Sommerens Intensivkurs i Yoga

Er du klar for å bruke litt tid på deg selv i sommer? Kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da kan du ta en titt på sommerens Intensivkurs som er satt opp - skaff deg plass idag, disse fylles fort opp!

Sommerens Intensivkurs i Yoga

26. april 2017

Er du klar for å kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Er du klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da er du klar for å ta ì et tak for deg selv!  Oppdag hvor fantastisk GOD trening yoga også èr – du vil garantert bli overasket.

Nå har du muligheten, vi har nemlig igjen satt opp de populære intensivkursene i Yoga i Juli – en skikkelig «kickstart» på din yogakarriere. Lær deg dette fantastiske verktøyet i sommer med Nina Nesheim og Daniel Dahl. Vi setter opp Yoga både for nybegynnere og videregående!

Nybegynnere: et moderat til fysisk krevende kurs som passer for nybegynnere eller for de som ønsker en fordypning i en allerede etablert yogapraksis. Les mer under «Kurs&Reiser» – «Kurs Nybegynnere».

Du får en innføring i yogaens mange teknikker, som pusteøvelser, avspenning, yogastillinger, solhilsen og meditasjon samt yogaens livsfilosofi.

Videregående: Tar for seg dybden av yoga, fordypning i asanas (yogastillinger), mèr avansert asanas, pranayama, meditasjon òg Vedanta – Yogafilosofi. Les mer under «Kurs&Reiser» – «Kurs Videregående».

NB! Vi har også flere Dropin timer gjennom sommeren!

Nybegynner YogaBasic Uke 27:

Mandag 3. Juli t.o.m Fredag 7. Juli Kl 17.00 – 19.00(Nina)

Nybegynner YogaBasic Uke 30:

Mandag 24. Juli t.o.m Fredag 28. Juli Kl 17.00 – 19.00 (Nina)

Videregående Yogakurs Uke 30:

Mandag 24. Juli t.o.m Fredag 28. Juli Kl 19.30 – 21.30 (Nina)

Pris: 1150 Kr

Påmelding til kurs gjennom systemet MindBody, bruk linken under:

https://clients.mindbodyonline.com/classic/home?studioid=316476

For spørsmål ta kontakt på:

Mail: tonsbergyoga@opuscapita.no

Tlf : 40 49 08 76 (Nina)

Om Shanti

 


« Tilbake til forrige side