygg og spenninger i brystet. Samtidig kan hjulet brukes til å finne styrke i bekken, tøye hamstrings og det kan gi deg støtte i morsomme armbalanser for den lekne. 

Passer dette for meg?
Passer for deg som som vil løse opp i spenninger i skuldre nakke og rygg, åpne brystet, få bedre pust, sterkere kjerne, finne stabilitet, ha det gøy og lære noe nytt. Du bør ha litt kjennskap til yogaøvelser som solhilsner og krigere, da det vil være en dynamisk og varm oppvarming før de dype strekkene med hjulet. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *