Nyheter

 • Høst timeplan II èr klar – har du fått plass på kurs?

  Høst timeplan II er klar. Mye er likt, men også noen nyheter. Med flere kurs og hele 20 Dropin muligheter kan vi si oss fornøyd og vi ser frem til å fortsette høsten med Tønsbergs glade yogiser i Vestfolds flotteste yogalokaler. Vi starter opp nye 8 ukerskurs på 90 min i Uke 42 og 44. Prisen èr 1250 Kr.

 • Yogareise til India!

  Im Thrilled!! Endelig - gruppetur til India har blitt virkelighet! Dette er garantert en tur som vil sette spor. Er du klar for å tre ut av din komforsone, dine vaner, utvide horisonten og møte ekte yogiser i Himalaya, er du klar for å gjøre et dypdykk i yoga, Himalaya, India og flere hellige steder? Da er dette turen for deg. En tur utenom det vanlige - som garantert vil sette dype positive spor.

 • Henriette Lien – Hofter & Bindevev

  Endelig kommer Henriette Lien tilbake - Søndag 5. November! Denne gang skal hun veilede oss i åpning av hofter og bindevev. Det er satt av hele FEM timer delt i to økter. Du kan delta på èn av de eller begge.

 • Jule Yoga 2017

  Som vi gleder oss - en fullspekket Yoga-Lørdag i førjulstiden: Yoga, solhilsener, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Sammen skal vi kose oss med deilig Yogisk Julelunch, shoppe bra saker på våre spennende stands, nyte healende Gongbad med vår kjære Thor Arne Håve og eventuelt avslutte med Ayurvedisk konsultasjon av Legen Shruti - PERFEKT førjuls aktivitet!

 • Yoga Immersion weekend/ Yoga fordypning – Daniel Rama – NY PRIS!

  Se hvem som kommer: Daniel Rama - Yogi Rama! En hèl helg med denne inspirerende yogien skal få oss til å lyse av inspirasjon. Vi setter opp en hèl helg - fra Fredag ettermiddag til og med Søndag ettermiddag med et fyldig program hvor vi starter tidlig og avslutter sent - for din yoga inspirasjon, "boost your Prana"!

 • Sommerens Intensivkurs i Yoga

  Er du klar for å bruke litt tid på deg selv i sommer? Kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da kan du ta en titt på sommerens Intensivkurs som er satt opp - skaff deg plass idag, disse fylles fort opp!

 • Urban Yoga Retreat på Tønsberg Yoga!

  NYHET! Vi flytter Yoga Retreaten til Tønsberg Yoga! Urban Yoga Retreat - SummerClean for Body, Mind & Soul! Dèt betyr at også DU kan får en skikkelig kickstart på sommeren òg være så heldig å få en smakebit av vårt store besøk: Swami Kashi fra Himalaya! Du kan melde deg på èn eller flere dager, eller hele uken - det er opp til deg!

 • NY Acro Yoga – langhelg!

  Dette er såå morro! Kom alene eller med en venn/partner/venninne etc. Vi jobber sammen tre og tre, siden en person passer på at øvelsene går trygt for seg. Denne helgen passer for alle, du trenger ikke å ha gjort yoga før - bare et ønske om å ha det gøy!

 • Satsang Fredag 2. Juni

  Bli med på spennende Satsang. Oppdag andre sider ved yogaen. Jo flere grener i Yoga du praktiserer jo mèr effekt har yogaen, fysisk og mentalt. På Satsang får du praktisert BhaktiYoga (Devotion) og Jnana Yoga (Wisdom) og kanskje litt KarmaYoga (Selfless service).

 • Yoga Retreat 2017 – flyttet til Tønsberg Yoga

  Nå har også DU muligheten til å være med på noe unikt! Vi har flyttet hele Yoga Retreaten til Tønsberg Yoga: Urban Yoga Retreat - SummerClean for body, mind & Soul! We have moved the Yoga retreat to our own beautiful yoga center: Urban Yoga Retreat - SummerClean for body, mind & Soul!