Satsang Fredag 2. Juni

Bli med på spennende Satsang. Oppdag andre sider ved yogaen. Jo flere grener i Yoga du praktiserer jo mèr effekt har yogaen, fysisk og mentalt. På Satsang får du praktisert BhaktiYoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom) og kanskje litt KarmaYoga (Selfless service).

Satsang Fredag 2. Juni

31. mars 2016

Satsang Fredag 2. Juni Kl 19.00 

Satsang holdes normalt av en lærer eller Yoga Acharya.

Satsang betyr «spiritual gathering». Dette betyr å være sammen med «likeminded people» og at man samles om det man felles tror på – Yoga! Man samles sammen med en Guru eller personer, for felles praksis av meditasjon, synge kirtan (chante mantraer) óg å høre en forelesning om yoga. Vi avslutter med Arati som er en rensende lyseremoni som har blitt utført i flere tusen år ved den hellige elven Ganga i India, fortsatt idag så strømmer det tusenvis av mennesker til elven for å utføre disse ritualene.

På Satsang får du også praktisert de andre delene ved yogaen, som Bhakti Yoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom), disse grenene omhandler ikke fysisk aktivitet som i Hatha/Raja Yoga. Kanskje du også får praktisert litt Karma Yoga (Selfless service). Det anbefales å praktisere litt av alle delene i Yoga, for å utvide din forståelse av Yoga, som helhet – Det er svært viktig å ha noen grener å henge yogapraksisen din på, slik at det ikke bare skal bli en treningsøkt. Dette vil kunne være med på å løfte din yogapraksis, slik at du blir enda mer inspirert òg disiplinert til å komme deg på matta òg meditasjonsputa 😉

Satsang er en samling hvor vi samles for å løfte energien (raising the vibratory level) og på den måten nå sitt aller beste potensial.

Meditasjon er selve hjertet i Yoga og brukes for å få en dypere kontakt med seg selv. Ved å få en dypere kontakt med seg selv vil man bli kvitt engstelse, bekymringer, depresjon, rastløshet, misnøye osv og man vil lettere finne meningen og målet med sitt eget liv.

Chanting (mantra) er en av yogaens viktigste verktøyer. Ved å chante påvirker man hver eneste celle i kroppen på et positivt nivå, man oppnår en indre balanse og opplever glede. Lyder vi omgir oss med påvirker oss enten negativt eller positivt. Vi påvirker energiene som løfter oss til et høyere bevissthetsnivå.

Å Chante er vakkert! Det åpner opp våre Nadis (energikanaler) og åpner også opp hjertet, dette gjør oss mer positive og lykkelige. Yoga skriftene sier at de som chanter mye har gjerne mer prana og strålende øyne.

Satsang er gratis!

Absolutt og alle, ferske og erfarne er velkommen til å delta, det eneste som kreves er at du er «open minded»  😉

Fredag 2. Juni Kl 19.00 – 21.00

Vi serverer suppe/gryte til kveldsmat. Donasjon tas imot med Takk.

Satsang er GRATIS men krever påmelding.

Om Namo Narayanaya

Nirvani <3


« Tilbake til forrige side