Kurs & Reiser

Har du valgt å melde deg på et yoga eller meditasjonskurs, eller valgt å bli med på en yogareise, ja da har du tatt et stort valg i positiv retning. Enten om du starter på nybegynnerkurs eller videregåendekurs. På kurs vil du lære deg fysiske og mentale teknikker som har som mål å samle og skape harmoni i kropp og sinn og sjel. Ro i sinnet er ensbetydende med ro og balanse i livet.

Tidspunkt for oppstart på alle kurs: se i «boksen» øverst til høyre!

Påmelding til kurs gjøres enten ved å finne det aktuelle kurset i timeplanen og «sign up» eller ved å trykke her! 

Nybegynnerkurs (YogaBasic/AshtangaBasic)

Dette kurset er for de som er helt nye i yoga eller for de som ønsker en oppfriskning i sin yogapraksis. Et kurs hvor vi trinn for trinn går gjennom basis øvelser som yogastillinger, solhilsen, pusteøvelser, avspenning, meditasjon og kosthold m.m. Nina Nirvani holder Yoga Basic og Sølvi holder Ashtanga Basic

Videregåendekurs 

Dette kurset passer for de som har fullført et nybegynnerkurs og for de som er godt kjent med yoga, men ønsker å fordype seg i yoga, både fysisk og mentalt. Nye asanas og yogateknikker vil bli introdusert, samtidig som vi også fokuserer på noe teori, som blandt annet filosofi – for å få noen greiner å henge praksisen på. NinaNirvani holder alle videregående kurs.

——————————————————————————————————————————-

NYHET! Barseltreff Yoga: Mor & Barn

Ta barseltreffet hos oss! Vi setter sammen en pakke med Yoga & Barseltreff.                                                                          Det å være nybakt mamma er både gledesfylt men også slitsomt og til tider frustrerende. Fødsel, nattevåk, ammming og bekymring rundt babyen gjør at man ofte går i underskudd på søvn og energi og kroppen kommer i ubalanse. Yoga hjelper deg med å gjenopprette denne balansen sånn at du lettere kan takle disse utfordringene i hverdagen. Vi holder Yoga Loungen åpen etter kurset og serverer te og noe enkelt å bite i (inkludert i prisen – for de som har lyst å være sosial med andre nybakte mødre. Lisa holder kurset

——————————————————————————————————————————-

BarneYoga Nybegynner 6 – 12 år (Mari)

Egne timer  for barn og unge. Et kurs som er tilrettelagt for deres premisser. Det har samme fokus som i  klasser for voksne, med fokus på solhilsen, klassiske yogastillinger, pust og avspenning og meditasjon. Barn og Unge lærer seg å bli mer bevisst på sin egen pust og kropp, noe det viser seg at de nyter. De blir også mer kjent med sine egne grenser, både i og utenfor matten, de får kontakt med pusten og utvilkler også sin evne til å bli mer fokusert og konsentrert.

——————————————————————————————————————————-

Gravid Yoga (Lisa)

Et kurs som er tilrettelagt for den gravide. Effektive og gode øvelser som holder kroppen sterk, men som samtidig tøyer og mykner opp kroppen og gjør den klar for fødsel. Metodene du lærer vil bedre balansen, sirkulasjonen og vil bli tilpasset for hvor langt du har kommet I din graviditet til en hver tid. Du vil få økt osygentilførsel og balansere nervesystemene – dette vil også babyen nye godt av. Det å gjøre Yoga mens man bærer et barn i magen er helt fantastisk – det vil hjelpe deg å bli mer bevisst på deg selv men også det underet at du faktisk bærer et bitte lite voksende menneske inni din egen mage.

 

——————————————————————————————————————————-

Meditasjons/ Mindfulness kurs for Nybegynnere og Videregående:

Kurset vil omfattende meditasjon, teori og erfaringsdeling. Det vil legges opp til dialoger som vil omhandle refleksjoner på innsikt gjennom meditasjon. For at du skal få best utbytte av kurset, vil det legges opp til at du mediterer på egenhånd mellom samlingene. Det er ingen oppsatte kurs denne sesongen!

GRATIS Meditasjon & Filosofi –  (Nina/Nirvani) 

Pusten og det mentale henger nøye sammen, timen kombinerer dette, for best mulig effekt i meditasjon. Dette er en time for alle, nye og «gamle», som er nysgjerrig på grunnstammen i yoga; meditasjon. Det vil også bli holdt en kort forelesning i Yogafilosofi – slik at du får  noen knagger å henge praksisen på.

——————————————————————————————————————————-

Reiser:

Vi tilbyr spennende og anderledes yogareiser som skal fordype din yogapraksis og din forståelse av yoga. Du får et innblikk i den fantastiske yoga filosofien, Yoga som helhet, yoga som livstil.

Tønsberg Yoga ønsker å muliggjøre for flere å oppleve hele aspektet Yoga og ikke bare yoga som trening. Dette gjøres ved å arangere yogareiser i grupper til yoga ashrams og yoga sentere i Europa og andre deler av verden.

Invitasjon for deltagelse til dette vil enten gjøres gjennom hjemmesiden, nyhetsmail eller direkte med elever.

Yogareise til Sivananda Yoga Ashram i Frankrike påsken 2018. Se info under «Nyhyeter»!

——————————————————————————————————————————-

For påmelding på kurs: gå til timeplan og bla deg frem til aktuell dato.

Spørsmål:

Tlf: 40 49 08 76

E-post: post@tonsbergyoga.no