Nyhet!! tre «nye» timer på timeplanen

Hele tre nye timer på timeplanen. Myk Sivananda og Yin Yoga og Vinyasa Basic.

Nyhet!!  tre «nye» timer på timeplanen

27. mars 2014

Myk Sivananda/Yoga Basic Tirsdag kl 18.00 – 19.30 er en DropIn time for alle, både nybegynnere og de som er kjent med yoga. I denne timen fokuserer vi på å gjøre øvelsene i et roligere tempo og vi bruker lengre tid i hver øvelse. Vi bruker også enklere Pranayama/pusteøvelser og bruker tid solhilsen. Denne timen er perfekt for de som ønsker litt fysisk yoga, men i et roligere tempo.

YinYoga Tirsdags ettermiddager kl 16.00 – 17.30. Kom på yoga rett etter jobb. Yin Yoga har myke rolige øvelser og er en meditativ yoga praksis, hvor vi har fokus på det stille , dype og restituerende. Vi bruker pusteøvelser og avspenning. Timen inviterer kroppen til dyp hvile og avsluttes alltid  med meditasjon/avspenning.

Vinyasa Basic Tirsdag kl 18.00 – 19.30  er en utforskende Vinyasa time hvor vi gjennomgår de grunnleggende prinsippene i en vinyasa praksis. Det vil legges fokus på styrke, smidighet og økt kroppsbevissthet. Det er en dynamisk klassse, men med lavere tempo enn en videregående vinyasa klasse. Vi bruker god tid for å bli kjent med stillingene og vi jobber med flyt-teknikk. Timen passer for  nybegynner og trente.»

« Tilbake til forrige side