Reiki kurs

Så spennende! Nå setter vi opp helgekurs i Reiki. En gammel healing teknikk som stammer fra Japan. En universal energi som vi alle har tilgang på, men som få er klar over. Denne kraften kan videreformidles både til deg selv, òg til andre. Perfekt for yogalærere og andre som har terapi som yrke.

Reiki kurs

20. desember 2017

Reiki

Reiki er en healingteknikk som ble startet av Mikao Usui (1865–1926) i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til Vesten på begynnelsen av 1900 tallet.

Intelligent universell livsenergi

Reiki er satt sammen av stavelsene Rei og Ki. På Mikao Usuis tid ble Reiki oversatt med sjeleenergi eller åndelig energi. Ki betyr universell livenergi. Som i teknikker som Qi-gong, Tai-chi, akupunktur eller kampsport? Reki har mange betydninger: Åndelig, gudommelig, spirituell. Man oversetter gjerne rei med intelligent og Reiki med intelligent universell livsenergi. Reiki går dit det trengs – rett og slett.

Hvordan får man Reiki

For å få reiki i hendene må du gå på reikikurs. Reiki er ikke noe du er født med og reiki kan du ikke lese deg til. På Reiki 1 blir du koblet på reiki gjennom fire aktiveringer. Har du først blitt koblet på har du reiki i hendene resten av livet. Fra da av kan du gi reiki til deg selv og andre så mye du bare vil.

Ta vare på deg selv

Det viktigste du lærer på et reikikurs er å gi Reiki til deg selv. Det kalles for en egenbehandling. Reiki er først og fremst et verktøy for å ta vare på deg selv.

Reiki er enkelt

Reiki strømmer når du legger hendene på, enten det er mennesker, dyr, planter eller maskiner. Du behøver ikke visualisere, hente inn energi eller se for deg et bestemt resultat. Reiki går dit det trengs mest, i riktig mengde. Du bruker ikke din egen energi.

Demokratisk

Alle kan få reiki i hendene. Helt uanvhengig av alder, kjønn, helse, evner og åndelighet. Reiki er nyttig for alle om du er syk eller frisk, fornøyd med livet eller klar for forandring. Reiki er også spesielt fint for yogalærere – fordi dette også kan brukes i klasser og på elever.

Ingenting du må tro på

Du må ikke tro på reiki for at det skal virke. Reiki er heller ingen religion du må tro på. Det finnes mennesker fra mange religioner og åndelige ståsteder med reiki i hendene. Alt du må gjøre etter et reikikurs er å bruke reiki – eller å ikke bruke det. Det er ditt valg.

Kan kombineres med alt

Reiki kan kombineres med alle andre behandlingsmåter. Reiki minsker bivirkninger og støtter kroppen maksimalt. På samme måte kan reiki kombineres med andre åndelige retninger og metoder ,men kan også brukes helt uten dette også.

Vite mer:  klikk her.

Unni Aandal er en fast yogini å se på Tønsberg Yoga. Hun har holdt på med Reiki i over 20 år. Hun bruker dette på seg selv, familie og venner ved behov. «Reiki har gitt meg enormt mye, selv om jeg driver med andre energi-tereapier, kommer jeg alltid tilbake til Reiki på meg selv. Dette er min faste start på dagen.» Hun har holdt flere Reiki kurs siden 2012. Det er en glede at hun nå skal holde et helgekurs hos oss  og vi har satt en maksgrense ved kursdeltagere.

Nå kan DU få reiki gjennom hendene og det er satt opp et helgekurs:

Lørdag 10. Februar Kl 09 – 15

Søndag 11. Februar Kl 10 – 15

Pris for hele helgen, inkl frukt/te: 2700 Kr 

Påmelding er klar i timeplanen!


« Tilbake til forrige side