fbpx

Nybegynnerkurs online i yoga basic

Endelig! For dere som ikke bor i Tønsberg, jeg kjører nå i gang det populære Yoga Basic nybegynnerkurs –  ONLINE! Kurset holdes via Zoom og dere får tilsendt link før kursstart. Nå kan du bare rulle ut matta hjemme, logge deg inn på Zoom – så la meg ta hånd om resten.

Tidspunkt: Onsdager klokken 1930 – 2130 (Oppstart 18.08.21)

Pris: 990:- totalt for 8 ganger

Påmelding via sms eller mail:

Email: post@tonsbergyoga.no

Mobil: 40 49 08 76 (Nina)

Dette er samme kraftfulle nybegynnerkurs som jeg har holdt i over 10 år på Tønsberg Yoga. Du vil få en nøye intro i en rekke yogateknikker som; stillinger, solhilsen, pusteteknikker, avspenning, meditasjon, kosthold for å nevne noen. Dette helhetlige kurset vil være med på å fremme din fysiske og mentale helse. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga èr og hva den kan gjøre for deg. I Yoga Basic (SivanandaYoga) vil du lære alt fra lette til litt mer fysisk krevende øvelser, alle stillinger kan også tilpasses den enkelte og jeg vil demonstrere og forklare alle de forskjellige yoga teknikkene grundig. Tilpasninger til hver enkelt vil også bli gitt hvis jeg ser det er behov. 

Et slikt kurs er utganspunktet for å kunne fortsette på egenhånd med regelmessig praksis og du kan også følge våre Online Dropin timer etter endt kurs. Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga. Det er svært viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider krevende yogateknikker som brukes, sånn at man unngår å skade seg selv. Yoga er en helt fantastisk treningsform – men Yoga er også mye mèr enn det, det vil du selv få erfare!

Dette kurset passer også for de som har vært borte fra yoga en stund og som føler de trenger en «oppfriskning». 

Du kan også melde deg på i timeplanen eller MindBody appen.

Kontakt Nina hvis du har spørsmål:

Email: post@tonsbergyoga.no

Mobil: 40 49 08 76 (Nina)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *