Timeplanen for Vår sesong er klar

Nå er timeplanen for Vår - sesongen klar og lagt ut. Klikk deg inn på "timeplan" i menyfeltet og bla deg frem. Vår - sesongen med alle DropIn timene starter opp i Uke 14. Nye kurs, både for Nybegynnere og Videregående, gravide og barn starter i Uke 13, 14 og 17. Meld deg på nå så er du sikret plass.

Timeplanen for Vår sesong er klar

10. mars 2014

Gå våren i møte med Yoga og Meditasjon. Yoga og Meditasjon gjør deg mer tilstede i livet ditt, på plass her og nå. Man opplever en ekte og varig glede, en dypere forståelse av seg selv, som sin egen kropp og sitt eget sinn. Samtidig som Yoga er en fantastisk og effektiv måte å holde kroppen i form på. Helt ulikt all annen form for fysisk trening.

Vår – sesongen med alle DropIn timene starter opp i Uke 14. Nye kurs, både for Nybegynnere og Videregående, gravide og barn starter i Uke 13, 14 og 17. Vi har også mange spennende DropIn timer på timeplanen, også noen nyheter, se her:

NYHET NR 1!!! Vår sesong har: YINYOGA KL 16.00. Yoga rett etter jobb!!
NYHET NR 2!!! Vår sesong har: LØRDAGSYOGA KL 09.30. Vi rullerer med instruktører og hvem som instruerer ligger på timeplan på web og kommer på facebook.

«Lets do our practice and reach our goal in life, like the flower reaching the sun»

Namastè <3


« Tilbake til forrige side