Yogareise til India!

Im Thrilled!! Endelig - gruppetur til India har blitt virkelighet! Dette er garantert en tur som vil sette spor. Er du klar for å tre ut av din komforsone, dine vaner, utvide horisonten og møte ekte yogiser i Himalaya, er du klar for å gjøre et dypdykk i yoga, Himalaya, India og flere hellige steder? Da er dette turen for deg. En tur utenom det vanlige - som garantert vil sette dype positive spor.

Yogareise til India!

18. desember 2016

Årets Yogareise til INDIA i 2017:

Vi reiser til India –  Yogaens hjemland! (For english see our facebook event)

11 – 28 Oktober 2017

ENDELIG, nå inviterer Tønsberg Yoga og Nina/Nirvani deg med på en helt unik og dyptgående opplevelse i India – ikke mindre enn til selveste Himalaya og dens hellige steder.

Dette er en 17 dagers tur, for alle som er seriøst søkende i Yoga. Det kreves en dose åpenhet, selvdisiplin og positiv innstilling ?

Vi reiser sammen for å delta på Swami Kashi sin to ukers Yatra – en pilgrimstur på ytre og ikke minst indre plan – hvor vi daglig praktiserer yoga og meditasjon, møte med ekte yogiser og høre på inspirerende forelesninger, møte innbyggere i små skjulte landsbyer, besøke templer og fotturer i vakre Himalaya. Swami Kashi vil holde forelesninger og meditasjoner, mens Nina Nirvani vil også undervise noen av Yoga klassene på denne turen.

Dette blir en heelt fantastisk tur som kommer til å sette dype spor – en mulighet du kanskje kun opplever èn gang i livet.

Pris: 24.800 Kr.

Dette dekker alt foruten flyreise fra Norge til New Dehli, vil anta det ligger på rundt fire-seks tusen, alt ettersom når man bestiller.

Du finner mer info på vår facebook side under arrangementer.

———————————————————————————————-

Påmelding til kurs/reiser ved å bruke denne linken:

https://clients.mindbodyonline.com/classic/home?studioid=316476

For spøsrsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

Mail: post@tonsbergyoga.no


« Tilbake til forrige side