Yoga Nidra

Ønsker du ofte at avslappingen på slutten av en yogatime skulle vart lenger, eller sliter du med stress, uro og negative tanker? Da kan Yoga Nidra være noe for deg.

Yoga Nidra bidrar til dyp avslapping og kan gi bedre mental helse og livskvalitet. iRest (forkortelse for Integrative Restoration) er et systematisk Yoga Nidra verktøy, utviklet av den amerikanske psykologen Richard Miller, PhD.

iRest Yoga Nidra har stor utbredelse i USA og i det amerikanske forsvaret der det brukes av veteraner og ansatte. Som det fremgår av https://www.irest.us/ foreligger en rekke positive forskningsresultater på iRest. Erfaring viser at iRest Yoga Nidra kan bidra til å redusere stress, søvnproblemer og personlige mellommenneskelige problemer. Videre kan det bidra til å løse opp traumer og redusere angst, frykt, sinne og depresjon. iRest Yoga Nidra kan også bidra til dypere meditasjon og bedre kontakt med ditt innerste jeg.

Yoga Nidra er på linje med Sivananda yoga basert på Østens flere tusenårgamle Vedanta filosofi, og ble revitalisert av Swami Sivananda fra ca 1950. iRest Yoga Nidra praksis består av guidede avslappings øvelser/meditasjoner og coaching.

På Tønsberg Yoga har vi nå gleden av å tilby begge deler – som henholdsvis drop-in timer og private coaching avtaler. For mer info og booking av coaching, ta kontakt med Anandi på ang@usn.no og tlf 48069998.

 Annenhver Torsdag Kl 19:30 – 21:00 blir det YogaNidra (Jessica) og SivanandaNidra (Anandi) Følg med på timeplanen.