Workshops

Vi arrangerer ulike workshops slik at du skal få muligheten til å fordype deg i yoga. Det kan være både våre egne instruktører eller instruktører utenfra som holder disse.

HELGE WORKSHOP 29. SEPT  – 01. OKT 2017

Yoga Immersion/ Yoga fordypning med Daniel Rama:

Denne helgen har deltakerne tre muligheter til å oppleve kraftig Sivananda-praksis og to inversjons (opp/ned) workshops ledet av den internasjonalt og anerkjente yoga instruktøren, Daniel Rama.

Studentene vil utforske grensene for sine egne fysiske evner, og i sin tur få større forståelse for sitt sanne autentiske Selv.

Workshop 1:

Her skal studentene utforske øvelser og bevegelsesmønstre designet for å markere de riktige justerings – og aktiveringsprinsippene som trengs for å oppnå uanstrengt balanse over en rekke inversjon og håndbalanse asana.

Kom forberedt med yogamatte, vann og papir & penn hvis du ønsker å ta notater. Åpen for alle nivåer.

Workshop 2:

Ved å bygge på prinsippene i dag 1, vil fokus på denne økten se mer på de subtile teknikkene som trengs for å mestre klassisk håndstand og dets mange variasjoner. Rama utdyper de høyeste fordelene med å balansere asanas og hvordan man oppnår disse fordelene ved å bevege seg gjennom de tre nivåene av bevissthet.

Studentene skal ta med vann og sokker. Åpen for alle nivåer, selv om litt erfaring anbefales.

Som vi gleder oss til å huse denne inspirerende yogien fra Canada

For pris, påmelding og mer informasjon se under «Nyheter».