fbpx

Bli med på intensivkurs i sommer

Lyst å begynne med Yoga? Nå har du sjansen!

YogaBasic Intensiv, Nybegynnerkurs med Nina Nirvani ♥

Dette er et kurs for deg som ønsker å lære å yoga, effektivt! Slik kan du kan gå sommeren i møte med dette fantastiske verktøyet. Fordelen med et intensivkurs er at du kjenner effekten med en gang!

Vi skal gjøre yoga TO timer hver dag i fem dager, fra mandag til og med fredag. Dette gjør at du raskt kjenner at spenninger gir slipp, sirkulasjonen økes, muskulatur forlenges og du blir både fleksibel og sterk, samtidig som skuldrene blir lave og du får pulsen godt ned i magen, der hvor den hører hjemme – for en FANTASTISK følelse! Ved bruk av yoga tar du kontroll over indre stress og uro, som gjør at du er mer avspent, sover bedre og har mer tilfredse dager med ny frisk energi, selvtillit og pågangsmot.

Dette er et kurs for deg som ønsker rask og positiv endring, NÅ! For deg som tåler å være litt fysisk, men som også er klar for å kjenne på stillhet og avspenning.
Yoga gjør godt for HELE deg!

På kurset vil du lære Solhilsen, yogastillinger, pusteøvelser og avspenning. Du vil også bli introdusert for yogaens 5 punkter for helhetlig velvære, på den måten får du innblikk i yoga som helhet.

Vi kjører to kurs:

Uke 27, Mandag–fredag, kl. 16.00–18.00
Uke 31, Mandag–fredag, kl. 16.00–18.00

Siste kvelden, inviterer vi dere på snacks og en kopp te i Yoga Loungen vår (Kaféen). Da blir vi også litt kjent og du kan komme med spørsmål, så sett av en ekstra time denne dagen ♥

Sees vi?
Pris: 1150 Kr

Du melder deg på HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *