Satsang Fredag 16. Mars

Bli med på Satsang og oppdag andre sider ved yogaen. Jo flere grener i Yoga du praktiserer jo mèr effekt har yogapraksisen din, fysisk og mentalt. På Satsang får du praktisert BhaktiYoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom). Det sies at ethvert seriøst yogasenter bør holde Satsangs.

Satsang Fredag 16. Mars

31. mars 2016

Lets raise the vibration: SATSANG Fredag 16. Mars Kl 18.45 – ca 20.15

Satsang holdes normalt av en yogalærer eller Yoga Acharya.

Satsang betyr «spiritual gathering». Dette betyr å være sammen med «likeminded people» og at man samles om det man felles tror på – Yoga! Man samles for felles praksis av meditasjon, synge kirtan (chante mantraer) óg å høre forelesning om yogafilosofi. Vi avslutter med Arati, et rensende lyseritual som har blitt utført i flere tusen år ved den hellige elven Ganga i India, fortsatt idag så strømmer det tusenvis av mennesker til elven for å utføre disse ritualene.

På Satsang får du også praktisert de andre delene ved yogaen, som Bhakti Yoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom), disse grenene omhandler ikke fysisk aktivitet som i Hatha/Raja Yoga. (asanas, pranayama)

Det anbefales å praktisere litt av alle delene i Yoga, dette for å utvide din forståelse av Yoga, som helhet – Det er svært viktig å ha noen grener å henge yogapraksisen din på, slik at det ikke bare skal bli en treningsøkt. Dette vil være med på å løfte din yogapraksis, slik at du blir enda mer inspirert òg disiplinert til å komme deg på matta òg meditasjonsputa 😉

Satsang er en samling hvor vi samles for å løfte energien (raising the vibratory level) og på den måten nå sitt aller høyeste potensial.

Meditasjon er selve hjertet i Yoga og brukes for å få en dypere kontakt med seg selv. Ved å få en dypere kontakt med seg selv vil man bli kvitt engstelse, bekymringer, depresjon, rastløshet, misnøye osv og man vil lettere finne gleden og meningen og målet med sitt eget liv.

Chanting (mantra) er en av yogaens viktigste verktøyer. Ved å chante påvirker man hver eneste celle i kroppen på et positivt nivå, man oppnår en indre balanse og opplever glede. Lyder vi omgir oss med påvirker oss enten negativt eller positivt. Vi påvirker energiene som løfter oss til et høyere bevissthetsnivå.

Å Chante er vakkert! Det åpner opp våre Nadis (energikanaler) og åpner også opp hjertet, dette gjør oss mer positive og lykkelige. Yoga skriftene sier at de som chanter mye har gjerne mer prana og strålende øyne.

Satsang er gratis!

Absolutt og alle, ferske og erfarne er velkommen til å delta, det eneste som kreves er at du er «open minded»  😉

Selv om Satsang er GRATIS er det fint om du melder deg på – får du det slett ikke det til, dukker du opp.

Om Namo Narayanaya

Nirvani <3


« Tilbake til forrige side