Instruktører

Vi har alle sammen erfart så gode resultater fra yoga at vi har ønsket å bringe dette videre til andre. Tilsammen har vi mange års erfaring og vi representerer flere forskjellige yogasystemer og disse kan du lese mer om her.

 • Nina Nirvani

  Hun startet sin første TTC, Yoga Teacher Training (RYT 200) ved Sivananda Yoga Vedanta Ashram i India og fortsatte videre sertifisering (RYT 500) sommeren 2013 på Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Frankrike.  Yoga er for henne blitt en måte å leve på, ikke bare ved bruk av de fysiske teknikkene, men det å leve den yogiske livstilen mest mulig, både fysisk, mentalt og spirituelt.

  Hun kom i kontakt med yoga for over 15 år siden men har de siste 6 årene drevet mer aktivt med yoga. Hennes første TTC var en «life-changing experience». Livet tok en ny vending og hun føler hun fikk åpnet opp nye dører. Samtidig som Yoga ble løsningen for langvarig depresjon og angstlidelse, hjalp det også på nakke og ryggproblemer. Hun opplever nå også yogaens mer dype påvirkning, bortenfor det fysiske og mentale. Det å undervise i Yoga er noe av det mest berikende hun har vært borti i livet så langt og det er et stort ønske om at flere skal få innblikk Yogaens mange fantastiske sider. Timene gjennomføres på akkurat på samme autentiske måte som hun har lært i India.

 • Pernilla Vimoha

  Pernilla har tatt sin instruktørutdanning (Yin&Yang Yoga Teacher Training (YA500H) ved The Yoga Academy, www.theyogaacademy.org.

  Hun har i tillegg deltatt på et stort antall fordypningskurs i inn- og utland. Hun deltok på sin første yogatime i San Fransisco i 1981, men fikk først ”på alvor” smaken for yoga for 14 år siden. Pernilla har vært innom forskjellige yoga stiler.

  Men hun har ”landet på” Vinyasa Flow, Yin Yoga og Restorative, som fordi hun er fasinert av ytterligheter både på- og utenfor matten.

  Hun underviser i Vinyasa Flow, en dynamisk yogaform som kobler pust med bevegelse i kreative flytsekvenser. Pernilla byr også på Yin Yoga og Restorative Yoga, hvor mann finner stillhet og ro i stillingene med hjelp av yoga-utstyr, bevisst pust og tyngdekraften.

  Hennes egen yoga praksis og erfaring har så blitt kilden til måten hun underviser på! Pernilla byr på en variert yoga meny som strekker seg fra flytende bevegelser og stabil styrke, ned til den mykeste stillhet. Hun legger vekt på at yoga skal utføres på en trygg måte, og at pust, styrke og fleksibilitet utvikles til en variert og bærekraftig yoga praksis gjennom livets alle faser.

  Pernilla underviser med humor og glede!

 • Sølvi

  Sølvi har praktisert ashtanga yoga i mer enn 10 år og sier Ashtanga Yoga er en stor del av livet hennes. Det går nesten ikke en dag uten at hun praktiserer. Hun underviser med entusiasme og glede i timene. Sølvi jobber til daglig som bedriftsassurandør i et større forsikringsselskap. Hun har gjennomført instruktørutdannelsen hos Alexander Medin på Puro Yoga i Oslo, som er godkjent av Yoga Alliance. Hun har lang erfaring i å undervise ashtanga yoga og elsker både å undervise i Ashtanga yoga og å praktisere, hun ønsker at flere skal oppleve det fantastiske ved yoga.

 • Lisa

  Lisa er sertifisert i Gravdeyoga og mor&baby yoga fra OmMama i USA. Hun lærte seg teknikker for å hjelpe gravide til å forberede seg til fødselen og å trene på en sunn og god måte både under og etter svangerskapet. Lisa underviser også i FlowYoga og har selv praktisert yoga i 13 år og husker godt at hun ble fort hektet på yoga. Lisa er fra San Francisco og timene hennes undervises på engelsk. Yoga er en viktig del av livet for Lisa, og hun elsker å dele den med andre.

 • Daniel Sankara

  Daniel (Sankara) startet med yoga høsten 2016, med det ønske om å forbedre fleksibilitet og finne en annen måte å trene på. Han ble veldig raskt fasinert òg inspirert av dette verktøyet og har hatt en sterk disiplin siden, som har gjort at han også har hatt en svært så rask progresjon og ikke minst kjent effekten av yoga. På bakgrunn av sin korte erfaring med yoga, valgte han likevel i April å reise til Himalaya i India for å fordype seg i yoga gjennom å fullføre TTC (Yoga Teacher Training Course RYT 200) på Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Himalaya. Han gleder seg nå over å kunne få være med å bidra til alt praktisk på Tønsberg Yoga og også til å videreformidle yoga på dropin timer òg som vikar.

 • Mari Daya Devi

  Mari / Daya Devi

  Jeg meldte meg på et intensivkurs for nybegynnere sommeren 2016, etter å ha vært nysgjerrig på yoga en stund. Dette var mitt første møte med yoga, og hele den sommeren brukte jeg på å bli kjent med yoga gjennom asanas og pranayama. Jeg kjente raskt at dette var riktig for meg. Det hadde effekt på mange områder, jeg kjent meg sterkere både fysisk og mentalt, jeg fikk mer energi, ble mer positiv, mer tilstede og balansert. Siden det har daglig yogapraksis vært en del av hverdagen, yoga har blitt en livsstil.

  Jeg valgte å gjennomføre TTC (Yoga Teacher Training Course RYT 200) ved Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Frankrike sommeren 2017. Dette var en helt fantastisk opplevelse, og jeg fikk virkelig kjenne på hva det innebærer å praktisere helhetlig yoga, alle aspektene av yoga. Yogisk kosthold, karmayoga, satsang etc. Nå gleder jeg meg til å være med å videreformidle yoga!

  Jeg er utdannet barnehagelærer, og jobber i barnehage til daglig. Jeg skal undervise fast på nybegynnerkurs barneyoga, og også ha drop-in timer.

 • Øystein

  Øystein har praktisert yoga siden 2004 og tok utdanning ved Norges Yogalærerskole 2012-2015 i klassisk yoga etter Swami Satyanada. Denne formen er nært beslektet med Vishnudevanadas Sivananda Yoga.
  I timene blir det stillinger, pust og meditasjon i rolig tempo. Han er en mann full av positiv energi og vi gleder oss over at han nå vil holde timer både i sommer og til høsten.

  Øystein har også studert kroppslig terapi bl.a. etter Bodynamics. Han er overbevist om at kroppen holder på alt vi kan vite om oss selv.
  I hverdagen er han for tiden sosialarbeider og hobbybonde.

  «Yogapraksis gir meg et anker å holde i så jeg kan la livet bevege meg.»

 • Lisbeth Adeshjeet

  Lisbeth Adeshjeet Kaur har drevet med yoga i 18 år. Hun oppdaget først den klassiske varianten og opplevde svært positiv effekt både av stillingene, pusteteknikk og meditasjon. En stressrelatert spenningshodepine forsvant, hun opplevde en svært dyp ro, evnen til å takle stress og følelsen av å være tilstede i egen kropp. Hun har senere utforsket flere yogaretninger. I 2015 oppdaget hun kundaliniyoga og yoga ble for henne en måte å leve på. I 2017 ble hun ferdig utdannet internasjonalt KRI-sertifisert lærer i kundaliniyoga. Timene er preget av ro og flyt, men er også kraftfulle. Hun fokuserer mye på bevisst tilstedeværelse, få kontakt med kroppen og sinnet, og ønsker å veilede hver enkelt til sitt høyeste potensial.

 • Anandi

  Anandi er coach og yogalærer. Hun har Sivananda yoga lærer utdanning (RYS 200) fra India, meditasjonskurs fra Chopra Senteret i USA, fordypning i bevisst tilstedeværelse – mindfulness, NLP Practioner Coach og iRest Yoga Nidra, Level 1. For Anandi er yoga blitt en livsstil, inkludert meditasjon og kosthold, noe som gjør at hun er friskere og gladere, sover bedre, har mer overskudd og finner mer ro og kjernen i hvem hun er. Hun synes det er fantastisk å dele den magiske yoga visdommen til andre, og holder nå på å fordype seg i iRest Yoga Nidra. Anandi (Anne) er også utdannet bioingeniør, har master i strategi og kunnskapsledelse og doktorgrad i bedriftsøkonomi, og jobber til daglig som professor på Høgskolen i Sørøst-Norge. Hun har både Drop-In timer og kurs hos oss.

 • Katrine

  Katrine er vikar hos oss og hun har praktisert yoga i 10 år, de siste årene hovedsakelig ashtangayoga. Hun har tatt sin Yoga Teacher Training (RYT 200) ved HiYoga og har studert under Barsia Lipska Larsen. Katrine har godkjenning fra Yoga Alliance. Hun praktiserer ashtanga regelmessig og er opptatt av å formidle hva slags transformerende kraft yoga har hatt i livet hennes. Hun er utdannet spesialist i klinisk pedagogikk og jobber til daglig i Vestfold Fylkeskommunes PPT og ved Regionsenteret for barn og unges psykiske helse

 • Hege Gopika

  Jeg oppdaget yoga for 7-8 år siden. Sivanandayoga siden Tønsberg Yoga åpnet. En helhetlig yoga som inkluderer alle aspektene ved dette fantastiske verktøyet. Yoga for hele menneske. Jeg har vært heldig å fått tre nydelige turer til ashrammet i Frankrike. Den siste nå i sommer,  hvor TTC, teacher training course, et fire ukers intensivkurs,  ble gjennomført.
  Yoga er en indre opplevelse, » verdens beste medisin». Regelmessig/ daglig praksis gir meg indre ro, styrke, fysisk og mentalt og boblende ekte glede. Yogaen har vært spesielt viktig,og en enorm støtte de siste to årene, etter at vår eldste sønn måtte reise fra oss etter bilulykke bare 20 år gammel.
  Gleder meg til å dele yoga med DEG.
  Namaste Gopika

 • Stina/Durga

  Stina/Durga

  Durga tok TTC, Yoga Teacher Training (RYT200), på Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Frankrike sommeren 2017. Hun har praktisert meditasjon i 10 år og startet med daglig yogapraksis i 2012. Yogaen har hjulpet henne enormt i forhold til helsemessige utfordringer. Durga har studert musikk og musikkterapi, så chanting og Satsang har en stor plass i hjertet hennes. Hun ser fram til å få  begynne å dele yoga på dropin timer på Tønsberg Yoga.

   

 • Bjørn

  Bjørn er vikar på Tønsberg Yoga. Han er utdannet yogalærer fra Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Madurai – India i 2015. Han har bakgrunn i et mangfold av idrettsgrener og har stor lidenskap for yoga, noe som gjør han til en alsidig instruktør. Gjennom bevisst tilstedeværelse, praktiserer og underviser han styrke, fleksibilitet og balanse mellom kropp og sjel, på og utenfor matten.

 • Siv Malme

  Siv er sommervikar og driver YogaStua i Fræna kommune. Dette er et gammelt hus som er omgjort til Yoga Shala. Det har en helt unik stemning med utsikt til en vakker vestlandsfjord ifra shalaen! Siv sin yogapraksis startet i 2011. Hun hadde alltid trent mye og variert. Men yoga var noe annet og noe mer. I begynnelsen var det en a-ha opplevelse og en opplevelse av at yoga fungerte som et fantastisk supplement til annen trening som hun raskt merket at hun ikke kunne være uten.

  I 2014/2015 tok hun sin TTC (RYT200) i Sivananda yoga hos Sivananda Yoga Vidya Peetham i Varkala, Kerala, Sør-India. I januar/februar 2016 tok hun sin ATTC (RYT300), også dette hos Sivananda Yoga Vidya Peetham. Siv har også kurset seg i barneyoga gjennom Groovy Kids Yoga.

  «Yoga er en studie og bevisstgjøring av DEG og den verden du lever i, der kroppen og sinnet fungerer sammen og i harmoni med hverandre og verden rundt oss.»

 • Gjest

  Vi får stadig inn gjeste instruktører fra inn og utland som kan være med på å inspirere oss i den fantastiske yoga verden.