Kurs & Reiser

Har du valgt å melde deg på et yoga eller meditasjonskurs, eller valgt å bli med på en yogareise, ja da har du tatt et stort valg i positiv retning. Enten om du starter på nybegynnerkurs eller videregåendekurs. På kurs vil du lære deg fysiske og mentale teknikker som har som mål å samle og skape harmoni i kropp og sinn og sjel. Ro i sinnet er ensbetydende med ro og balanse i livet.

Tidspunkt for oppstart på alle kurs: se i «boksen» øverst til høyre!

Påmelding til kurs gjøres enten ved å finne det aktuelle kurset i timeplanen og «sign up» eller ved å opprette en bruker på MindBody-siden til Tønsberg Yoga ved å trykke her! 


For spørsmål, kontakt Nina på tlf. 404 90 876 eller på e-post: post@tonsbergyoga.no

Nybegynnerkurs (YogaBasic/AshtangaBasic)

Dette kurset er for de som er helt nye i yoga eller for de som ønsker en oppfriskning i sin yogapraksis. Et kurs hvor vi trinn for trinn går gjennom basis øvelser som yogastillinger, solhilsen, pusteøvelser, avspenning, meditasjon og kosthold m.m. Nina Nirvani holder Yoga Basic og Sølvi holder Ashtanga Basic

Videregåendekurs 

Dette kurset passer for de som har fullført et nybegynnerkurs og for de som er godt kjent med yoga, men ønsker å fordype seg i yoga, både fysisk og mentalt. Nye asanas og yogateknikker vil bli introdusert, samtidig som vi også fokuserer på noe teori, som blandt annet filosofi – for å få noen greiner å henge praksisen på. Nina Nirvani holder kursene

——————————————————————————————————————————-

Mor & Barn Yoga

Det å være nybakt mamma er både gledesfylt men også slitsomt og til tider frustrerende. Fødsel, nattevåk, ammming og bekymring rundt babyen gjør at man ofte går i underskudd på søvn og energi og kroppen kommer i ubalanse. Yoga hjelper deg med å gjenopprette denne balansen sånn at du lettere kan takle disse utfordringene i hverdagen. YogaLoungen er åpen etter kurset for de som har lyst på en kopp te og kanskje noe å bite i. Lisa holder kurset

——————————————————————————————————————————-

BarneYoga Nybegynner 6 – 9 år (Mari)

BarneYoga Videregående 10 – 13 år  (Daniel/Sankara)

Egne timer  for barn og unge. Et kurs som er tilrettelagt for deres premisser. Det har samme fokus som i  klasser for voksne, med fokus på solhilsen, klassiske yogastillinger, pust og avspenning og meditasjon. Barn og Unge lærer seg å bli mer bevisst på sin egen pust og kropp, noe det viser seg at de nyter. De blir også mer kjent med sine egne grenser, både i og utenfor matten, de får kontakt med pusten og utvilkler også sin evne til å bli mer fokusert og konsentrert.

——————————————————————————————————————————-

Gravid Yoga (Lisa)

Et kurs som er tilrettelagt for den gravide. Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel.Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet I din graviditet til en hver tid.

——————————————————————————————————————————-

GENTLE SivanandaYoga (klassisk) – kurs for alle nivåer:

På disse Yoga timene vil du få en trygg og rolig pause fra hverdagen, med fokus på pusten og på bevegelser i takt med pusten. Timene passer svært godt for deg som har det krevende i forhold til helse og kropp, og som trenger teknikker for å øke sirkulasjon og styrke i kroppen uten at det er for belastende.

——————————————————————————————————————————-

Meditasjons/ Mindfulness kurs for Nybegynnere og Videregående:

Kurset i meditasjon/mindfulness består av 6 samlinger à 90 minutter.

Kurset vil omfattende meditasjon, teori og erfaringsdeling. Det vil legges opp til dialoger som vil omhandle refleksjoner på innsikt gjennom meditasjon. For at du skal få best utbytte av kurset, vil det legges opp til at du mediterer på egenhånd mellom samlingene.

NYHET! Videregåendekurs Meditasjon & Filosofi (Nina/Nirvani)

Pusten og det mentale henger nøye sammen, kurset vil kombinere dette, for best mulig effekt i meditasjon. Dette er et kurs for alle, nye og «gamle», men som vil jobbe mer med yoga – nemlig grunnstammen i yoga; meditasjon.

——————————————————————————————————————————-

Reiser:

Vi tilbyr spennende og anderledes yogareiser som skal fordype din yogapraksis og din forståelse av yoga. Du får et innblikk i den fantastiske yoga filosofien, Yoga som helhet, yoga som livstil.

Tønsberg Yoga ønsker å muliggjøre for flere å oppleve hele aspektet Yoga og ikke bare yoga som trening. Dette gjøres ved å arangere yogareiser i grupper til yoga ashrams og yoga sentere i Europa og andre deler av verden.

Invitasjon for deltagelse til dette vil enten gjøres gjennom hjemmesiden, nyhetsmail eller direkte med elever.

 

NYHET! Yogareise til India i Oktober 2017 – Se info under «Nyheter»

NEW! Yogatrip to India in October 2017 – look under the headline «Nyheter»                

Read more about the retreat in the headline: «Nyheter»!

Spørsmål/Questions: Phone: 0047 – 40 49 08 76 (Nina) Email: post@tonsbergyoga.no

——————————————————————————————————————————-

For påmelding på kurs/ reiser: gå til timeplan

Spørsmål: Tlf: 40 49 08 76 (Nina) Mail: tonsbergyoga@opuscapita.no