Nybegynnerkurs i Yoga

Har du også lyst å lære Yoga? Nå har du sjansen: Nybegynnerkurs Yoga har snart oppstart, noen ledige plasser igjen. Bruk høsten på å bli mer fleksibel og å holde deg i form, men samtidig også lære deg viktige avspenningsteknikker i en hektisk hverdag. Ønsker du å sikre deg plass bør du melde deg på idag, kursene blir fort fyllt opp.

Nybegynnerkurs i Yoga

4. august 2014

I nybegynnerkurset Yoga Basic vil du trinn for trinn lære deg en rekke yoga asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga èr og hva den gjør for deg. Enten om du ønsker en god og allsidig trening, bli mer fleksibel, lære å puste eller rett og slett stresse ned og komme mer på «plass» i ditt eget liv.

I nybegynnerkurs i Yoga Basic vil du lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Du bør være  i allminnelig god fysisk form. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene. Dette er utgansposisjonen for å eventuelt kunne gå på Videregående kurs eller drop-in timer hos Tønsberg Yoga.

Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga, dette fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider krevende yogateknikker som brukes, sånn at man unngår at man skader seg selv.

Disse kursene passer også for de som har vært borte fra yoga en stund og som føler de trenger en «oppfriskning».

Oppstart av nye 8 x YogaBasic kurs i Uke 44:

Mandag 27. Oktober Kl 20.00 – 21.45 FULLT!
Tirsdag 28. Oktober Kl 17.30 – 19.15 FULLT!
Onsdag 29. Oktober Kl 17.30 – 19.15 FULLT!

Pris: 1390 Kr


« Tilbake til forrige side