Velkommen til ny Yoga og Meditasjons sesong

Sommeren er på hell og vi instruktører er klare som noen "egg" til å starte Høstsesongen neste uke. Mye er likt som i vår, men noen små endringer både i timer og web blir det. Les mer for å holde deg oppdatert.

Velkommen til ny Yoga og Meditasjons sesong

14. august 2014

Om Namah Sivaya  🙂

Da er sommeren på hell. Etter en fantastisk sommer her hjemme i Norge, med en gradestokk som har vist oss sommer-Norge på sitt beste, håper vi de fleste har fått fyllt opp D-Vitamin lagrene og samtidig kanskje også fått praktisert Yoga og meditasjon i sommer.

Tønsberg Yoga hadde åpent i hele sommer og timene som i hovedsak Liv Therese og Silje K holdt ble godt besøkt. Både feriegjester og fastboende brukte timene godt i Juli måned. Fulle klasser selv om solen sto godt på og timene kunne minne en smule om Bikram Yoga til tider.

Vi gjør oss klare for en ny og inspirerende høst med alle yogiser som bruker  Tønsberg Yoga. Vi instruktører har brukt sommeren godt på å fordype oss i egen praksis og teori, så vi gleder oss til å se kjente og ukjente fjes slange seg rundt på matten igjen, noen i mer utfordrende asanas/stillinger, noen i liggende, rolige og dyptgående asanas, noen pustende og noen på sine meditasjonsputer.

Litt praktisk info:

Nybegynnerkurs:

På grunn av stor pågang på Nybegynnerkurs har vi denne sesongen satt opp hele 4 kurs, som alle ble fullbooket i god før kursoppstart. Det gjelder å være tidlig ute til neste kursoppstart (Oktober). Følg oss på facebook, sånn at du får de siste oppdateringene fra oss.

Andre Kurs:

Vi har noen få plasser igjen på Videregående kurs, Mindfulness kurs, Gravid Yoga og Mor&Barn yoga.  Kurs i BarneYoga blir ikke satt opp før i neste sesong, med ny barneyoga instruktør. Følg med.

Klippekort/DropIn:

Er du «klippekort-typen» da har du hele FEMTEN Dropin timer å velge mellom, med alt fra Vinyasa, Ashtanga, Mysore, YinYoga/Restorative, SivanandaYoga, Myk Sivananda.

NB! Påmelding til Dropin timene er lagt på is:

Vår web ansvarlig jobber med «ny» utseende av timeplan, hvor timeplanen vises fra uke-uke og ikke dag-dag. Vi har såvidt prøvd oss med forhåndspåmelding til DropIn timene den første uken, men foreløpig er dette lagt på is til vi finner en mer optimal løsning. Derfor vil det foreløpig «førstemann til mølla prinsippet», til vi kommer frem til en annen type løsning.

Ønsker alle en strålende høst, så ser vi frem til at vi sammen, elever og instruktører, alle som er innom Tønsberg Yoga, fortsetter med å skape den gode, yogiske og mindfulle energien på byens yogastudio; Tønsberg Yoga 😀

 

Namastè <3


« Tilbake til forrige side