Nyheter

 • Juicy News! AcroYoga Kurs/Dropin på timeplanen fra Januar!

  Hurra! Nå kommer Pål tilbake til oss - denne gangen med en fast Dropin time i AcroYoga. Dette er en time som alle burde prøve. Den passer for alle og er leken, terapeutisk og avspennende. Utrolig viktig å fortsette å leke som voksen - latter og lek er healende både fysisk, men også spesielt mentalt. Vi ønsker Pål varmt velkommen i klanen på Tønsberg Yoga.

 • Yogareise til Yoga Ashram i Påsken

  Da er det igjen duket for ny gruppetur til et ekte, autentisk Yoga Ashram. Det er en tur du sent vil glemme. Her får du opppleve alle aspektene av yoga - en perle av et spirituelt yoga-sted midt i Europa, i Orleans i Frankrike.

 • Handstand Retreat med Daniel Rama!

  Vi hadde en fantastisk helg da Canadiske Daniel Rama var her i September, og nå kommer han tilbake! Vi har satt opp èn hel ukes lang yoga og håndstående retreat i slutten av Mai. Perfekt julegaveønske ;-) 

 • Juleyoga 2017

  Som vi gleder oss - en fullspekket Yoga-Lørdag i førjulstiden: Yoga, solhilsener, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Sammen skal vi kose oss med deilig Yogisk Julelunch, shoppe bra saker på våre spennende stands, nyte healende Gongbad med vår kjære Thor Arne Håve og eventuelt avslutte med Ayurvedisk konsultasjon av Legen Shruti - PERFEKT førjuls aktivitet!

 • Henriette Lien – Hofter & Bindevev

  Endelig kommer Henriette Lien tilbake - Søndag 5. November! Denne gang skal hun veilede oss i åpning av hofter og bindevev. Det er satt av hele FEM timer delt i to økter. Du kan delta på èn av de eller begge.

 • Yogareise til India!

  Im Thrilled!! Endelig - gruppetur til India har blitt virkelighet! Dette er garantert en tur som vil sette spor. Er du klar for å tre ut av din komforsone, dine vaner, utvide horisonten og møte ekte yogiser i Himalaya, er du klar for å gjøre et dypdykk i yoga, Himalaya, India og flere hellige steder? Da er dette turen for deg. En tur utenom det vanlige - som garantert vil sette dype positive spor.

 • Høst timeplan II èr klar – har du fått plass på kurs?

  Høst timeplan II er klar. Mye er likt, men også noen nyheter. Med flere kurs og hele 20 Dropin muligheter kan vi si oss fornøyd og vi ser frem til å fortsette høsten med Tønsbergs glade yogiser i Vestfolds flotteste yogalokaler. Vi starter opp nye 8 ukerskurs på 90 min i Uke 42 og 44. Prisen èr 1250 Kr.

 • Yoga Immersion weekend/ Yoga fordypning – Daniel Rama – NY PRIS!

  Se hvem som kommer: Daniel Rama - Yogi Rama! En hèl helg med denne inspirerende yogien skal få oss til å lyse av inspirasjon. Vi setter opp en hèl helg - fra Fredag ettermiddag til og med Søndag ettermiddag med et fyldig program hvor vi starter tidlig og avslutter sent - for din yoga inspirasjon, "boost your Prana"!

 • Sommerens Intensivkurs i Yoga

  Er du klar for å bruke litt tid på deg selv i sommer? Kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da kan du ta en titt på sommerens Intensivkurs som er satt opp - skaff deg plass idag, disse fylles fort opp!