Yogareiser

Vi arrangerer ulike yogareiser for de som ønsker inspirasjon og kunnskap også fra andre utenfor Tønsberg Yoga.

Vi ønsker å tilby spennende og anderledes yogareiser som skal bidra til å fordype din yogapraksis. Du får et innblikk i den fantastiske yogafilosofien, yoga som helhet, yoga som livstil.

Tønsberg Yoga ønsker å muliggjøre for flere å oppleve hele aspektet Yoga og ikke bare yoga som trening. Dette gjøres ved å arangere yoga retreats og yogareiser i grupper til yoga ashrams (Yoga Ashram kan sammenlignes med et kloster) og yoga senter både i Europa og andre deler av verden.

Er du klar for en virkelig spennende Yogareise? Se her:

– Vi fortsetter å ta med grupper til et ekte og autentisk Yoga Ashram. Et Ashram er et sted for indre vekst og utvikling og kan sammenlignes med et kloster – for yogiser. Her får du virkelig innblikk i yogisk livstil – på alle plan.

Dette er et ekte Yoga Ashram og det styres av Swamier (munker/nonner). Målet deres er at så mange som mulig skal få muligheten til å selv erfare yogaens effekt ved å bruke flere yogaens hovedteknikker, som Hatha, Raja, Bhakti, Jnana og KarmaYoga. Vi praktiserer daglig yoga, meditasjon, avspenning og pusteøvelser, samtidig som yogisk kosthold (vegetarisk) vil forsterke hele opplevelsen din av yoga.

Dette er en helt unik uke, med masse inspirasjon for din egen praksis. Du vil garantert få en dypere forståelse av deg selv og yogaen etter et slikt opphold. Dette er en opplevelse for livet.

———————————————————————————————-

Det er foreløpig ingen oppsatte reiser – men en reise til våren ligger i planene.

For spøsrsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (NinaNirvani)

Mail: post@tonsbergyoga.no