Urban Yoga Retreat 2018

Denne gangen legger vi Yoga Retreaten til sommermåneden Juli - da kan du planlegge å ta den ene feriuken hjemme, slik at du kan få med deg den eksotiske uken i våre lokaler på Slottsfjellet, samtidig som du kan nyte sommer og sol i sommerbyen. Som i fjor, vil hele Tønsberg Yoga vil fungere som et Yoga Ashram - et sted for påfyll og inspirasjon.

Urban Yoga Retreat 2018

13. januar 2018

Vi gjentar suksessen:

Urban Yoga Retreat 2018 – Med Swami Kashi & Nina Nesheim

Mandag 16. Juli – t.o.m Søndag 22. Juli.

Swami Kashi (Yogamunk) bor for det meste av året i Himalaya i India. Der har han de siste 17 årene har studert Yoga, Vedanta (filosofi), Sanskrit og flere av de hellige yogatekstene under store yogamestere. Deler av året reiser han verden rundt for å videreformidle sin kunnskap innen yoga og er nå godt kjent i yogaverden for sin lettfattelige, unike og humoristiske måte å videreformidle yogafilosofien på. Tro meg – dette er tredje gangen han kommer hit og dette vil du ikke gå glipp av!

DU er nå så heldig å skal få innblikk i Yogaens grunnstamme: «The Upanishads». De eldgamle sanskrit-tekstene er en kunnskapsskatt som er like relevant for våre moderne liv idag, som de var da de ble skrevet tusenvis av år siden. Gjennom vakre historier og mystiske analogier gir Upanishadene oss verdifulle juvelene av visdom som kan forvandle oss og hverdagen vår i mèr positiv retning og vil bringe større glede og kjærlighet i vårt daglige liv.

«Det er veldig viktig å forstå yoga filosofien, uten filosofi så er ikke praksisen optimal, men yoga-praksisen (asanas) er startgropen for yoga filosofi. Å mikse dem begge er faktisk det beste du kan gjøre for din egen utvikling i yoga!»                          – K.Phattabi Jois-

Bli med Swami Kashi og oss, for en spesiell uke-lang Urban Yoga Retreat på Tønsberg Yoga. Lær hvordan du kan overvinne dine utfordringer på jobben, i dine relasjoner med kjæreste, venner og familie,  gjennom enkle teknikker som faktisk kan forandre livet ditt i en helt fantastisk retning. det handler om å verden og ting på en litt annen måte, med nye øyne. Noe SÅ frigjørene som denne filosofien èr!

Nina «Nirvani» Nesheim er en dedikert og inspirerende yogini – som har et brennende ønske om at flere skal få muligheten til å få et innblikk i den fantastiske og transformerende yogafilosofien. Til daglig er hun eier og driver av Tønsberg Yoga og lever fullt ut den yogiske livstil, med en disiplinert daglig praksis over flere år. Av egen erfaring vèt hun at yoga virker – det handler bare om å finne nok inspirasjon slik at også DU kan få på plass en solid egenpraksi òg gjennom egen erfaring oppleve yogaens fantastiske verktøy. Hun vil undervise de daglige yogaklassene på retreaten – og tilpasser timene til de som deltar.

Denne gangen legger vi Retreaten til sommermåneden Juli – da kan du planlegge å ta den ene feriuken hjemme, slik at du kan få med deg den eksotiske uken i våre lokaler på Slottsfjellet. Som i fjor, vil hele Tønsberg Yoga vil fungere som et Yoga Ashram – et sted for påfyll og inspirasjon. Vi legger opp uken slik at man kan kombinere strandliv eller sommerkvelder, ved at du selv kan velge å være med på deler av Retreaten, enten formiddagsprogrammet eller ettermiddagsprogrammet – eller bare Dropin på enkeltstående timer. Vi tilpasser oss sommerbyens «sommermodus».

———————————————————————————————-

Slik starter vi:

Søndag 15. Juli GRATIS introduksjon:

16.00 – 17.30 GRATIS YogaKlasse (Nina)

18.00 – 19.30 GRATIS Forelesning (Swami Kashi)

———————————————————————————————-

Morgen Program: Kena Upanishad (Omhandler om ditt sanne Jeg – hvem èr vi ègentlig, hvorfor er jeg her, hva er meningen med livet mitt?)

07.00 – 08.00: GRATIS Meditation (valgfritt, med kort forelesning)

08.00 – 10.00: YogaClass (NinaNirvani)

10.00 – 10.30: Tea/Frukt

11.00 – 12.00: Forelesning (Swami Kashi)

 

——————————Lunch/Freetime/Workshops——————————-

 

Ettermiddag Program: Chandogya Upanishad (Omhandler om flere emner rundt Selvet, Jegèt, hvem er jeg egentlig)

16.00 – 18.00: YogaClass (NinaNirvani)

18.00 – 18.30:  Te/Frukt

19.00 – 20.30:  Meditasjon & Forelesning (SwamiKashi)

Pris:

Fullt program, hele uken, morgen òg ettermiddag:  4,900 Kr

Halvt program, kun morgen eller ettermiddag: 2,750 Kr

En full dag, morgen òg ettermiddag: 875 Kr

En halv dag, morgen eller kveld: 460 Kr

Kun Dropin YogaClass: 225 Kr (Klippekort)

Kun Dropin Forelesning: 250 Kr

Ønsker du deilig vegansk lunch kommer det et tillegg på 130 Kr. Lunch hele uka 100 Kr pr dag. Må bookes

Påmelding finner du på vår MindBody side HER (om du ikke allerede har en bruker er du nødt til å opprette en først)

———————————————————————————————-

English:

Sunday 15th July FREE Introduction

16.00 – 17.30 FREE YogaClass Nina

18.00 – 19.30 FREE Lecture Swami Kashi

Topic: Yoga Philosophy – The Upanishads: 

The ancient Sanskrit texts called the Upanishads are a treasure of knowledge which is as relevant to our modern lives as it was when written thousands of years ago.

Through beautiful stories and mystical analogies, the Upanishads are giving us the most valuable gems of wisdom which can transform us and bring joy and love to our day to day life.

Join Swami Kashi and us to a very special week-long Urban Yoga Retreat in Tonsberg Yoga. Find out how to overcome your challenges at work, in your relationships, in your family, and more, through simple down-to-earth teachings that can actually transform your life.

Programme morning: Kena Upanishad

07.00 – 08.00: FREE Meditation (with short lecture)

08.00 – 10.00: YogaClass

10.00 – 11.00: Tea/Fruit

11.00 – 12.00: Lecture

——————————Lunch/Freetime/Workshops———————————-

Programme afternoon: Chandogya Upanishad

16.00 – 18.00: YogaClass

18.00 – 19.00:  Te/Fruit

19.00 – 20.30:  Lecture

There will also be held two FREE Satsangs during the week, one morning and one evening, check the schedule.

Prices:

Full retreat, morning and evening: 4,900 Kr

Half day retreat, morning or evening: 2,750 Kr

One full day, morning and evening: 875 Kr

One half day, morning or evening: 460 Kr

Dropin YogaClass: 225 Kr

Droping Lecture: 250 Kr

If you’d like lunch there is an additional charge of 120 Kr.

Sign-up on our MindBody-site HERE (If you don’t already have a user you’ll have to create one first)


« Tilbake til forrige side