Det blir ny reise til Bali!

Fjorårets reise var en suksess! Så dette må gjøres igjen! 31. oktober blir det ny to ukers  Yoga Retreat til vakre Bali.

Vi var atten som dro til Bali i fjor høst, en gruppe fra svenske Yoga Shastra  og en gruppe fra Tønsberg Yoga.  Vi hadde helt fantastiske dager sammen. Dagene var fylt med yogaklasser, meditasjon, inspirerende forelesninger, mantrasang, avspenning, vakre solnedganger, bading i varmt krystallklart vann, kulturelle opplevelser, templer, rismarkeder, kaffe&te plantasjer, egentid, ydmyke og vennlige lokalbefolkning og ikke minst fantastisk vegetarmat med fargesprakende tropiske smoothies og ferskpresset juice. Dette er en tur for kropp og sjel, en tur som fokuserer på kulturelle opplevelser såvel som Yoga. Vær du klar for å bli fyllt til randen av sanselige opplevelser!

Vår daglige Yoga og meditasjonspraksis, vil åpne opp sansene – slik at Bali, med sin varme vennlighet, mat, lukter, syn kan tas inn med hver eneste pore. 

31. Oktober – 14. November reiser vi ned igjen, så nå har du sjansen til å få deilig påfyll til kropp og sinn i fantastisk vakre omgivelser.

Bli med da vel! Les mer HER om turen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *