Nyheter

 • Workshops: Sesongens lekkerbiter

  Her ser du våre mange spennende Workshops vi har satt opp frem til Jul. Workshop er spesialsydde klasser hvor man kan fordype seg i forskjellige emner innen yoga. Det kan være alt fra pusten, hodestående, bakoverbøyninger, mantra, kosthold etc, for å nevne noen. Dette for å hjelpe deg å forstå yoga bedre. Ta en titt:

 • Alle høstens kurs – starter i Uke 34 og 36!

  Januar timeplan er klar - kursene fylles raskt opp! Mye er likt, men også noen gledelige nyheter for Tønsberg Yogis. Med flere kurs og hele 21 Dropin muligheter kan vi si oss fornøyd og vi ser frem til det spennende yogaåret 2018 .

 • NYHET – Nå kan du få månedsabonnement!

  Vi gjør som de fleste andre yogasentere - oppretter endelig medlemskap! Slik at DU kan gjøre så mye yoga du orker, prøve alt som frister - uten å måtte tenke på å bruke opp klippene dine - for en gave for kropp og sinn og for en pangstart på det nye året!

 • Workshop: Håndstående med Yuval

  Det er ikke annet enn å JUBLE! Vi har fått selveste Yuval "UpsideUnder" Ayalon til å komme til oss for å holde TO dagers Håndstående Workshop i Tønsberg 26. - 27. Januar - så GØY dette blir!

 • Vi braker løs med GRATIS Yoga i Uke 33!

  HURRA - vi feirer yoga med ÅPEN UKE - GRATIS YOGA i hele seks dager - for DEG! Passer perfekt for deg som er helt NY eller ERFAREN i Yoga. Vi har timer for menn, damer, voksne, barn, babyer, senior, gravide - ja yoga for alle.

 • Urban Yoga Retreat 2018

  Denne gangen legger vi Yoga Retreaten til sommermåneden Juli - da kan du planlegge å ta den ene feriuken hjemme, slik at du kan få med deg den eksotiske uken i våre lokaler på Slottsfjellet, samtidig som du kan nyte sommer og sol i sommerbyen. Som i fjor, vil hele Tønsberg Yoga vil fungere som et Yoga Ashram - et sted for påfyll og inspirasjon.

 • Handstand & Yoga Retreat with Daniel Rama!

  Vi hadde en fantastisk helg da Canadiske Daniel Rama var her i September, og han kommer til oss NÅ! Vi har satt opp èn hel ukes lang yoga og håndstående retreat som starter 26. Mai - du kan være med på så mye eller så lite du vil, men gå IKKE gå glipp av denne muligheten!

 • Hodestående Workshop med Nina

  Hodestående, kongen av alle yogastillinger. Dette er definitivt stillingen du bør lære deg. Listen av fordeler er lang som et målebånd! Om du ønsker å mestre denne asana/yogastilling, helt nybegynner eller praktisert lenge og trenger oppfriskning, så er denne workshopen perfekt for deg.

 • Yoga Reise til et autentisk Yoga Ashram!

  Sivananda Yoga Vedanta Ashram er et autentisk Ashram hvor absolutt alle er velkommen, nybegynnere og erfarne yogiser, fra alle yogaretninger, klassisk, Ashtanga, Vinyasa, Yin, Kundalini - ja alle. Det eneste som kreves er at man er «open-minded» og at man er genuint interessert i å lære mer om dybden av yoga – yoga som helhet.

 • Reiki kurs

  Så spennende! Nå setter vi opp helgekurs i Reiki. En gammel healing teknikk som stammer fra Japan. En universal energi som vi alle har tilgang på, men som få er klar over. Denne kraften kan videreformidles både til deg selv, òg til andre. Perfekt for yogalærere og andre som har terapi som yrke.