Kurs Nybegynnere

Passer for de som er helt nye i yoga eller for de som ikke har praktisert på en stund og ønsker oppfriskning.

Sommerens intensivkurs er klare!

Meld deg på i timeplanen, da er du sikret plass, eller ta sjansen å bare møt opp litt før!

Uke 24: Juni
– Mandag 11. til og med fredag 15. kl. 17:00 – 19:00 (Nina)

Uke 28: Juli
– Mandag 9. til og med fredag 13. kl. 16:00 – 18:00 (Nina)

Pris: 1,150kr

——————————————————————————————————————————————–

I et nybegynnerkurs vil du trinn for trinn lære deg en rekke yoga asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga èr og hva den gjør for deg.

I nybegynnerkurset Yoga Basic vil du lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene. Dette er utgansposisjonen for å eventuelt kunne gå på videregående kurs eller drop-in timer hos Tønsberg Yoga. 

AshtangaBasic tar deg gjennom deler av 1. serien i ashtanga yoga (primary series). Vi fokuserer på solhilsen A og B, stående stillinger samt noen sittende. I tillegg til de fysiske stillingene (asanas) vil vi fokusere på bruk av pust i praksisen (pranayama/bhandas).

Nybegynnerkurs passer for deg som aldri har praktisert yoga før eller om du trenger en liten oppfriskning.
Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga, dette fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider krevende yogateknikker som brukes, sånn at man unngår at man skader seg selv. 

YogaBasic for MENN, et kurs med samme prinsipp som nybegynnerkurs, men kun for å tiltrekke flere menn, da yoga i utgangspunktet var kun for menn – og ikke en «damegreie»  NB! Så kurset er absolutt åpent for damer også!! 😉 

Bilder fra YogaBasic MENN:

    

    

 

For spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina Nirvani)

E-post: post@tonsbergyoga.no

Påmelding til kurs gjøres ved å melde deg på i timeplanen (bla deg frem til riktig dato) eller meld deg på ved å trykke her! (Begge alternativene krever at du oppretter en bruker for så å logge deg inn)