Mor & Barn Yoga – Barseltreff

NYHET! YogaBarseltreff! En fantastisk måte å styrke båndet mellom mor og barn, samtidig som mor kan være sosial med andre nybakte mødre og komme i form på etter graviditet og fødsel.

Barseltreff på Yoga!  – Vi legger til rette for «BarseltreffYoga» hos oss 8 Tirsdager.  Vi starter med Yoga for dere begge, sammen, deretter koser vi oss i Loungen med en varm kopp te og en liten munnfull. FOR en koselig Tirsdag dette blir. Alt inkuldert i prisen.

Dette er for deg som nylig har blitt mamma og så smått ønsker å begynne å finne tilbake til formen før fødselen. Det er en time tilpasset alle nivåer med enkle øvelser som passer for deg som er nybakt mor. På Mor & Barn timene er babyen velkommen til å være med mor på timen, men babyen bør ikke være eldre enn 9 mndr. Timen varer i 60 minutter.

Å gjøre Yoga sammen med babyen din er med på å styrke båndet mellom dere, samtidig som man både som baby, men også som mor bruker timen på å utforske seg selv på en skånsom måte som gjør at mor kommer i bedre form etter fødselen.

Oppstart av ny kursrunde etter sommeren. Følg med!

Pris kurs x8: 1,290 Kr

—————————————————————————————————

Påmelding til kurs gjøres i timeplan eller ved å trykke her!

For spørsmål om påmelding kontakt Nina på tlf. 404 90 876 eller på e-post: post@tonsbergyoga.no