Kurs Videregående

Passer for de som har fullført et nybegynnerkurs og for de som er godt kjent med yoga og ønsker å få mer kunnskap, både via fysisk og teoretisk praksis om yoga.

Vinterens kurs har oppstart i Uke 2: 

Husk «EarlyBird» rabatt på 20% på alle kurs (foruten Yoga Fordypning) om du melder deg på innen Julaften.

Videregående yogakurs passer for deg som er har fullført nybegynnerkurs eller som allerede er kjent med yoga og ønsker å fordype deg i din praksis. Vi bruker tid på å fordype oss i asanas, pranayama og flyten i timene. Det vil også være mulighet for nærmere introduksjon om Yoga som livstil, ikke bare som trening.

Man fordyper seg i enkelte asanas/yogastillinger, som at de feks holdes over litt tid. Vi utforsker også meditasjon, mantra og andre pranayama teknikker og forlengelsen av disse.  Det vil også bli introdusert litt teori og filosofi sånn at man får en dypere forståelse av Yoga, utenfor matten – Vi går gjennom yoga som holistisk livstil – altså Yoga som helhet! Nye asanas og variasjoner vil bli introdusert på videregående kurs.

Kurs for de som er litt/mye kjent med yoga:

  • Tirsdag kl 19.45 – 21.15 SivanandaYoga (Nina)
  • NYHET! Onsdag kl 17.00 – 19.30 Yoga Fordypning Niv 2 (Nina)

Vi har også hele 29 dropin timer for deg!

*Yoga Fordypning: Et kurs for dere som har lyst å lære mèr om yoga, hvor den kommer fra, ulike teknikker, filosofien osv. Vi beveger oss litt utenfor asanas (den fysiske praksisen) i dette kurset og innfører også teori slik at du skal forstå Yoga bedre. Vi ser næmere på Yogs systemet i sin helhet, som  Patanjali`s 8 Limbs of Ashtanga systemet, (dette er ikke det samme som Ashtanga Yoga slik vi kjenner)

Kurset varer i 2,5 timer og er delt opp i 4 deler. Omtrent slik:

  • 30 min teori
  • 60 min MykAsanapraksis
  • 30 min Pranayama (pusteøvelser, andre typer)
  • 20/30 min Guidet/stille Meditasjon

Påmelding til kurs: trykk her! 

Påmelding til Dropin timer kan gjøres i Appen MindBody eller timeplan. NB! Appen er KUN for Dropin timer og ikke kurs.

For alle spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina)

E-post: post@tonsbergyoga.no