Nyheter

 • Urban Yoga Retreat 2018

  Denne gangen legger vi Yoga Retreaten til sommermåneden Juli - da kan du planlegge å ta den ene feriuken hjemme, slik at du kan få med deg den eksotiske uken i våre lokaler på Slottsfjellet, samtidig som du kan nyte sommer og sol i sommerbyen. Som i fjor, vil hele Tønsberg Yoga vil fungere som et Yoga Ashram - et sted for påfyll og inspirasjon.

 • Sommerens Intensivkurs i Yoga

  Er du klar for å bruke litt tid på deg selv i sommer? Kvitte deg med spenningshodepine, stressnakke, høy puls, stive ledd og muskler? Klar for nyte sommeren i fulle drag, med pusten på plass, mer tilfreds, glad, rolig òg ikke minst avspent? Da kan du ta en titt på sommerens Intensivkurs som er satt opp - skaff deg plass idag, disse fylles fort opp!

 • Handstand & Yoga Retreat with Daniel Rama!

  Vi hadde en fantastisk helg da Canadiske Daniel Rama var her i September, og han kommer til oss NÅ! Vi har satt opp èn hel ukes lang yoga og håndstående retreat som starter 26. Mai - du kan være med på så mye eller så lite du vil, men gå IKKE gå glipp av denne muligheten!

 • NYHET – Nå kan du få månedsabonnement!

  Vi gjør som de fleste andre yogasentere - oppretter endelig medlemskap! Slik at DU kan gjøre så mye yoga du orker, prøve alt som frister - uten å måtte tenke på å bruke opp klippene dine - for en gave for kropp og sinn og for en pangstart på det nye året!

 • Vårens kurs – de starter i Uke 11!

  Januar timeplan er klar - kursene fylles raskt opp! Mye er likt, men også noen gledelige nyheter for Tønsberg Yogis. Med flere kurs og hele 21 Dropin muligheter kan vi si oss fornøyd og vi ser frem til det spennende yogaåret 2018 .

 • Hodestående Workshop med Nina

  Hodestående, kongen av alle yogastillinger. Dette er definitivt stillingen du bør lære deg. Listen av fordeler er lang som et målebånd! Om du ønsker å mestre denne asana/yogastilling, helt nybegynner eller praktisert lenge og trenger oppfriskning, så er denne workshopen perfekt for deg.

 • Yoga Reise til et autentisk Yoga Ashram!

  Sivananda Yoga Vedanta Ashram er et autentisk Ashram hvor absolutt alle er velkommen, nybegynnere og erfarne yogiser, fra alle yogaretninger, klassisk, Ashtanga, Vinyasa, Yin, Kundalini - ja alle. Det eneste som kreves er at man er «open-minded» og at man er genuint interessert i å lære mer om dybden av yoga – yoga som helhet.

 • Reiki kurs

  Så spennende! Nå setter vi opp helgekurs i Reiki. En gammel healing teknikk som stammer fra Japan. En universal energi som vi alle har tilgang på, men som få er klar over. Denne kraften kan videreformidles både til deg selv, òg til andre. Perfekt for yogalærere og andre som har terapi som yrke.

 • Juleyoga 2017

  Som vi gleder oss - en fullspekket Yoga-Lørdag i førjulstiden: Yoga, solhilsener, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Sammen skal vi kose oss med deilig Yogisk Julelunch, shoppe bra saker på våre spennende stands, nyte healende Gongbad med vår kjære Thor Arne Håve og eventuelt avslutte med Ayurvedisk konsultasjon av Legen Shruti - PERFEKT førjuls aktivitet!

 • Henriette Lien – Hofter & Bindevev

  Endelig kommer Henriette Lien tilbake - Søndag 5. November! Denne gang skal hun veilede oss i åpning av hofter og bindevev. Det er satt av hele FEM timer delt i to økter. Du kan delta på èn av de eller begge.