Kurs BarneYoga

Vi setter opp TO kurs i Mars: YogakursBarn Niv 1 Nybegynner & YogakursBarn Nivå 2 Videregående.

BarneYoga Nivå for alle nivåer i alder 7 – 12.

Trenger disse yoga tenker du kanskje! Ja, selvfølgelig, barn og unge er som svamper, suger til seg energi, positiv og negativ energi, de også føler press og forventning og trenger like mye Yoga som voksne.

Barn og unge i dag er utsatt for store krav fra samfunnet og ikke minst hverandre. Hverdagen deres blir også stadig mer stressfyllt og dette fører ofte til en indre uro som utvikler seg til fysiske utfordringer som spenninger i muskulatur og typiske stressyptomer som vondt i magen, i ryggen, i skuldre og hodepine og problemer med å sovne om kvelden. Mange undersøkelser viser idag at psykiske utfordringer er økende også hos barn og unge

Ved hjelp av yoga kan de få muligheten til å senke skuldrene og være i seg selv og ved hjelp av pusteøvelser, avspenning og yoga asanas (yogaøvelser) oppnår de en indre ro og tilfredshet – uten noen form for prestisje eller konkurranse.

Vi lever i en høyteknologisk verden, der vi har mistet mye kunnskap om det å ”leve” i nuet. Yoga hjelper også barna å sette pris på øyeblikket og hvor tilfredstillende det èr å være akkurat her og nå!

Hva kan yoga gi barnet ditt som annen aktivitet ikke gir? Det er mange måter å være i aktivitet på for å forbedre for eksempel  styrke og bevegelighet , men det unike med yoga er at den bygger opp både fysisk og smatidig psykisk styrke, samtidig som det lærer barn avspenning og ro. Yoga er også veldig gøy!

Yoga forbedrer:

– Viljestyrke

– Muskelstyrke

– Bevegelighet

– Koordinasjon

– Konsentrasjonen (evnen til å lytte og til å utføre oppgaver)

– Tålmodighet

– Søvnkvalitet

– Balanse

– Utvikler positivitet

– Selvtillit

– Bevissthet på pust, som gir redusert stress.

På yogakurset vil de lære solhilsen og enkeltstående yogaøvelser (asanas), de vil også bli kjent med pusten gjennom pusteøvelser og avslutter timen med avspenning hvor fokuset er å få barnet til å slappe av. Dette gir rom for glede og takknemlighet.

NB! Yogakurset vil bli holdt av en førskolelærer og sertifisert yogainstruktør (RYT 200). Mari underviser også yoga sporadisk i barnehagen og også fast på SFO på diverse barneskoler.

—————————————————————————————————

Oppstart 8 x Kurs Tirsdag 13. Mars

Barn/Ung Yoga for alle nivåer Kl 17.30 – 18.45 (Mari)

Pris pr kurs 950 Kr

—————————————————————————————————

Påmelding til kurs gjøres ved å opprette en bruker på MindBody-siden til Tønsberg Yoga ved å trykke her!

For spørsmål om påmelding kontakt Nina på tlf. 404 90 876 eller på e-post: post@tonsbergyoga.no