Nyheter

 • Vårens kurs – de starter i Uke 11!

  Januar timeplan er klar - kursene fylles raskt opp! Mye er likt, men også noen gledelige nyheter for Tønsberg Yogis. Med flere kurs og hele 21 Dropin muligheter kan vi si oss fornøyd og vi ser frem til det spennende yogaåret 2018 .

 • Satsang Søndag 18. Februar

  Bli med på Satsang og oppdag andre sider ved yogaen. Jo flere grener i Yoga du praktiserer jo mèr effekt har yogapraksisen din, fysisk og mentalt. På Satsang får du praktisert BhaktiYoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom). Det sies at ethvert seriøst yogasenter bør holde Satsangs.

 • Yoga Reise til et autentisk Yoga Ashram!

  Sivananda Yoga Vedanta Ashram er et autentisk Ashram hvor absolutt alle er velkommen, nybegynnere og erfarne yogiser, fra alle yogaretninger, klassisk, Ashtanga, Vinyasa, Yin, Kundalini - ja alle. Det eneste som kreves er at man er «open-minded» og at man er genuint interessert i å lære mer om dybden av yoga – yoga som helhet.

 • Handstand Retreat med Daniel Rama!

  Vi hadde en fantastisk helg da Canadiske Daniel Rama var her i September, og nå kommer han tilbake! Vi har satt opp èn hel ukes lang yoga og håndstående retreat i slutten av Mai.

 • NYHET – Nå kan du få månedsabonnement!

  Vi gjør som de fleste andre yogasentere - oppretter endelig medlemskap! Slik at DU kan gjøre så mye yoga du orker, prøve alt som frister - uten å måtte tenke på å bruke opp klippene dine - for en gave for kropp og sinn og for en pangstart på det nye året!

 • Urban Yoga Retreat 2018

  Denne gangen legger vi Yoga Retreaten til sommermåneden Juli - da kan du planlegge å ta den ene feriuken hjemme, slik at du kan få med deg den eksotiske uken i våre lokaler på Slottsfjellet, samtidig som du kan nyte sommer og sol i sommerbyen. Som i fjor, vil hele Tønsberg Yoga vil fungere som et Yoga Ashram - et sted for påfyll og inspirasjon.

 • NYHET! AcroYoga KURS på timeplanen i Januar!

  Hurra! Nå kommer Pål tilbake til oss - denne gangen med en fast Dropin time i AcroYoga. Dette er en time som alle burde prøve. Den passer for alle og er leken, terapeutisk og avspennende. Utrolig viktig å fortsette å leke som voksen - latter og lek er healende både fysisk, men også spesielt mentalt. Alle andre kurs, Nybegynnere, viderekommende, gravide, barn etc ligger også nå i timeplan med oppstart i Uke 2!

 • Reiki kurs

  Så spennende! Nå setter vi opp helgekurs i Reiki. En gammel healing teknikk som stammer fra Japan. En universal energi som vi alle har tilgang på, men som få er klar over. Denne kraften kan videreformidles både til deg selv, òg til andre. Perfekt for yogalærere og andre som har terapi som yrke.

 • Juleyoga 2017

  Som vi gleder oss - en fullspekket Yoga-Lørdag i førjulstiden: Yoga, solhilsener, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Sammen skal vi kose oss med deilig Yogisk Julelunch, shoppe bra saker på våre spennende stands, nyte healende Gongbad med vår kjære Thor Arne Håve og eventuelt avslutte med Ayurvedisk konsultasjon av Legen Shruti - PERFEKT førjuls aktivitet!