Kurs Videregående

Passer for de som har fullført et nybegynnerkurs og for de som er godt kjent med yoga og ønsker å få mer kunnskap, både via fysisk og teoretisk praksis om yoga.

Videregående yogakurs passer for deg som er har fullført nybegynnerkurs eller som allerede er kjent med yoga og ønsker å fordype deg i din praksis. Vi bruker tid på å fordype oss i asanas, pranayama og evnt flyten i timene. Det vil også være mulighet for nærmere introduksjon om Yoga som livstil, ikke bare som trening.

Man kan fordype seg i hver enkelt asanas, at asanas holdes over litt tid og at vi utforsker meditasjon og andre pranayama teknikker og forlengelsen av disse.  Det vil også bli introdusert teori og filosofi sånn at man får en dypere forståelse av Yoga, utenfor matten – Vi går gjennom yoga som holistisk livstil – altså Yoga som helhet! Nye asanas og variasjoner vil bli introdusert på videregående kurs.

Kurs èr klare til påmelding i timeplan eller linken under!

8 ukers Kurs for Vinter I sesong):

Tirsdag 2. Januar Kl 17.30 – 19.00 SivanandaYoga Nivå 2 (NinaNirvani)

Onsdag 3. Januar Kl 17.30 – 19.00 Empowering SivanandaYoga Nivå 3 (NinaNirvani) For de som liker utfordringer og å svette!

Torsdag 4. Januar Kl 17.30 – 19.00 SivanandaYoga Nivå 1 (NinaNirvani)

Pris: 1250 Kr

Påmelding til kurs gjøres ved å opprette en bruker på MindBody-siden til Tønsberg Yoga ved å trykke her!

For spørsmål om kurs og påmelding:

Tlf: 404 90 876 (Nina)

E-post: post@tonsbergyoga.no