Nyheter

 • Workshops: Høstens lekkerbiter

  Her ser du våre mange spennende Workshops vi har satt opp frem til Jul. Workshop er spesialsydde klasser hvor man kan fordype seg i forskjellige emner innen yoga. Det kan være alt fra pusten, hodestående, bakoverbøyninger, mantra, kosthold etc, for å nevne noen. Dette for å hjelpe deg å forstå yoga bedre. Ta en titt:

 • Jule Yoga 2018

  Vår årlige tradisjon: JuleYoga er klar: Lørdag 15. Desember. Igjen - en fullspekket Yoga-Lørdag i førjulstiden: Dropp Julestria noen timer, få påfyll av deilig Yoga, med solhilsener, pusteøvelser, avspenning og meditasjon.

 • Workshop: Håndstående med Yuval

  Det er ikke annet enn å JUBLE! Vi har fått selveste Yuval "UpsideUnder" Ayalon til å komme til oss for å holde TO dagers Håndstående Workshop i Tønsberg 26. - 27. Januar - så GØY dette blir!

 • NYHET – Nå kan du få månedsabonnement!

  Vi gjør som de fleste andre yogasentere - oppretter endelig medlemskap! Slik at DU kan gjøre så mye yoga du orker, prøve alt som frister - uten å måtte tenke på å bruke opp klippene dine - for en gave for kropp og sinn og for en pangstart på det nye året!

 • Alle høstens kurs – starter i Uke 43!

  Oktober timeplan er klar - kursene fylles raskt opp! Samme fulle timeplan - med et par ekstratimer å kose seg med. Flere kurs og hele 20 Dropin muligheter, da kan vi si oss fornøyd og vi ser frem til mørketiden.

 • Satsang Søndag 21. Oktober

  Bli med på Satsang og oppdag andre sider ved yogaen. Jo flere grener i Yoga du praktiserer jo mèr effekt har yogapraksisen din, fysisk og mentalt. På Satsang får du praktisert BhaktiYoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom). Det sies at ethvert seriøst yogasenter holder Satsangs.

 • Vi braker løs med GRATIS Yoga i Uke 33!

  HURRA - vi feirer yoga med ÅPEN UKE - GRATIS YOGA i hele seks dager - for DEG! Passer perfekt for deg som er helt NY eller ERFAREN i Yoga. Vi har timer for menn, damer, voksne, barn, babyer, senior, gravide - ja yoga for alle.

 • Urban Yoga Retreat 2018

  Denne gangen legger vi Yoga Retreaten til sommermåneden Juli - da kan du planlegge å ta den ene feriuken hjemme, slik at du kan få med deg den eksotiske uken i våre lokaler på Slottsfjellet, samtidig som du kan nyte sommer og sol i sommerbyen. Som i fjor, vil hele Tønsberg Yoga vil fungere som et Yoga Ashram - et sted for påfyll og inspirasjon.

 • Handstand & Yoga Retreat with Daniel Rama!

  Vi hadde en fantastisk helg da Canadiske Daniel Rama var her i September, og han kommer til oss NÅ! Vi har satt opp èn hel ukes lang yoga og håndstående retreat som starter 26. Mai - du kan være med på så mye eller så lite du vil, men gå IKKE gå glipp av denne muligheten!

 • Hodestående Workshop med Nina

  Hodestående, kongen av alle yogastillinger. Dette er definitivt stillingen du bør lære deg. Listen av fordeler er lang som et målebånd! Om du ønsker å mestre denne asana/yogastilling, helt nybegynner eller praktisert lenge og trenger oppfriskning, så er denne workshopen perfekt for deg.