Sommerens Intensivkurs i Yoga

Er du klar for å bruke litt tid på deg selv i sommer? Kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da kan du ta en titt på sommerens Intensivkurs som er satt opp - skaff deg plass idag, disse fylles fort opp!

Sommerens Intensivkurs i Yoga

26. april 2017

Er du klar for å kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Er du klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da er du klar for å ta ì et tak for deg selv!  Oppdag hvor fantastisk GOD trening yoga også èr – du vil garantert bli overasket.

Nå har du muligheten, vi setter opp de populære intensivkursene i Yoga i Juni og Juli – en skikkelig «kickstart» på din yogapraksis. Lær deg dette fantastiske verktøyet i sommer med Nina Nesheim.

Vi setter opp Yoga for nybegynnere!

Nybegynnere: et moderat til fysisk krevende kurs som passer for nybegynnere eller for de som ønsker en fordypning i en allerede etablert yogapraksis. Les mer under «Kurs&Reiser» – «Kurs Nybegynnere».

Du får en innføring i yogaens mange teknikker, som pusteøvelser, avspenning, yogastillinger, solhilsen og meditasjon samt yogaens livsfilosofi. Vi går gjennom Yogaens 5 grunnprinsipper for et liv i balanse.

NB! Vi har også flere Dropin timer gjennom sommeren!

Nybegynner Yogakurs:

Uke 28: Juli

Mandag 9. til og med Fredag 13. Kl 16.00 – 18.00 (Nina) SivanandaYoga

Uke 30: Juli

Mandag 23. til og med Fredag 27. Kl 10.00 – 12.00 (Lisa) VinyasaFlow Yoga

Pris: 1150 Kr

Påmelding til kurs èr klare – bla deg frem i timeplanen

 

For spørsmål ta kontakt på:

Mail: post@tonsbergyoga.no

Tlf : 40 49 08 76 (Nina)

Om Shanti

 


« Tilbake til forrige side