Satsang Søndag 21. Oktober

Bli med på Satsang og oppdag andre sider ved yogaen. Jo flere grener i Yoga du praktiserer jo mèr effekt har yogapraksisen din, fysisk og mentalt. På Satsang får du praktisert BhaktiYoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom). Det sies at ethvert seriøst yogasenter holder Satsangs.

Satsang Søndag 21. Oktober

31. mars 2016

Lets raise the vibration people! SATSANG Søndag 21. Oktober Kl 17.00 – ca 18.30

Satsang holdes normalt av en yogalærer eller Yoga Acharya (spiritual teacher)

Satsang betyr «spiritual gathering». Dette betyr å være sammen med «likeminded people»/likesinnede mennesker,  at man samles om det man felles tror på – Yoga! Man samles for felles praksis av meditasjon, synge kirtan (chante mantraer) óg å høre på inspirerende forelesninger om yoga og dens filosofi. Vi avslutter med Arati, et rensende lyseritual som har blitt utført i flere tusen år ved den hellige elven Ganga i India, fortsatt idag så strømmer det tusenvis av mennesker til elven for å utfører Arati.

På Satsang får du praktisert de andre delene ved yogaen, som ikke praktiseres så mye i Vesten. Sånn som Bhakti Yoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom), kanskje også KarmaYoga. Disse grenene omhandler ikke fysisk aktivitet som i Hatha/Raja Yoga. (asanas, pranayama)

Det anbefales å praktisere litt av alle delene i Yoga, dette for å få full utbytte av yoga og utvide din forståelse av dette fantastiske systemet, som helhet. Det er svært viktig å ha noen grener å henge yogapraksisen din på, slik at det ikke bare blir en treningsøkt, yoga èr mye mer enn dette. Dette vil være med på å løfte din yogapraksis, slik at du blir enda mer inspirert òg disiplinert til å komme deg på matta òg ikke minst meditasjonsputa 😉

Satsang er en samling hvor vi samles for å løfte energien (raising the vibratory level) og på den måten nå sitt aller høyeste potensial.

Meditasjon er selve hjertet i Yoga og brukes for å få en dypere kontakt med seg selv. Ved å få en dypere kontakt med seg selv vil man bli kvitt engstelse, bekymringer, depresjon, rastløshet, misnøye osv og man vil lettere finne gleden og meningen og målet med sitt eget liv.

Chanting (mantra) er en av yogaens viktigste verktøyer. Ved å chante påvirker man hver eneste celle i kroppen på et positivt nivå, man oppnår en indre balanse og opplever glede. Lyder vi omgir oss med påvirker oss enten negativt eller positivt. Vi påvirker energiene som løfter oss til et høyere bevissthetsnivå.

Å Chante er vakkert! Det åpner opp våre Nadis (energikanaler) og åpner også opp hjertet, dette gjør oss mer positive og lykkelige. Yoga skriftene sier at de som chanter mye har gjerne mer prana og strålende øyne.

Satsang er GRATIS – du er også velkommen til gi en liten donasjon om du ønsker.

Absolutt og alle, ferske og erfarne er velkommen til å delta, det eneste som kreves er at du er «open minded»  😉

Fint om du melder deg på i timeplan eller i Appen – får du det ikke det til send sms til:

40 49 08 76.

Om Namo Narayanaya

NinaNirvani <3


« Tilbake til forrige side