Mor & Barn Yoga – Barseltreff

NYHET! YogaBarseltreff! En fantastisk måte å styrke båndet mellom mor og barn, samtidig som mor kan være sosial med andre nybakte mødre og komme i form på etter graviditet og fødsel.

Barseltreff på Yoga!  – Vi legger til rette for «BarseltreffYoga» hos oss 8 Mandager.  Vi starter med Yoga for dere begge, sammen. Deretter koser vi oss i Loungen med en varm kopp te og en liten munnfull. FOR en koselig start på uken dette blir. Alt inkuldert i prisen.

Oppstart av 8 x kurs Mandag 20. August kl 11 – 13 

Pris 1290 Kr (inkl lett lunch)

Dette er for deg som nylig har blitt mamma og så smått ønsker å begynne å finne tilbake til formen før fødselen. Det er en time tilpasset alle nivåer med enkle øvelser som passer for deg som er nybakt mor. På Mor & Barn timene er babyen velkommen til å være med mor på timen, men babyen bør ikke være eldre enn 9 mndr. Timen varer i 60 minutter.

Å gjøre Yoga sammen med babyen din er med på å styrke båndet mellom dere, samtidig som man både som baby, men også som mor bruker timen på å utforske seg selv på en skånsom måte som gjør at mor kommer i bedre form etter fødselen.

—————————————————————————————————

Påmelding til kurs gjøres ved å melde deg på i timeplanen (bla deg frem til riktig dato) eller meld deg på ved å trykke her!  Er du helt ny på Tønsberg Yoga fyller du ut boksen «Ny hos oss» for å opprette en bruker.

For spørsmål om kurs eller påmelding:

Tlf: 40 49 08 76 (Nina Nirvani)

E-post: post@tonsbergyoga.no